GENERAL Life Senna 270s Rf Kablosuz Oda Termostatı

1.300 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.390 TL

Ürün Bilgileri

GENERAL Life Senna 270s Rf Kablosuz Oda Termostatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HNG MÜHENDİSLİK Satıcı Ünvanı: HAKAN VARDAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6448307985400019 Vergi Kimlik Numarası: 9220349315
    Bu ürün HNG MÜHENDİSLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel bakış Senna 270s rf oda termostatı farklı mod seçeneklerine sahiptir. Oda termostatı üzerinden kolayca mod seçimi yapabilirsiniz. Tpı teknolojisi sayesinde evinizin sıcaklık haritasını çıkararak ayarladığınız oda sıcaklığına ne kadar zamanda ulaşılacağını ve bu sıcaklığın minimum enerji sarfiyatı ile nasıl korunacağını öğrenir. Yapay zeka algoritması ısıtma ünitenizin sürekli olarak çalışmasını engellerken evinizin istenilen sıcaklıkta sabit kalmasını sağlar. Bu durum doğalgaz faturalarında maksimum tasarruf ve konfor sağlar. Genel özellikler Farklı mod seçenekleri (konfor ve ekonomi modu) Tpı algoritması Isıtma ve soğutma seçeneği Sıcaklık kalibrasyon ayarı Büyük lcd backlight ekran Hassas sıcaklık ölçümü Kablosuz bağlantı BOYUTLAR ( Y / G / D ) 85mm / 125mm / 19mm ÇALIŞMA GERİLİMİ 3V DC (2 x AAA Alkalin Pil) SICAKLIK ÖLÇÜM HASSASİYETİ 0.1 C ÇALIŞMA ARALIĞI (5 C) – (30 C) PİL ÖMRÜ 1 Yıl (2 x AAA) İŞLETME SICAKLIĞI (-10 C) – (+50 C) DEPOLAMA SICAKLIĞI (-20 C) – (+60 C) ÇALIŞMA GERİLİMİ 230V (AC) BOYUTLAR ( Y / G / D ) 90mm / 90mm / 25mm RÖLE NO ANAHTARLAMA AKIMI 7A (240VAC - Rezistif Yük) 10A (120VAC - Rezistif Yük) İŞLETME SICAKLIĞI (-10 C) – (+50 C) DEPOLAMA SICAKLIĞI (-20 C) – (+60 C)

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablosuz
  • Kontrol Tipi Digital
  • Garanti Süresi 4 Yıl
Geri Bildirim Ver