Genel Markalar Maket Ev, Ahşap Balkonlu Ev Maketi, Boyanabilir Ahşap Maket, 3d Maket

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Maket Ev, Ahşap Balkonlu Ev Maketi, Boyanabilir Ahşap Maket, 3d Maket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOBİYASMİN Satıcı Ünvanı: TTA ULUSLARARASI İNŞAAT GIDA TARIM VE HAYVANCILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859064897000001 Vergi Kimlik Numarası: 8590648970
    Bu ürün HOBİYASMİN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maket, Fransızca maquette kelimesinden dilimize girmiş bir sözcüktür. Sözlük anlamı, &quot
  • bir dekorun, bir yapının, bir aygıtın, bir heykelin vb görünümüne ve oranlarına bağlı kalınarak küçültülmüş üç boyutlu örneği” olarak verilmektedir. Tarihsel olarak maket, gerçeğine sadık kalınarak yapılmış, gerçeğine uygun bir biçimde ölçekli olarak küçültülmüş, montaj, boyama vb gibi işler gerektiren, ahşap, plastik, metal veya herhangi bir malzemeden yapılmış ürünlere verilen isim olmuştur. Türkçede yıllardır bu aktiviteyi, bu hobiyi, anlatmak için maket kelimesi kullanılmaktadır. Maket Balkonlu Ev, naturel görünümlü ahşap bir malzeme olan 3mm ham mdf'den lazer kesimle üretilmektedir. Ürün demonte olarak teslim edilir. Montajı son derece kolaydır.
Geri Bildirim Ver