Gezer 3034 Çocuk Keten Anaokulu Kreş Ayakkabısı

69,90 TL
Beden:
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gezer 3034 Çocuk Keten Anaokulu Kreş Ayakkabısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEKOS Satıcı Ünvanı: MEKOS PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614138097200001 Vergi Kimlik Numarası: 6141380972
    Bu ürün MEKOS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Hafif yapı
  • Terletmez malzeme
  • Yıkanabilir kumaş malzeme
  • Rahat kalıbı ve trend modeli ile tercih edebileceğiniz bir üründür
  • Yumuşak iç tabana sahiptir
  • Son derece rahat ve şık bir üründür

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Renk Sarı
  • Desen Dinazor
  • Ortam Günlük

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni90% Pamuk, 10% Elastan
Geri Bildirim Ver

Gezer 3034 Çocuk Keten Anaokulu Kreş Ayakkabısı

Çocuğunuz henüz yürümüyorsa ayakkabı giymesine gerek yoktur. Ancak yürümeye çoktan başlamışsa Gezer 3034 çocuk keten anaokulu kreş ayakkabısı ayaklarını korumaya ve olası yaralanmaları önlemeye yardımcı olabilir. Bileği kavrayan anatomik yapısı ve ideal topuk yüksekliği sayesinde iyi bir destek sunar. Bununla birlikte, cırt cırtlı kilit sistemi sayesinde hem siz hem de çocuğunuz zorluk çekmeden çıkarabilirsiniz. Küçük yaştaki çocukların, gelecekte meydana gelebilecek yürümeye ilişkin sorunlarını önlemek için bacak, ayak kasları ve kemik yapılarının gelişimini destekleyen bu modeli giymeleri faydalıdır. Yürümeye başlayan çocukların ayakları, her 3 ayda bir ortalama yarım beden büyür. 3 yaşından itibaren her yıl hızla büyür. Bu nedenle ayakkabı seçimi önemlidir. Çünkü ayak yapısını desteklemesi gerekir.

  • Yaz ayları için ideal keten kumaş
  • Farklı zeminlerde yürümeyi sağlayan taban yapısı
  • Canlı renkler

Ergonomik Tasarımlı Gezer 3034 Çocuk Keten Kreş Ayakkabısı

Ergonomik Tasarımlı Gezer 3034 Çocuk Keten Kreş Ayakkabısı

Çocuğunuz yürümeye başladığında, doğru modeli giymesi önemli bir hale gelir. Bununla birlikte ayağın gelişimini kısıtlamamak için ürünün yumuşak olması, iyi oturması ve kaymaz tabanlara sahip olması gerekir. Ayakkabı giyme alışkanlığı kazandırmak için Gezer kreş ayakkabısı iyi bir tercih olabilir. Kreşte, bahçede ve oyun parkında bu ürün çocuğunuzun rahatça yürümesine ve koşmasına yardımcı olur. Ayrıca, lastik tabanları sayesinde kaygan zeminlerde kaymadan güvenle yürümesini sağlar. Çocuğunuz ayakkabı giymeye başladığında onu zorlamamak için modelin mümkün olduğunca esnek ve hafif olması önemlidir. Ayağına uyum sağlamalı ve kemik yapısına zarar vermemelidir. Gezer 3034 çocuk keten anaokulu kreş ayakkabısı satın alarak, çocuğunuzun konforlu bir şekilde yürümesi için gerekli olan esnekliğe sahip olabilirsiniz. Cırt cırtlı yapısıyla uzun süre boyunca bağlamakla uğraşmadan kolayca giydirebilirsiniz.

Rengarenk Gezer 3034 Çocuk Anaokulu Ayakkabısı

Rengarenk Gezer 3034 Çocuk Anaokulu Ayakkabısı

Hem çocuklar hem de yetişkinler için doğru ayakkabı bedenini seçmek çok önemlidir. Dikkatli olunmadığı takdirde ayakkabı çok sıkabilir ve çocuğunuzun ayaklarında birtakım sağlık sorunlarının oluşmasına yol açabilir. Bunun olmaması için ideal bedeni bulmak önemlidir. Gezer 3034 çocuk keten anaokulu kreş ayakkabısı fiyatının uygunluğunun yanı sıra, geniş beden skalası ve canlı renklere sahip modeli ile çocuklar tarafından sevilerek kullanılır. Miniklerin renkli dünyasını yansıtmak adına onların sevdiği renklerle ve iki adet göz ile tasarlanan ürün hem onların hem de ebeveynlerin beğenisini toplar. Cırt cırtlı olması sayesinde çocuklar kendi ayakkabılarını giymeyi kolayca öğrenebilir. Ayrıca bu yapısının bir avantajı da kolay açılmaması ve yürürken güvenliği sağlamasıdır. Siz de kreşe ya da anaokuluna giden çocuğunuz için bu ürünü içiniz rahat bir şekilde satın alabilirsiniz.

Avantajlı Gezer Çocuk Keten Anaokulu Kreş Ayakkabısı

Avantajlı Gezer Çocuk Keten Anaokulu Kreş Ayakkabısı

Gezer 3034 modelinin ayak bileğinin lateral kemiği olan malleolün alt tarafını destekleyen bir yapısı vardır. Bilek ekleminin rahatça hareketine izin verecek kadar esnektir. Alt kısmı, taban şeklini destekleyecek biçimdedir. Dengesini sağlaması, bacaklarını ve sırtını koruması için çok hafif topukları vardır. Bu ergonomik tasarım, parmakların açılmasına ve serbestçe hareket etmesine izin verecek kadar geniştir. Keten kumaşı sayesinde terletmeyen yazlık bir modeldir. Çocuğunuz için uygun bu model, onun ayaklarından çıkmasını önleyen cırt cırtları sayesinde güvenlidir. Gezer 3034 çocuk keten anaokulu kreş ayakkabısı yorumlarını satın almadan önce okumanız hem sizin hem de çocuğunuz için ideal bedeni bulmak açısından yararlı olabilir. Çünkü bu yorumlar, Gezer 3034 çocuk keten anaokulu kreş ayakkabısı kullananların deneyimleri hakkında fikir sahibi olmanızı sağlar. Trendyol'un avantajlı fiyatları ile ürünü çocuğunuz için satın alabilirsiniz.