Gigaset A120 Dect Telefon Beyaz

1.799 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gigaset A120 Dect Telefon Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kaliteli satış Satıcı Ünvanı: ÜNAL ÖZTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7070013572
    Bu ürün Kaliteli satış tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka GIGASET Tip DECT telefon Entegre telesekreter Hayır Ahize türü Kablosuz telefon Maksimim kapalı alan aralığı 50 m Maksimim açık alan aralığı 300 m Sabitleme tipi Masa/Duvar Ürün rengi Beyaz Eski telefon Hayır Eller Serbest (HandsFree) Hayır Telefon defteri kapasitesi 50 Kayıt Çoklu tuş takımı yeteneği 4 Arayan kimliği Evet Yeniden arama listesi kapasitesi 10 Hat tanımlama araması (CLIP) Evet Arama listesi kapasiteli telefon defteri 25 Arama süresi sayacı Evet Navigasyon tuşu Evet Ses kontrolü Dijital Pil kapasitesi göstergesi Evet Pil şarjda ikazı Evet Pil dolu ikazı Evet Pil seviyesi düşük ikazı Evet Dahili ekran Evet Ekran boyutu 3,56 cm (1.4") Arkadan aydınlatmalı ekran Evet Ekran kablo sayısı 3 satırlar Geri plan rengi Kehribar Görüntülenen renk sayısı Monokrom Kablosuz bağlantılar Evet Tak ve kullan Evet Fiş içi DC Evet Pil türü AAA Desteklenen pil sayısı 2 Pil teknolojisi Nikel-Metal Hidrit (NiMH) Konuşma süresi 18 Saat Bekleme süresi 200 Saat Çalışma ısısı aralığı 5 - 45 °C Çalıştırma nem aralığı 20 - 75% Taban boyutları 69 x 38 x 75 mm Ahize boyutları (GxDxY) 47 x 31 x 151 mm Dahili ahize sayısı 1 Baz dahil Evet Hızlı başlangıç rehberi Evet

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Gigaset A120 Dect Siyah Telefon

Gigaset a120 telsiz telefon kullanımı son derece kolay bir cihazdır. Aydınlatmalı grafiksel ekrana sahip olan Gigaset a120 telsiz telefon kurulumu ise basitçe yapılabilmektedir. Kablosuz iletişim ayrıcalığı sayesinde kesintisiz özgür bir şekilde telefon görüşmelerinizi yapmanıza imkân vermektedir.Tak çalıştır özelliği sayesinde ürünü kutudan çıkarıp ilgili bağlantıları yaptıktan sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Hassas basınç noktaları ile kullanıcı dostu tuşlara sahip olan Gigaset a120 dect telefon siyah rengiyle de her türlü ortam için kullanıma uygundur. Kaliteli görüntüsü ile kullanılan her ortama şık bir görüntü sunar.

  • Tarih, çağrı gösterme süresi ve bir alarm işlevi göstergesi mevcuttur.
  • Uzun süreli konuşmak imkanı ve 18-200 saate kadar bekleme süresi vardır.
  • Hafızasına 50 adet kişi eklenebilir ve 25 adet cevapsız çağrı listesi ile hızlı geri arama özelliği mevcuttur.

Gigaset A120 Telsiz Telefonun Genel Özellikleri Nedir?

Gigaset Beyaz Telsiz Dect Telefon A120-b 08.11.242.057

Kablosuz olduğu için ev ya da ofis içerisinde istenilen yerde telefon görüşmesi yapılmasına imkân veren Gigaset a120 telsiz telefon yönlendirme özelliğine sahiptir. Bu sayede istediğiniz zaman telefonunuzu başka bir numaraya yönlendirerek size her zaman ulaşılmasını sağlayabilirsiniz. Son 10 numaranın yeniden hızlıca aranmasını sağlayan hafızaya sahiptir. Celler ID 2 ve ECO Mode 1 özellikleri sayesinde hiçbir şekilde radyasyon yaymaz.Telefondaki görüşme kalitesi cihaz ve baz istasyonuna olan mesafeye göre değişmektedir. Bu nedenle kablosuz olarak telefonda kesintisiz iletişim için cihaza olan mesafeyi doğru şekilde ayarlamak gereklidir. 50 metreye kadar iç mekan ve 300 metreye kadar dış mekan kapsama gücüne sahiptir. Bu mesafeler içerisinde kesintisiz iletişimin keyfini sürebilirsiniz. Özel güç adaptörü sayesinde %60’a varan enerji tasarrufu yapılmasına imkan vererek ekonomik olarak da kullanıcı dostudur.

Gigaset A120 Telsiz Telefon Kullanışlı mıdır?

Gigaset a120 telsiz (dect) telefon siyah rengi sayesinde kullanıldığı her ortama şıklık katarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Telsiz telefon özellikli olduğu için görüşmelerin özgürce istenilen yerde yapılmasını sağlar. Barındırdığı ileri teknoloji özellikleri sayesinde ofis ortamları gibi yoğun telefon görüşmelerin yapıldığı işyerlerinde oldukça kullanışlıdır. İnce düşünülmüş ergonomik tasarımı ile kolayca kavranarak konforlu bir şekilde görüşme yapılmasını sağlamaktadır.Hem iç mekan hem de dış mekan için geniş kapsama alanı sunan Gigaset a120 fiyat konusunda da kullanıcılar için biçilmiş kaftandır. Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiş olması ve geniş kullanım içeriğine rağmen oldukça uygun fiyatlı olarak kullanıcılara sunulmaktadır. Ev ve çalışma ortamında özgürlüğüne düşkün bireylere hitap eden Gigaset a120, kablosuz telefona geçmek isteyen her bireye gönül rahatlığı ile tavsiye edilmektedir. Kolay kurulumu sayesinde hızlı bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Gigaset A120 Telsiz Telefon Enerji Tasarrufu Sağlar mı?

ECO DECT özelliği ile iletişim sinyallerini %80 oranında düşürebilme imkanı sağlar. Bu özelliği kullanıldığında daha az enerjiye ihtiyaç duyacağı için %60’a varan enerji tasarrufu sağlamaktadır. Bekleme modunda ise çağrı gelmediği sürece hiçbir radyasyon yaymayan Gigaset a120 dect telefon siyah yorumları konusunda da son derece olumlu geri dönüşler almaktadır. Ürün sayfasında bulunan kullanıcı yorumları incelenerek bu ürün ile ilgili gerçek kullanıcılar tarafından eklenmiş fikirlere ulaşabilirsiniz.Ergonomik tasarımlı şık görünümü ile oldukça beğeni toplayan Gigaset a120, online alışveriş yöntemi ile satın alınabilecek ürünlerden biridir. Yıl boyunca yaptığı ilgili çekici kampanyaları ile kullanıcılarına kaliteli ürünleri uygun fiyatlı olarak sunan Trendyol üzerinden bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz. Sık sık web sitesini takip ederek kampanyaların avantajlarından faydalanıp bu ve benzeri ürünleri daha uygun fiyatlı olarak tedarik edebilirsiniz.