GENERAL Life Ht300s Smart Wi-fi Kontrollü Kablosuz Oda Termostatı

1.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GENERAL Life Ht300s Smart Wi-fi Kontrollü Kablosuz Oda Termostatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YALI İKLİMLENDİRME Satıcı Ünvanı: YALI İKLİMLENDİRME TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0933045355400012 Vergi Kimlik Numarası: 9330453554
    Bu ürün YALI İKLİMLENDİRME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablosuz
  • Garanti Süresi 4 Yıl
Geri Bildirim Ver

Life Ht300s Smart Wi-fi Kontrollü Kablosuz Oda Termostatı

Bulunulan ortamın ısısının belirlenmesi oldukça önemlidir. General Ht 300 set kablosuz oda termostatı, ortamın ısısını belirlenen derecede sabit tutar. Doğalgaz kullanımının olduğu ortamlarda yakıttan tasarruf etme amacıyla tercih edilebilir. Isı konforu yaşamak isteyen kişilerin ilk tercihleri arasında bu cihaz gelmektedir. İdeal ortam sıcaklığını elde etmek isteyen kullanıcılar bu cihaz sayesinde istedikleri konforu elde etmektedir. General Life Ht300s smart kablosuz dijital akıllı termostat, ortamın ısısını sürekli olarak ölçer ve sıcaklık değeri düştüğü zaman otomatik bir şekilde kombiye talimat gönderir. Böylece sıcaklık tekrar artar. Soğuyan ortamın sürekli müdahaleye ihtiyacı olmaksızın ısınması sağlanır. Normal koşullarda sıcaklığın artması ve azalması için kombi üzerinde ayarlarla oynamak gerekmektedir. Bu cihaz sayesinde kombinin üzerindeki ayarları düzenlemeye gerek kalmaz ve ideal oda sıcaklığı elde edilir.

  • Ortam Sıcaklığını Dengeleyici
  • Hassas Sıcaklık Ölçümü
  • Tasarruf Sağlayıcı

General Life Ht300s Wi-Fi Kontrollü Oda Termostatı Özellikleri

General Life Ht300s Wi-Fi Kontrollü Oda Termostatı Özellikleri

İdeal ortam sıcaklığının sağlanması birçok açıdan önemlidir. Özellikle kış aylarında yakıttan tasarruf etmek amacıyla bu cihazlardan faydalanmak mümkündür. Kullanım alanlarına ve kolaylıklarına göre farklı termostat çeşitleri bulunmaktadır. Termostat modelleri arasında kablolu ve kablosuz modeller yer almaktadır. Kablolu modellerde kombiyle olan bağlantı kablo sayesinde sağlanmaktadır. GENERAL Life Ht300s Smart Wi-fi kontrollü kablosuz oda termostatı ise kabloya ihtiyaç duymadan bağlantı sağlamaktadır. Böylece evin herhangi bir noktasından kombiyi kontrol etmek ve sıcaklık düzeyini ayarlamak mümkündür. Portatif bir yapıda olan cihaz kolay bir şekilde manuel olarak ayarlanabilir. Evde tesisat veya montelenme işlemiyle uğraşmak istemeyen kullanıcıların ilk tercihleri arasında yer almaktadır. GENERAL Life Ht300s Smart Wi-Fi kontrollü kablosuz oda termostatı yorum incelemesi yapıldığında da ürünün kurulum ve kullanım kolaylığı birçok kullanıcının beğenisini kazanmıştır.

General Life Ht300s Wi-Fi Kontrollü Oda Termostatı Kullanımı

General Life Ht300s Wi-Fi Kontrollü Oda Termostatı Kullanımı

GENERAL Life Ht300s Smart Wi-fi kontrollü kablosuz oda termostatı G-ht300ssmartt gelişmiş özelliklere sahiptir. Bu özelliklerden bir tanesi ürünün kablosuz bağlantıya sahip olmasıdır. Kablosuz ürünlerin en büyük avantajlarından bir tanesi kurulum ve kullanım kolaylığıdır. Çirkin kablo görüntüsünü ortadan kaldıran Wi-Fi özelliği ile cihazın kullanımı da kolaylaşmaktadır. Büyük LCD backlight ekrana ve pil göstergesine sahip olan cihaz hassas sıcaklık ölçümü yapmaktadır. Oda sıcaklığına önem veren kullanıcılar cihazın on-off kontrol alanından cihazın açık olup olmadığını anlayabilir. Sıcaklık kalibrasyon ayarına sahip olan ürün yaşam alanını konforlu bir hale getirmektedir. General Ht 300 set kablosuz oda termostatı kurulumu oldukça pratiktir. Evin belirlenen noktasına yerleştirilen cihaz kombi ile akış gerçekleştirerek çalışmaktadır. Ev ekonomisine katkı sağlayan ürün ortam sıcaklığını dengede tutması nedeniyle soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı da önlem oluşturur.

General Life Ht300s Wi-Fi Kontrollü Oda Termostatı Avantajları

General Life Ht300s Wi-Fi Kontrollü Oda Termostatı Avantajları

General Life Ht300s kullanmak birçok açıdan avantajlıdır. Ev ekonomisi, konfor alanı, ideal sıcaklık gibi alanlarda fayda sağlayan cihaz tüm bu işlemleri müdahaleye gerek kalmadan yapar. Dış etkenler nedeniyle ısınan ya da soğuyan ev termostat sayesinde ideal sıcaklığa hızlı bir şekilde ulaşır. Teknik donanıma sahip olan ürünün belirtilen şartlarda kullanılması ile cihazın kullanım ömrü uzamaktadır. Isı dengesinin korunmasında ve termostattan verim alınmasında ısı yalıtımının kalitesi de oldukça önemlidir. Evin her odasının aynı derecede olmasını isteyen ya da farklı derecelerde odalara sahip olmak isteyen kullanıcılar oda termostatları sayesinde isteklerini gerçekleştirebilirler. Kontrollü oda sıcaklığı sağlanarak doğalgaz faturalarının da kontrollü hale gelmesi sağlanabilir. Bazı evlerde sadece bir odayı ısıtmak yeterli olurken bazı evlerin bütün odalarının aynı sıcaklıkta olması talep edilmektedir. Ortam sıcaklığını dengede tutmak isteyen kullanıcılar Trendyol aracılığıyla GENERAL Life Ht300s Smart Wi-Fi kontrollü kablosuz oda termostatı satın al seçeneğinden faydalanarak ürüne hemen ulaşabilir.