Germencik Organik Limon Sarımsak Kürü 500 Ml (1 Adet)

265 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Germencik Organik Limon Sarımsak Kürü 500 Ml (1 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sema Hanım Satıcı Ünvanı: SEMA OĞRAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0260548872
    Bu ürün Sema Hanım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TAMAMEN DOĞAL! EV YAPIMI ve İÇİME HAZIR.
  • Taşköprü sarımsağı ve elde sıkılmış limon suyu ile doğal yöntemlerle üretilmiş, hiçbir koruyucu veya katkı maddesi içermeyen Limon Sarımsak Kürü.
  • 30 Gün boyunca karanlık ortamda bekletilerek üretildi.
  • Limon Sarımsak Kürü’nün Faydaları:
  • Yağ yakımına yardımcıdır.
  • Kalp ve damar sağlığını korumaya yardımcıdır.
  • Böbrek ve safra taşlarını eritmeye yardımcıdır.
  • Eklem ağrılarına ve kireçlenmeye karşı faydalıdır.
  • Tansiyon ve kolesterolü düşürme ve dengelemeye yardımcı olur.
  • Stresinize karşı iyi gelir.
  • Vücuda güç, kuvvet verir ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur.
  • Vücudu toksinlerden arındırmaya yardımcı olur.
  • Cildi gençleştirmeye katkı sağlar.
Geri Bildirim Ver

Germencik Organik Limon Sarımsak Kürü 500 ml

Herhangi bir rahatsızlığı gidermek için kullanılan beslenme türüne kür denir. Taşköprü sarımsağı ile elde sıkılan limon suyunun birleştirilmesi ile doğal yöntemler kullanılarak üretilen Germencik organik limon sarımsak kürü 500 ml’lik şişelerde size sunulur. Hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermeyen bu ürünün sağlığa pek çok faydası bulunur. Vücuda güç kuvvet vererek bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur. Metabolizma ve bağışıklığı kuvvetlendirerek alerjilerin iyileştirilmesine katkıda bulunur. Eklem ağrıları ve kireçlenmeye karşı da faydalıdır. Romatizma ağrılarını dindirerek rahatlamanıza yardımcı olur. Tamamen doğal ve ev yapımı olan Germencik markasının kürünü birçok hastalığın tedavisinde yardımcı olarak kullanabilirsiniz. Amaca yönelik doğru kullanımla birlikte uzun vadede etkisini rahatlıkla görebileceğiniz bu limon sarımsak kürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Üstün etkili içerik
  • Sağlıklı sonuçlar
  • Katkı ve koruyucu madde içermeyen doğal yapı

Germencik Organik Limon Sarımsak Kürü 500 ml Faydaları

Germencik Organik Limon Sarımsak Kürü 500 ml Faydaları

Germencik kür, sağlığa birçok faydası olan limon ve sarımsak içerir. Koruyucu ve katkı maddesi içermeyen bu formül, 30 gün karanlık ortamda bekletilerek üretilir. Germencik limon sarımsak kürü çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılır. Düzenli kullanımda uzun vadede etkisini gösterir. Yağ yakımına yardımcı olarak zayıflamayı sağlar. Kalp ve damar hastalıklarına iyi gelerek damar tıkanıklıklarının açılmasına ve iltihapların iyileştirilmesine katkıda bulunur. Böbrek ve safra taşlarını da eritmeye yardımcıdır. Aynı zamanda organik limon sarımsak kürü ödem attırarak vücudu toksinlerden arındırır. Kötü kolesterolü düşürerek hipertansiyonu önleyebilir. Tansiyonu düşüren sarımsak içerdiğinden düşük tansiyona sahip olanların bu kürü kullanmaları tavsiye edilmez. Tansiyon ilacı kullanan müşteriler de doktor onayı olmadan kullanmaması gerekir. Siz de sağlığa birçok faydası olan bu limon ve sarımsak karışımını sabah kahvaltısından bir saat önce yarım çay bardağı içerek tüketebilirsiniz.

Doğal Germencik Organik Limon Sarımsak Kürü 500 ml

Doğal Germencik Organik Limon Sarımsak Kürü 500 ml

Germencik organik sarımsak ve limon içeren kür herhangi bir rahatsızlığın tedavisinde sıklıkla kullanılır. Kan dolaşımını güçlendirerek kalp sağlığını korumaya yardımcıdır. Aynı zamanda damar tıkanıklığına da iyi gelen bu ürün felç riskini de minimuma indirir. Kür, strese karşı iyi gelirken ayrıca vücuda güç ve kuvvet verir. Ek olarak bağışıklık sistemini güçlendirmeye de yardımcı olur. Vücudu toksinlerden arındırarak temizler. Bu sayede cildinizi yenileyerek gençleştirmeye de katkı sağlar. Siz de sağlıklı içeriğe sahip bu karışımı güvenle satın alabilirsiniz. Germencik organik limon sarımsak kürü 500 ml yorumları kısmından ürünü daha önceden satın alan ve kullanan müşterilerin değerlendirmelerini okuyup ürün hakkında istediğiniz bilgiye ulaşabilir, aklınızdaki sorulara hızlı ve kolayca cevap bulabilirsiniz. Doğal yöntemlerle üretilen, formülünde koruyucu ya da katkı maddesi bulunmayan bu karışımı düzenli kullanarak yüksek etkiye sahip olabilirsiniz.

Germencik Organik Limon Sarımsak Kürü 500 ml Fiyatı

Germencik Organik Limon Sarımsak Kürü 500 ml Fiyatı

Limon ve sarımsağın bir araya gelerek şifa deposu oluşturduğu Germencik organik kür müşterilerin ilgi odağında yer alır. Vücuttaki şeker oranını dengeleyen karışımın, pankreası iyileştirici etkisi vardır. Aynı zamanda idrar söktürücü etkisi vücutta bulunan fazla ödemi atmaya yardımcı olur. Bağırsak ve mide içerisinde bulunan zararlı bakterileri etkisiz hale getirerek yanma problemlerinin önüne geçer. Ayrıca ülser mikrobunu yok ederek iyileşmenin hızlanmasına katkıda bulunur. Her bünyenin göstereceği reaksiyon farklı olabileceğinden kullanım öncesi doktor onayı alınması tavsiye edilir. Pratik hazırlanma ve malzemelerinin kolay temin edilebilmesi ile avantajlı bu ürün birçok olumlu etki gösterir. Siz de sağlık sorunlarına faydası olan Germencik organik limon sarımsak kürü 500 ml fiyatı değerlendirmesini yapabilirsiniz. Her bütçeye uygun bu ürünü Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.