Gereksiz Şeyler Ktools Plak Çalar Ahşap Bluetoothlu Çanta Pikap Kahve Renk

999,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gereksiz Şeyler Ktools Plak Çalar Ahşap Bluetoothlu Çanta Pikap Kahve Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gereksiz Şeyler Satıcı Ünvanı: ANB GENEL TÜKETİM MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068096438200001 Vergi Kimlik Numarası: 0680964382
    Bu ürün Gereksiz Şeyler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ktools ahşap bluetoothlu pikap Ktools joy-K046, taş plaklar da dahil tüm plakları çalabilen bir bluetoothlu pikaptır. Ktools joy-K046 pikap, bluetooth bağlantısı ile müzik çalar. Ayrıca aux girişini kullanarak da tablet, telefon ya da bluetooth özelliği olmayan bir cihazdan ses aktarımı gerçekleştirebilirsiniz. Sesi dışarı vermek istemediğiniz zamanlarda da kulaklık girişini kullanarak müzik dinleyebilirsiniz. Ktools joy long play pikap, usb uçlu güç kablosuna sahiptir. Böylece pikabınızı elektrik olmayan ortamlarda powerbank ile kullanabilirsiniz. 2x 2 watt gücünde dahili stereo hoparlörleri sayesinde yüksek ses çıkışı sunan ktools joy pikap rca çıkışına sahiptir. Daha yüksek ses elde etmek istediğinizde rca çıkışını kullanarak pikabınızı harici bir ses sistemine de bağlayabilirsiniz. Auto-Stop (otomatik durdurma) özelliği ile plak bittiğinde iğne otomatik olarak durur. Bu özellik aynı zamanda plaklarınızın da daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Ahşap kasa ve mika koruma kapağı, pikabınızı olası darbeler ve tozlanmalara karşı korumanıza yardımcı olurken kolayca saklamanızı ve taşımanızı da sağlar. Kutunun içinde neler var? Ktools joy-K046 ahşap bluetoothlu pikap Priz adaptörü ve güç kablosu Garanti süresi Ürün orijinal kutusunda olup türkiye distribütörü tarafından 2 yıl garantilidir. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver