Gezer Lastik Çizme

379 TL
Tükeniyor!
Beden: 40
36
37
38
39
40
41
36-37
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gezer Lastik Çizme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKİNLERBURADA Satıcı Ünvanı: TEKİNLER KOLLEKTİF ŞİRKETİ ABDULLAH TEKİN VE İBRAHİM TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836006709700017 Vergi Kimlik Numarası: 8360067097
    Bu ürün TEKİNLERBURADA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım:Yağmur,Çamur,Bahçe

Ürün Özellikleri

  • Tip Çizme
Geri Bildirim Ver

Gezer Lastik Çizme Ürünleri Trendyol'da!

Gezer 1-3 cm 25-27 cm lastik çizme arazi koşullarında rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ayakkabı çeşididir. Ürün oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Çizmenin rengi siyah, tabanı ise açık tonlarda bir kahverengidir. Bu renk tercihi ürüne çok dikkat çekici bir hava kazandırır. Çizme oldukça geniş bir beden aralığına sahiptir. Üründe 36'dan 42'ye kadar her numara mevcuttur. Çizme aynı zamanda oldukça pratik şekilde giyilebilen bir tasarıma sahiptir. Bağcıksız yapısı sayesinde çizmeyi ayağınıza kolayca geçirip kullanmaya başlayabilirsiniz. Gezer 1-3 cm 25-27 cm lastik çizmenin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Renk: Siyah
  • Materyal: PVC
  • Sıvı geçirmez

Gezer Lastik Çizme Özellikleri Nelerdir?

Gezer Lastik Çizme Özellikleri Nelerdir?

Gezer 1-3 cm 25-27 cm lastik çizme sıvı geçirmeme özelliği ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırır. Sıvı ve çamurun yoğun olduğu ortamlarda rahat hareket imkânı sunan bu fonksiyonel ürün, aynı zamanda sert yapısıyla ayakları korur. Unisex bir tasarıma sahip olan çizme herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Ortalama 25 – 27 cm bir yüksekliğe sahip olan bu ürün ayakların yanı sıra bilek kısmını da kapama özelliğine sahiptir. Çift olarak 700 g ağırlığında olan çizme, hafif tasarımı sayesinde çalışırken yorgunluk hissetmenizi de önler. Ürünün bir diğer özelliği ise dış yüzeyinin oldukça pratik bir şekilde temizlenebilmesidir. Su geçirmez özellikteki çizmenin dış kısmı çamur olduğunda silerek veya su ile yıkayarak kolayca kirlerden arındırabilirsiniz. Dilerseniz Gezer 1-3 cm 25-27 cm lastik çizme yorumlarını inceleyebilir, ürünle ilgili değerlendirmelere göz atabilirsiniz.

Gezer Lastik Çizme Nerelerde Kullanılır?

Gezer 1-3 cm 25-27 cm lastik çizme oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün dış mekânlarda kullanım için geliştirilmiştir. Kalın ve dayanıklı dış yapısı zorlu arazi koşullarında ayakların korunmasına yardımcı olur. Çizmenin kalın materyali sıvı geçirmeme özelliğine sahiptir. Yağmur, kar gibi zorlu hava durumlarında Gezer çizme, ayakların kuru kalmasını sağlar. Ürün bu özelliği sayesinde tarla ve bahçe işlerinde de kullanıma uygundur. Çiftçilik ve bahçecilik ile ilgilenen kişiler çalışmaları sırasında ayaklarının kuru ve temiz kalmasını sağlamak için bu fonksiyonel çizmeyi satın alabilir. Gezer 1-3 cm 25-27 cm lastik çizme aynı zamanda avcılık ve balıkçılık gibi doğa sporlarına ilgi duyan kişilerin kullanımına da uygundur. Ayrıca hayvancılık, petrokimya, inşaat ve madencilik gibi pek çok farklı alanda çalışan kişi bu kaliteli çizmeyi kullanabilir.

Gezer Lastik Çizme Kaliteli midir?

Gezer 1-3 cm 25-27 cm lastik çizme son derece kaliteli bir tasarıma sahiptir. Ürünün yapımında bir sınıf malzemeler tercih edilir. Oldukça kalın bir yapıya sahip olan bu materyal, çizmenin zorlu dış koşullara başarılı bir şekilde direnmesini sağlar. Gezer lastik çizme, kalın bir termo tabana sahiptir. Bu özel yapılı taban, çizmenin kullanımı sırasında ayakların çok daha konforlu hissetmesini sağlar. PVC malzemeden üretilen bu kaliteli taban delinmeye karşı da dayanıklıdır. Bu özellik arazi koşullarında ayakların korunmasına yardımcı olur. Çizmenin iç kısmında ince bir astar bulunur. Bu katman, çizmenin çok daha rahat bir şekilde giyilebilmesini sağlar. Aynı zamanda ayakların direkt olarak PVC malzeme ile temasını da önler. Yün ve polar gibi ısıtıcı nitelikte materyaller içermeyen astar sayesinde çizme yaz kış kullanıma uygundur. Eğer siz de ayaklarınızı çamur ve sudan korumak için kaliteli çizmeyi satın almak isterseniz ürüne Trendyol güvencesiyle kolaylıkla sahip olabilirsiniz.