2
Oda Termostatı kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

GENERAL Ht 150 Set Kablosuz Oda Termostatı

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL

Ürün Bilgileri

GENERAL Ht 150 Set Kablosuz Oda Termostatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YALI İKLİMLENDİRME Satıcı Ünvanı: YALI İKLİMLENDİRME TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0933045355400012 Vergi Kimlik Numarası: 9330453554
    Bu ürün YALI İKLİMLENDİRME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablosuz bağlantı, kolay kullanım, hassas sıcaklık ölçüm, on-Off kontrol, sıcaklık kalibrasyon ayarı, üretim ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablosuz
  • Kontrol Tipi Digital
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

GENERAL Ht 150 Set Kablosuz Oda Termostatı

Termostatlar, bulunduğu ortamın sıcaklığını ölçen kullanışlı ürünlerdir. General HT 150 SET kablosuz oda termostatı, hassas ölçüm gücüyle piyasaya sunulur. Ürün, salon ve mutfak gibi odaların derecesini ölçerek sabit sıcaklık derecesini bulmanıza katkı sağlar. Bunun yanı sıra kombi ve kalorifer gibi enerji harcayan ürünlerin efektif kullanılmasına yardımcı olur. Enerji tüketimini azaltarak yüksek fatura giderlerini önleyen cihaz, ergonomik bir boyuta sahiptir. Ürün, odanın her bölgesinde depolanabilecek ebatlarla tasarlanır. 90 x 90 x 25 mm boyutuyla fazla alan kaplamadan kullanılan termostat, -20 °C ve 60°C arasındaki ortamlarda gönül rahatlığıyla saklanır.

  • Sıcaklık Ölçüm Hassasiyeti: 0.1 °C
  • Çalışma Sistemi: Kablosuz bağlantı
  • Paket İçeriği: Oda termostatı, masa, modem ve duvar aparatları

General 150 Set Kablosuz Oda Termostatı Özellikleri Neler?

General 150 Set Kablosuz Oda Termostatı Özellikleri Neler?

General HT 150 set dijital kablosuz oda termostatı, üstün özellikleriyle kullanıcıların beğenisine sunulur. Cihaz, yüksek ısı hassasiyeti sayesinde ufak sıcaklık değişimlerini algılar. 0.5°C ölçüm gücüyle ürün, gün içindeki ısı dalgalanmalarından haberdar olmanızı sağlar. Oda termostatı, 5°C ve 30°C arasındaki ortamlarda efektif bir şekilde çalışır. -10 °C'den 50°C'ye varan işletme sıcaklığına sahip olan ürün, başta bebek ve çocuk odası olmak üzere çeşitli ortamlar için kullanılabilir. Cihaz, kolay kullanımı sayesinde her yaştan kişi tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. General HT 150 SET kablosuz oda termostatı, dayanıklı materyaller kullanılarak üretilir. Sıcaklık ölçer, uzun yıllar boyunca kullanılabilecek niteliktedir. Cihazın pili, bir sene boyunca yüksek performansını koruyacak şekilde tasarlanır. Ürünün içindeki bataryalar değiştirilebilir olup standart pillerin kullanılması cihazın çalışması için yeterlidir.

General Ht 150 Set Kablosuz Oda Termostatını Kimler Alır?

General Ht 150 Set Kablosuz Oda Termostatını Kimler Alır?

General HT 150 kablosuz beyaz oda termostatı, çeşitli amaçlar için kullanılır. Ürün, evinizin sıcaklığını ölçerek fazla yüksek ve düşük derecelerden kaçınmanızı sağlar. Cihaz, havadaki ısı dengesizliğini ölçerek sabit sıcaklığı bulmanıza katkı sağlar. Fizyolojinizle uyumlu havayı belirlemenize yardımcı olan bu cihaz, gaz ve elektrik faturalarını kontrol altına almak için de birebirdir. Ürün, kombi ve elektrikli sobaların gereksiz yere çalışmasını engeller ve minimum enerji harcayarak maksimum konfor sağlayan sıcaklığı tespit etmenizi kolaylaştırır. General HT 150 SET kablosuz oda termostatı, bebek ve hasta odalarında da sıkça tercih edilir. Odanın verimli sıcaklıkta kalmasına yardımcı olan bu cihaz, kişileri aşırı sıcak ya da soğuk ortamlardan korur. Paketin içeriğinde oda termostatı, masa, modem ve duvar aparatı yer alır. HT 150 set oda termostatı, kablosuz çalışma sistemiyle evin her köşesinde kullanılabilir.

General Ht 150 Set Kablosuz Oda Termostatı Kullanımı Nasıl?

General Ht 150 Set Kablosuz Oda Termostatı Kullanımı Nasıl?

General HT 150 SET kablosuz oda termostatı, pratik kullanımıyla kullanıcıların beğenisine sunulur. Ürün, kablosuz olarak çalışabilme özelliğine sahiptir. Wi-Fi teknolojisiyle fiziksel temas gerektirmeden kullanılabilen bu cihaz, geniş LED ekranıyla piyasaya sunulur. Bu sayede termostatın üstünde yazan derecelerin rahatça okunmasına katkı sağlar. Pil göstergesi gibi önemli bilgiler, ekranın üzerinde yer alır. Oda termostatı, kısa bir kurulumun ardından kullanıma hazır hâle gelir. Cihaz, son derece kolay bir kullanıma sahiptir. Ürün, ön yüzeyinde bulunan tuşlar sayesinde saniyeler içerisinde açılıp kapatılabilir. Sıcaklık kalibrasyon ayarı, yalnızca birkaç adımda rahat bir şekilde tamamlanabilir. Dilerseniz General HT150 set dijital kablosuz oda termostatı yorumlarını inceleyebilir, kullanıcı deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ürünü Trendyol aracılığıyla tek tıkla sepetinize ekleyebilir, güvenli ödeme seçenekleriyle online alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.