Gerber Çok Amaçlı Pense Vida Takımı Kılıflı

420 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Gerber Çok Amaçlı Pense Vida Takımı Kılıflı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TİVENS Satıcı Ünvanı: KENAN ATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0991286871
    Bu ürün TİVENS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gerber Çok Amaçlı Pense Vida Takımı Kılıflı
Geri Bildirim Ver

Gerber Çok Amaçlı Pense Vida Takımı Kılıflı GB8548

Günlük hayatta, iş hayatında ve daha birçok alanda kullanılan çakı ve pense gibi aletler hayatı büyük ölçüde kolaylaştırmaktadır. Şişe, konserve gibi ürünleri açmak için bazı aletlere ihtiyaç duyulmaktadır. Birbirinden farklı mobilyaları kurarken de tornavida gibi aletlere ihtiyaç duyulmaktadır. Gerber çok amaçlı pense sayesinde bütün aletler tek bir üründe toplanmıştır. Farklı başlıklara ve açacaklara sahip olan ürünün gelişmiş özellikleri bulunmaktadır. İçeriğinde farklı açma başlıklarını bulunduran ürün, alet çantalarının sadeleşmesini sağlayarak bütün ürünleri tek bir alette toplar. Mobilya kurulumu sırasında kurulan ürünü bırakıp alet aramak yerine Gerber çoklu pense sayesinde bütün aletleri el altında ve tek bir üründe bulmak mümkündür. Bu ürün sayesinde kurulum aşamaları hızlı ve pratik bir şekilde tamamlanmış olur. Estetik tasarımı ve kullanım kolaylığı nedeniyle farklı alanlarda tercih edilmektedir.

  • Kesici Bıçaklar
  • Naylon Kılıf
  • Paslanmaz Yapı

Gerber Çoklu Pense İçeriği

Gerber Çoklu Pense İçeriği

Gerber çok amaçlı pense vida takımı kılıflı içeriği incelendiğinde iğne burun pense, ince kenar bıçağı ve tırtıklı bıçak, testere, yıldız tornavida, küçük ve orta düz sürücü, kordon halkası gibi aletlerin yer aldığı görülmektedir. Ürün içeriğinde şişe ve konserve açacağı olması sayesinde ürün mutfak alanında da kullanışlı hale gelmektedir. Pense ve tel kesici özelliği sayesinde zorlu işlerin üstesinden gelinmektedir. Gerber çok amaçlı pense vida takımı kılıflı kullanımı oldukça kolaydır. Ürün günlük kullanım için uygundur. Kamp, tırmanış ve dağcılık gibi sportif aktiviteler sırasında oldukça avantaj sağlamaktadır. Cep klipsi ve güvenlik kilidi bulunması nedeniyle taşınması güvenlidir. Kabzasında kullanılan çelik ve alüminyum bıçakta paslanmaz çelik ile birleştiğinde uzun süreli kullanıma uygun bir ürün çıkmaktadır. Ürünün bıçak kalınlığı 1.85 mm, bıçak genişliği 1.6 cm ve bıçak uzunluğu 6 cm olması nedeniyle ideal boyutlara sahiptir.

Gerber Çok Amaçlı Pense Vida Takımı Özellikleri

Gerber Çok Amaçlı Pense Vida Takımı Özellikleri

Gerber çok amaçlı pense vida takımı kılıflı özellikleri arasında kauçuk kavrama bulunmaktadır. Bu özel doku sayesinde konfor üst seviyeye çıkartılır ve kayma azalır. Avuç içine tam oturan bu ürünün kaymaması oldukça önemlidir. Kesici bıçaklara sahip olan ürün, herhangi bir kayma durumunda kullanıcıya ya da çevreye zarar verebilir. Bu nedenle kaymaması oldukça önemlidir. Ürünün tek elle kullanıma uygun olması için yaylı çene tercih edilmiştir. Naylon kılıf ürünün şık bir şekilde muhafaza edilmesini ve taşınmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda kaybolmasını da engeller. Paslanmaya dayanıklı bıçaklar sayesinde ürünün uzun süreli kullanımı mümkündür. Kolay paslanmayan yapısı sayesinde farklı hava koşullarında ve ortamlarda kullanılabilir. Gerber çok amaçlı pense vida takımı kılıflı yorumları incelendiğinde ürünün pratikliği ve kalitesi dikkat çekmektedir.

Gerber Çok Amaçlı Pense Vida Takımı Kullanımı

Gerber Çok Amaçlı Pense Vida Takımı Kullanımı

Gerber çok amaçlı pense vida takımı kılıflı bir şekilde kullanıcılara sunulmaktadır. Bu ürün kolay paslanmayan yapısı sayesinde farklı hava koşullarına dayanıklıdır. Tek elle tutulması için yaylı çene kullanılması nedeniyle kullanım sırasında yormaz. Başka işlerle uğraşırken de bu ürünü kullanmak kolaylaşır. Çok işlevli çakı, cep çakısı, kamp çakısı olarak kullanılan bu ürün sağ el ile kullanıma uygundur. 16.4 cm açık uzunluk ve 10. 4 cm kapalı uzunluğa sahiptir. 242 gr ağırlıkta olan ürünün kılıf ile ağırlığı 345 gr gelmektedir. Özellikle sportif faaliyetlerde, kamplarda çakı gibi ürünlere sık sık ihtiyaç duyulmaktadır. Konserve kullanırken ya da bir şeyi açmak için farklı farklı ürünlerin taşınması ağırlık ve kalabalık yaratacaktır. Birçok ürünün bir üründe toplandığı bu alet kolaylık sağlamaktadır. GB8548 kodu ile satılan ürüne Trendyol aracılığıyla sahip olabilir ve işlerinizi pratik bir şekilde halledebilirsiniz.