Gift Home Büyük Boy Metal Osmanlı Bizans Satranç Takımı Parlak Ve El Yapımı Masif Ahşap Sandıklı Satranç Tahta

6.138 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gift Home Büyük Boy Metal Osmanlı Bizans Satranç Takımı Parlak Ve El Yapımı Masif Ahşap Sandıklı Satranç Tahta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GiftHome Satıcı Ünvanı: GHC TEKSTİL GIDA PAZARLAMA DANIŞMANLIK VE E TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0395159638800001 Vergi Kimlik Numarası: 3951596388
    Bu ürün GiftHome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Satranç Tahtası
  • Satranç tahtası tamamen masif ahşaptan ve el işçiliği ile üretilmiştir. Sedef süslemeleri mevcuttur. Tahta üzerinde kesinlikle baskı yapılmamıştır. Bütün desenler el işçiliği ile masif ahşap, sedef ve diğer malzemeler birleştirilerek oluşturulmuştur. Üzerindeki cila eski yöntemlerle pamuk kullanılarak tamamen el işçiliği ile atılmıştır. Satranç taşlarının plastik muhafazası sandıklı tahtanın içine tam olarak oturmaktadır. Tahtanın özel olarak üretilmiş askılı taşıma çantası mevcuttur. Tahta Boyutu: 38x38x6,5 cm.dir. Metal Satranç Taşları
  • Satranç Taşları zamak alaşımından döküm yapılarak ve üzeri özel kaplama ve boya yapılarak yüksek kalite işçilik ve el emeği ile Türkiyede üretilmiştir. Aynı zamanda çok güzel bir dekorasyon objesi ve harika bir hediyedir. Figürler Osmanlı ve Bizans döneminden esinlenerek oluşturulmuştur. Şah yüksekliği : 7,5 cm. Satranç Taşları Ağırlığı yaklaşık 1,5 Kg. Dönem dönem üretici firma tarafından ana tema değişmeksizin figürler üzerinde küçük değişiklikler yapılabilmektedir. Bu nedenle figür modellerinde görsel ile küçük farklılıklar olabilir. Ürün Özenle ve taşınma sırasında zarar görmeyecek şekilde ambalajlanarak kargoya verilmektedir.
Geri Bildirim Ver