GENERAL Ht250 Kablolu Oda Termostatı

829 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GENERAL Ht250 Kablolu Oda Termostatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YALI İKLİMLENDİRME Satıcı Ünvanı: YALI İKLİMLENDİRME TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0933045355400012 Vergi Kimlik Numarası: 9330453554
    Bu ürün YALI İKLİMLENDİRME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyük LCD Backlight Ekran
  • Dijital Kablolu Oda Termostatı
  • Pil Göstergesi
  • Kolay Kullanım
  • On-Off Kontrol
  • Sıcaklık Kalibrasyon Ayarı
  • 5 Yıl Garanti
  • Yerli Üretim

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablolu
  • Kontrol Tipi Digital
  • Garanti Süresi 5 Yıl
Geri Bildirim Ver

General HT250 Kablolu Dijital Oda Termostatı

Teknoloji çağının getirdiği yenilikler hayatın kolaylaşmasını ve yaşanabilirliğini artırır. Zahmet çekilen durumların basit ve ulaşılabilir hale gelmesini sağlayan cihazlar bu nedenlerle cazip hale gelir. General HT250 kablolu dijital oda termostatı yaşamın kolay ve ekonomik yönüne dikkat çeker. Bu ürün sayesinde ortamın sıcaklık değeri sabitlenir. Termostatı kullanarak enerji tasarrufu elde etmiş olursunuz. Ürün, oda sıcaklığının korunmasını sağladığı için kullanıcıların konforlu yaşam geçirmesine olanak tanır. Oda termostatından ısı ayarı yapılabildiği için kombinin yanına giderek ayarlama yapmanıza gerek kalmaz. Ürünün dijital ekranından pil durumunu ve ortamın kaç derece olduğunu görebilirsiniz. Bu durum sayesinde sıcaklık derecesini düşürüp yükseltebilirsiniz. Termostatın ısı ayarını önceden yaparak odaların erkenden ısınmasını sağlayabilirsiniz. Sağlıklı ve verimli bir şekilde kullanacağınız General HT250 termostatı gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz.

  • LCD backlight ekran
  • Sıcaklık kalibrasyon ayarı
  • Pil göstergesi çubuğu

Kullanışlı General HT250 Kablolu Dijital Oda Termostatı

Kullanışlı General HT250 Kablolu Dijital Oda Termostatı

General kablolu oda termostatı dijital kabloya sahiptir ve büyük LCD backlight ekranı bulunur. Ürünün pil durumunu kontrol edebilmeniz için ekranda pil göstergesi mevcuttur. On-Off kontrol düğmesiyle ürünün açma ve kapatma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Sıcaklık kalibrasyon ayarı bulunduran termostatı istediğiniz sıcaklıkta sabitleyebilirsiniz. General dijital oda termostatı herhangi bir problem durumuyla karşılaştığınızda tamir edilebilir niteliktedir. Kullanım kolaylığı sunan ve aynı zamanda bulunulan ortamın ısı ayarının sabit kalmasını sağlayan ürün, müşteriler tarafından beğeniyle karşılanır. Konforlu bir yaşam şekli sunan termostatı kaliteli ve dayanıklı bir ürün olduğundan uzun yıllar kullanabilirsiniz. Ergonomik tasarıma sahip olan termostat fazla yer kaplamadığından ortamın daralmasını önler. Kendisi küçük işlevi büyük olan bu ürün bulunduğunuz ortamda olumlu değişimler yaşanmasını sağlar. Dilerseniz sevdiklerinize hediye olarak tercih edebilirsiniz.

General HT250 Kablolu Dijital Oda Termostatı Faydaları

General HT250 Kablolu Dijital Oda Termostatı Faydaları

Dijital oda termostatını araştırdığınızda birçok faydası olduğunu görebilirsiniz. Ürün bulunduğunuz ortamda sıcaklığın sabit kalmasını sağlar ve enerjiden tasarruf etmenize yardımcı olur. Kombinin gereksiz şekilde çalışmasını engelleyip yakıt ve elektrik tüketiminin azaltılmasına imkan verir. Ortamın sıcaklığında aşırı sıcaklık değişimleri oluşturmadığı için sağlıklı bir ortam oluşturmada etkilidir. Ürün, sıcaklığı ölçerek ısının düştüğü zamanlarda kombinin yanmasını ve ısı değerinin aynı derecede kalmasını kontrol ederek gerçekleştirir. Evde bulunduğunuz ya da bulunmadığınız zamanlara göre sıcaklıkları ayrı bir şekilde belirleme imkanına erişmenizi sağlar. Termostat çevreci bir kullanım sağlayarak karbon ayak izinin düşürülmesinde etkilidir. General HT250 kablolu dijital oda termostatı kullananlar ürünün kullanışlı ve ortamın ısı değerini sabitlemesinden memnun olduklarını ifade ederler. Bu durum sayesinde ürün hakkında merak ettiğiniz konuları öğrenme imkanını kolay bir şekilde elde etmiş olursunuz.

General HT250 Kablolu Dijital Oda Termostatı Fiyatları

General HT250 Kablolu Dijital Oda Termostatı Fiyatları

Bir ürün satın alınmak istendiğinde detaylı araştırmalar yapılır. Ürünün sahip olduğu özellikler ve kaliteli olması tercih edilmesinde önemli bir etkendir. Bunun yanı sıra satın alınacak ürünün ulaşılabilir fiyata sahip olması da gerekir. Bu nedenle General HT250 kablolu dijital oda termostatı fiyatı bakımından incelendiğinde her bütçeye uyum sağlar. Termostat ihtiyaca yönelik olması ve kullanım pratikliğinden dolayı sıklıkla tercih edilir. HT250, ortamın sıcaklığını kullanan kişinin ayarladığı derecede sabit tutmasını sağlar ve kombiyi ortamın ihtiyacı kadar optimum sürede çalıştırır. Ürün konfor sağlamasının yanı sıra doğalgaz ve elektrikten tasarruf edilmesine yardımcı olur. General HT250 kablolu dijital oda termostatı yorumlarını incelediğinizde müşterilerin üründen memnun olduğu ile ilgili paylaşımları görebilirsiniz. Kullanımı kolay ve tasarruf sağlayan bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat aralığında ulaşmanız mümkündür.