GEPSPOWER Distile Saf Su 5 Litre

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GEPSPOWER Distile Saf Su 5 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Renew Distile Saf Su Ütü, Akü ve Antifriz Tamamlama, Genel Amaçlı Kullanım Saf Su Nedir ? Otomotiv, Kimya, İlaç, Gıda ve Tekstil sektörünün araştırma ve kalite kontrol laboratuvarlarında, tıp laboratuvarlarında, hastane ve kliniklerin ameliyathanelerinde, imalat sektöründe kullanılan iletkenliği 0,01 uS/cm ile 10 uS/cm arasında değişen içindeki minerallerden ve organik maddelerden uzaklaştırılmış , UV filtrelerinden geçirilmiş sudur. Saf Su Nerelerde Kullanılır ? Elektrolizle metal kaplama Motor yağı üretimi Kompozit malzeme kaplama İndüksiyon ocakları Boya üretimi Akü suyu Kimyasal hammaddesi Hastahanelerde ve Kliniklerde Sterilzatörlerde, Temizlikte Eczanelerde ilaç yapımında İlaç üretiminde, Çok çeşitli sıvılaştırılmalarda Laboratuvarlarda, Kalite kontrol ünitelerinde Deneylerde katalizatör olarak, Deney materyallerinin temizliğinde Metal kaplama sanayinde, İletkenlik istenmeyen imalat sistemlerinde Tel Erozyon makinelerinde, Steril Ürün imalatı yapan firmalarda temizlik v.b işlerde. Testler Klorür, Amonyak, N_itrat, Demir, Kalsiyum ve Mağnezyum testleri yapılır ve test sonuçlarında bulunan değerlere göre saflık derecesi belirlenir
Geri Bildirim Ver