Gigabyte B450m S2h 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Hdmı Dvı Vga Matx Anakart

432 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gigabyte B450m S2h 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Hdmı Dvı Vga Matx Anakart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknobiyotik Satıcı Ünvanı: AKORTEK BİLİŞİM SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0033041902300016 Vergi Kimlik Numarası: 0330419023
    Bu ürün Teknobiyotik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart AMD 3rd Gen Ryzen/ 2nd Gen Ryzen/ 1st Gen Ryzen/ 2nd Gen Ryzen with Radeon Vega Graphics/ 1st Gen Ryzen with Radeon Vega Graphics/ Athlon with Radeon Vega Graphics işlemcileri destekler. AMD RYZEN ™ 3000-SERİSİ İÇİN HAZIR OLUN GIGABYTE AM4 anakartlar en son AMD Ryzen ™ 3000 İşlemcileri desteklemeye hazır ve AMD Ryzen ™ 2000 ve 1000 İşlemciler ile geriye dönük olarak uyumlu. PCIe / bellek yuvaları için Ultra Durable ™ Armor, belirli kartlarda USB Type-C ™ arayüzleri, kaliteli ses kalitesi, yüksek hızlı Ethernet ve en son standart WIFI tasarımı, GIGABYTE AM4 anakartları gibi GIGABYTE AM4 anakartlarındaki zengin özellik listesi ile En iyi AMD platform sistemlerini kurmak isteyen kullanıcılar için mükemmeldir. Performansa öncelik verin. GIGABYTE M.2 çözümü, M.2 SSD cihazları için çok daha hızlı depolama performansı ve hem PCIe hem de SATA arabirimleri desteği sunar.Realtek 8118 LAN, oyun veya uygulamanın en yüksek ağ önceliğini sağlamak için otomatik bant genişliği tahsisine sahip oyun oyuncuları için yüksek performanslı ve kolay bir ağ yongasıdır. Kullanıcılara en kapsamlı özellikleri ve en hızlı ve en sorunsuz İnternet deneyimini sunar.GIGABYTE anakartları, IC-leri geleneksel IC-lere kıyasla ESD direnç düzeylerinin 3 katına kadar kullanır. Bu, anakartın ve bileşenlerinin statik elektrikten kaynaklanan olası hasarlara karşı daha iyi korunmasına yardımcı olur. GIGABYTE anakartlar, anakartınızı ve PC-nizi güç dağıtımındaki herhangi bir dalgalanmadan koruyan özel anti-dalgalanma IC-lerine de sahiptir. PC, herhangi bir potansiyel düzensiz ve tutarsız güç dağıtımı ile başa çıkmak için donatılmıştır.Sadece PC-nizi düzenlemeyin, arkadaşların kıskanacakları bir sanat eseri yapın. GIGABYTE RGB Fusion mobil uygulaması ile kullanıcılar oyun bilgisayarlarında aydınlatmayı kontrol ederken izleyebilirler. Bu, kullanıcıların farklı modlar için renkleri ve hızları denedikleri ve ayarladıkları için erişme kolaylıklarını sağlar.PC- niz için havadaki nemden daha zararlı bir madde bulamazsınız. GIGABYTE 9. seri anakartlar, yeni Cam Kumaş PCB tekonolojisi sayesinde bu tarz nem ve rutubet durumlarına karşın anakartınızı koruma altına almaktadır. Cam Kumaş PCB tekonolojisi, yeni bir PCB materyali kullanmaktadır. Bu materyal anakartınız üzerindeki nem bazlı deformelere karşın bilgisayarınızı eski PCB korumalarından daha iyi korumaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ram (Sistem Belleği) 32 GB
  • Grafik Arabirimi PCI Ex. 2.0 / 3.0
  • Chipset AMD B350
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR4
  • Soket Tipi AM4
  • Kasa Tipi Midi Tower Kasa
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver

Gigabyte B450m S2h V2 Am4 Ryzen Ddr4 Vga Dvi Hdmi B450m-s2h-v2

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bilgisayarların her alanda kullanımı yaygınlaşmış olup bilgisayar aksamları da gelişip hızlandırılmıştır. Anakart bilgisayarların en önemli parçalarından biridir. Güçlü bir anakart kullanımı ile bilgisayarınızın gücü en yüksek seviyeye çıkarılabilir ve tüm donanım parçaları daha güçlü bir şekilde çalışır. Gigabyte b450m s2h 32GB sistem belleğine sahiptir. AM4 soket tipi ile cihazınıza uyum sağlar. 2000 serisi işletim sistemine sahip cihazlarla tam uyumlu olup yüksek performanslı çalışma sunar. Anakartlar bilgisayar, televizyon ve cep telefonu gibi elektronik cihazların donanımları arasında bağlantı sağlayarak doğru ve sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlar. Anakart bilgisayarın gücünü belirleyen en önemli akşamlardan biridir. Veri akışını sağlayarak diğer parçalar ile iletişim kurmayı sağlar. Kullanımı oldukça kolay olup bilgisayarınızın okuma ve işleme hızını en yüksek performansa çıkarır.

  • Son teknoloji
  • 32 gb sistem belleği
  • 2 usb başlığı

Gigabyte b450m s2h Özellikleri

Gigabyte b450m s2h Özellikleri

Son teknoloji ile üretilen cihazlar anakartlar sayesinde daha üstün bir verim alabilmek için ikinci anakartı takmaya olanak sağlar. Gigabyte b450m s2h v2 üzerinde birçok bağlantı yeri bulunan cihazlar sayesinde bilgisayarınızda bulunan birçok özelliği bir arada tutmaya yardımcı olur. Bilgisayarınızda yaptığınız işlemleri hafızasına alarak erişmek istediğiniz tüm dosyalara erişim hızınızı en yüksek seviyeye çıkarır. Böylece yaptığınız işlemleri daha hızlı bir şekle getirerek zamandan tasarruf edebilirsiniz. Oyun bilgisayarlarında hız en önemli faktörlerden biridir. Gigabyte b450m s2h anakart ile oyun bilgisayarlarınızın hızını en yüksek seviyede kullanabilirsiniz. Ayrıca internet bağlantısını da en yüksek hızda ve sorunsuz bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur. Bilgisayarınızın gücünü en yüksek seviyeye çıkarabilmek için en gelişmiş ve en yüksek kapasiteye sahip anakartı kullanmanız gerekir. Dahili başlık üzerinde iki USB bağlantı noktası mevcuttur.

Gigabyte b450m s2h v2 Anakart Kullanımı

Gigabyte b450m s2h v2 Anakart Kullanımı

Bilgisayarınızın veri işlemlerini uygun ve sorunsuz bir şekilde çalıştırabilmeniz için uygun bir anakart kullanmanız gerekir. Anakartların desteklediği RAM ve işlemciler birbirinden farklı olabilir. Gigabyte b450m s2h 3600mhz(oc) ddr4 soket am4 maksimum soğutma fanları sayesinde bilgisayarınızın uzun süre ısınmadan verimli bir şekilde çalışmasını sağlar. Kurulumu ve kullanımı oldukça basit olup kurulum esnasında takip edilmesi gereken işlem basamaklarına uyarak kolaylıkla kurabilir ve kullanabilirsiniz. Birçok farklı renge sahip aydınlatma profiline sahip olup renk ayarlamasını hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ses ve aydınlatmada en yüksek performansı sunarken oyun bilgisayarları için gerçek ses efektlerini maksimum seviyede sunar. Anakart seçimi yaparken bilgisayarınızı hangi amaçla kullandığınız ve almak istediğiniz verim oldukça büyük önem taşır. Gigabyte b450m s2h inceleme ile ürün hakkında geniş bilgi edinebilir böylelikle ihtiyacınıza uygun modeli kullanabilirsiniz.

Gigabyte b450m s2h Fiyat

Gigabyte b450m s2h Fiyat

Elektriği iletmeyen fiberglas adı verilen malzemelerden üretilen anakartlar üzerinde yer alan iletken bakır teller bulunan cihazların çalışma prensipleri oldukça basittir. Veriler arasındaki akışı en doğru ve hızlı hale getiren Gigabyte b450m s2h v2 anakart bilgisayarınızdan maksimum verim almanızı sağlar. Oldukça dayanıklı ve kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiş olup uzun yıllar kullanıma uygun bir yapıya sahiptir. Anti kükürt sistemine sahip olan ürün zamanla oluşabilecek yapısal bozulmalara karşı korumalı bir şekilde tasarlanır. Etraftan gelebilecek toz, kir ve neme karşı koruma sağlayan cam kumaş teknolojisi ile anakartlarınız maksimum koruma altına alınır. Yüksek seviyede çözünürlük kalitesine sahiptir. Gigabyte B450m S2h V2 Am4 Ryzen Ddr4 Vga Dvi Hdmi B450m-s2h-v2 AA880GIG729 değişken fiyat avantajları ile kategorilerimiz arasında yer alır. Trendyol'da yer alan Gigabyte b450m s2h amd b450 ürününü hemen sipariş verebilirsiniz.