Generica Mini Kamera Sq11 Ultra Küçük Mikro Kamera

87,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Generica Mini Kamera Sq11 Ultra Küçük Mikro Kamera

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UmsoTrade Satıcı Ünvanı: MEHMET BALKIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1390157852
    Bu ürün UmsoTrade tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tip: Full hd dashcam sistem gereksinimleri: Mac os x 10.3.6 yukarıda, win 7, windows 2000/xp/vista desteklenen maksimum harici kart: Tf 32g (dahil değildir) sınıf derecelendirme gereksinimleri: Sınıf 10 veya üstü pil tipi: Dahili şarj yolu: Pc tarafından usb şarj çalışma süresi: 100 p 30fps'de yaklaşık 1080 dakika kamera piksel: 12mp kod çözme biçimi: Mjpg video formatı: Avı video çözünürlüğü: 1080 p (1920x1080), 720 p (1280x720) video kare hızı: 30fps görüntü formatı: Jpg görüntü çözünürlüğü: 12 m (4032x3024) ses sistemi: Dahili mikrofon/speacker (aac) usb fonksiyonu: Usb-Disk arayüz tipi: Mini usb gece sürümü: Evet paket içeriği: 1 x mini araba dvr'ı kamera, 1 x usb/tv çıkışı 2-In-1 kablo, 1 x braket, 1 x klip, çince ve ingilizce 1 x kullanım kılavuzu 1 x perakende kutusu

Ürün Özellikleri

  • Bellek Kartı Tipi SD
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kayıt Tipi Standart Definition (SD)
  • Optik Zoom 1 - 15 X
  • Video Formatı MOV
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Generica Mini Kamera Sq11 Ultra Küçük Mikro Kamera 13

Evlerde, işyerlerinde veya bahçe gibi diğer alanlarda tehlikeli durumların yaşamasından dolayı güvenlik sistemlerine olan ihtiyaç artış göstermiştir. Bu durumla doğru orantılı olarak farklı türlerde ve boyutlarda kameralar tasarlanmıştır. Bireyler bu sayede kendi ihtiyaçlarına ve kullanım amaçlarına göre kamera tercihi yapabilmektedir. Özellikle de kablosuz olan türleri hızlı bir şekilde kullanıma hazır olacağı için daha avantajlıdır. Generica Mini Kamera Sq11 ultra küçük mikro kamera oldukça küçük olan boyutları ve kullanışlı özellikleri sayesinde en fazla tercih edilen modeller arasında bulunur. Generica mini 13 sahip olduğu dahili mikron sayesinde görüntünün yanı sıra ses iletme özelliğini de kullanıcısına sunar. Full hd görüntü kalitesine sahip olmasından dolayı boyutlarla kalite arasında bir bağlantı olmadığını kanıtlar niteliktedir. Kameranın şarj edilme işlemi ise USB kablosu ile gerçekleştirilir.

  • Kolay Kurulum
  • Güvenlikli Sistem
  • Çok Amaçlı Kamera

Generica Sq11 Ultra Küçük Mikro Kamera Yorumları

Generica Sq11 Ultra Küçük Mikro Kamera Yorumları

Oldukça küçük mercekler kullanılarak üretilen Generica Mini Kamera Sq11 Ultra Küçük Mikro Kamera yorumları detaylı bir şekilde incelendiği zaman ne kadar kaliteli ve kullanışlı bir ürün olduğu anlaşılır. Kullanıcıların yaptıkları yorum ve değerlendirmeler satın alacak kişiler adına çok büyük bir referans özelliğindedir. Kalitesi ile kıyaslandığında kablosuz mini kamera fiyatları oldukça ekonomiktir. Mikro kameraların bir diğer kullanım alanı ise tıptır. Endoskopi ve kolonoskopi gibi detaylı tetkikler kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Böylece çeşitli hastalıkların teşhisinin konulması çok daha kolay olur. Gelişen teknoloji ile birlikte robotik cerrahilerde de mikro kameralar kullanılarak açılan küçük kesiler ile ameliyatlar gerçekleşir.

Generica Mini Kamera Sq11 Mikro 13 Kullanımı

Generica Mini Kamera Sq11 Mikro 13 Kullanımı

Mini Kamera 1080p Mikro Kamera ultra küçük kamera sayesinde gerekli görülen durumlarda gizli kontroller gerçekleştirilebilir. Boyutları çok küçük olmasından dolayı çeşitli mekanlarda kimsenin gözüne çarpmadan rahatlıkla kullanılabilmektedir. Genellikle ofis, mağaza, şirket ve otellerde tercih edilmesine rağmen evlerde de kullanılabilmektedir. Özellikle de çocuğunu bakıcıları ile bırakmak durumunda olan aileler evlerinde küçük kameralara yer vermektedir. Bunların dışında gizlilik gerektiren polisiye olaylarda problemi çözmek amacıyla da sık sık başvurulan bir araçtır. Mini kamera sq11 kurulumunu yapan kişi ve satın alan kişiden başka kimse tarafından fark edilemeyecek kadar küçüktür. Bu sayede insanların kullanım amaçlarına ulaşmaları çok daha kolay bir hale gelmektedir. Diğer tüm standart kamera sistemlerinde olduğu gibi bu ürüne de rahatlıkla ulaşılabilmektedir.

Generica Mini Sq11 Ultra Küçük Mikro Kamera 13 Fiyatı

Generica Mini Sq11 Ultra Küçük Mikro Kamera 13 Fiyatı

Satın almak isteyenler mutlaka Generica Mini Kamera Sq11 Ultra Küçük Mikro Kamera özellikleri konusunda detaylı bir şekilde araştırma yaparak ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamadığına karar verebilirler. Bütün özelliklerinin yanı sıra kolay bir kuruluma sahip olması nedeniyle çok fazla tercih edilmektedir. Son derece kısa bir zamanda kurulumu tamamen hemen kullanılabilir. Barındırdığı Wi-fi özelliği sayesinde de telefon veya bilgisayar üzerinden kamera ile bağlantı kurmak mümkün hale gelmektedir. Bu sayede kameranın takıldığı ortam çok kısa bir süre içerisinde her yerden kontrol edilebilir. Mini kamera fiyat ve performans olarak kullanıcılarını tatmin edecek düzeydedir. İnsanlar bütçelerini zorlamadan sahip olup ihtiyaçlarını giderebilirler. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.