2
KadınTıraş Bıçağı kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Gillette Venus Riviera Kadın Tıraş Bıçağı Touch Of Aloe 2'li

199 TL
(99,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
154,90 TL
Kurumsal Fatura
167,01 TL
Kurumsal Fatura
164,90 TL
50 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette Venus Riviera Kadın Tıraş Bıçağı Touch Of Aloe 2'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HIZLI TOPTAN Satıcı Ünvanı: SADIK YAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9350447623
    Bu ürün HIZLI TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gillette venus riviera 2'li kullan at kadın tıraş bıçağında üç adet bıçak bulunur. Rahat bir tıraş için tıraş bıçaklarının ciltte kolayca kayabilmesi için kayganlaştırıcı moisturerich bandı bulunur. Aloe veralı, cildinizi kayganlaştıran bu bant, pürüzsüz ve rahat bir tıraş sağlar. Özel bir tıraş deneyimi için kokulu bir gövdeye sahiptir. Venus tıraş makinesi, kadınlara özel tasarlanmış ilk tıraş makinesidir. Kadınların doğal kıvrımlarına uyum sağlar. Venus kadın tıraş makinesi çok yünlü hareketi mümkün kılan yuvarlak başlığı ve rahat bir tıraş sağlayan ergonomik gövdesi sayesinde hayalinizdeki pürüzsüz cilde kavuşmanızı sağlar. Venus kullan at kadın tıraş bıçağı için yedek başlık gerekmez kullanın ve başlığınız eskidiğinde atın. Venus tıraş bıçağı, içerdiği üç bıçak ile yakın bir tıraş deneyimi sağlar. Gillette venus tıraş bıçaklarımı ne sıklıkta değiştirmeliyim? Belirli bir kural olmamasına rağmen tıraş bıçaklarınızı, ilk körleşme veya rahatsızlık belirtisini fark ettiğinizde değiştirmelisiniz. Tıraş batıklara yol açar mı? Batıklar cildin ölü hücreler tarafından tıkanması nedeniyle cilt altında hapsolan tüylerdir. Batıklar pek çok nedenden dolayı ortaya çıkar bazı kadınların daha çok batık sorunuyla karşılaşmasının sebebi budur. Tıraş sırasında batık riskini azaltmaya yardımcı olmak için birkaç ipucumuz var. bunlardan ilki peeling. Tüyün uzamasını engelleyebilecek ölü derileri ortadan kaldırmak için cildinize kese veya peeling kremleri uygulayın. Ikincisi de tıraş öncesinde cildinizi ılık bir duş veya banyo sayesinde yumuşatarak nemlendirmek. Son olarak da körleşmiş bıçaklar batık riskini artırabilir, yeni bir bıçak ve tıraş jeli kullanmak batık riskini azaltacaktır. Venus tıraş makinelerini bikini bölgemde kullanabilir miyim? Evet, venus tıraş makinelerini bikini bölgenizde kullanabilirsiniz. En iyi sonuçlar için, bölgedeki tüyleri önce makasla kısaltmak önerilir. Ardından ılık bir duş veya banyoda, cildinize tıraş jeli uygulayın ve yeni bir tıraş bıçağı kullanın. Cildinizin nemini korumak için tıraş olduktan sonra bir nemlendirici kullanmayı unutmayın. Hangi yöne doğru tıraş olmalıyım? Tıraşın yönü, vücudunuzun hangi bölgesini tıraş etmek istediğinize bağlıdır. Çünkü tüyler farklı bölgelerde farklı yönlere doğru uzar. Koltuk altlarını her yöne doğru tıraş etmek gerekir (yukarı, aşağı veya yanlara doğru). Bacaklar için en iyisi bilek kısmından başlayarak yukarı doğru hareket etmektir. Bikini bölgesi içinse ilk önce tüyün uzama yönünde (içe doğru) ve ardından son derece yakın bir tıraş için uzama yönünün aksine doğru tıraş olunmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 3 Bıçaklı
  • Paket İçeriği 2 - 6
  • Tipi Yedek Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver