Gillette Venus Venüs Classic Tıraş Makinesi (5 Yedek Başlık)

369,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
13 saat 9 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
368,65 TL
13 saat 9 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
369,90 TL
1 saat 9 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
650,90 TL
13 saat 9 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
1.500 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette Venus Venüs Classic Tıraş Makinesi (5 Yedek Başlık)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: akhilleuS Satıcı Ünvanı: AKHİLLEUS TEKNOLOJİ VE YAZILIM ÇÖZÜMLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0025045236200010 Vergi Kimlik Numarası: 0250452362
    Bu ürün akhilleuS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gillette Venus Klasik, kadınlara özel tasarlanmış ilk tıraş makinesidir.
  • Bu tıraş makinesinde, cilde tek dokunuşta yakın ve temiz bir tıraş sunan koruyucu bantlarla çevrili 3 adet kıvrımlara uyum sağlayan bıçak bulunur.
  • 3 bıçaklı pürüzsüzlük
  • Kayganlaştırıcı bant yakın bir tıraş için cildi nazikçe gerer.
  • Mavi gösterge şeridi, Venus tıraşından ideal sonucu almayı bıraktığınızda solar.
  • Kolay değiştirilebilen yedek bıçaklar.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadeleri kabul edilmemektedir.
Geri Bildirim Ver

Gillette Venüs Venüs Classic Tıraş Makinesi ile Pürüssüzlük

Gillette Venüs Classic Tıraş Makinesi günlük kullanım ihtiyacı için ya da belli aralıklarla tercih edilebilir. Cildi tahriş etmeyen yapısı sayesinde müşteri memnuniyetini tam anlamı ile sağlamaktadır. Cilt yüzeyinin her bölgesinde rahatlıkla hareket eden dizaynı sayesinde hızlı ve konforlu bir eylem imkanı sağlamaktadır. Yumuşak ve pürüzsüz bir kullanım deneyimi sağlayan Gillette venüs classic tıraş makinesi (5 yedek başlık) tüketiciler tarafından olumlu yorumlar şeklinde iletilmektedir. Ürün her an her yere taşınabilir ve bu taşınabilir özelliği birçok kişi tarafından özellikle önemsenen noktalardandır. Hafif ve şık dizaynı her açıdan konforlu bir kullanım imkanı sağlıyor. Birçok farklı renk seçeneği ile özellikle değişen renk seçeneklerini kullanmak isteyenler için satın alınabilecek yeterliliktedir. Belli zamanlarda farklı renk tercihleri ile kullanıma devam etmek isteyenler için bu önemli bir noktadır. Kolay taşınabilir ve ergonomiktir.

  • Pürüzsüz Tıraş Keyfi
  • Birden Fazla Tarza Hitap Eden Seçenekler
  • Bütçe Uygunluğu Olan Modeller

Gillette Venüs Venüs Classic Tıraş Makinesi Özellikleri

Gillette Venüs Venüs Classic Tıraş Makinesi Özellikleri

Bu ürün vücutta istenmeyen tüylerden hızlı ve güvenli bir şekilde kurtulmayı sağlamaktadır. Değişebilir başlığı oldukça ergonomik bir nitelik olmaktadır. Farklı birçok renk ve tasarım çeşitliliği ile birden fazla seçeneği değerlendirmek isteyenler için oldukça önemli bir tercih yelpazesi sunmaktadır. Elle tutmak için yapılan gövde kısmının kullanım için en iyi tutuş hisse yaratması sağlanmıştır. Hem cilt üzerinde rahatça hareket eden başlığı hem de gövde kısmının elle temas noktasında konforlu olması adına özenle tasarlanmış olması beğeni toplamaktadır. Satın alım sürecinde Gillette venüs classic tıraş makinesi (5 yedek başlık) özellikleri her açıdan müşteri memnuniyetini hedeflemektedir. Üç bıçağı sayesinde hızlı ve pürüzsüz tıraş keyfi sağlar. Yanında yer alan yedek bıçakları kolay ve güvenli bir şekilde değiştirmek mümkündür. Acil durumlar söz konusu olduğunda bu kolay değişim özelliği müşteri açısından önemlidir. Gillette venüs classic tıraş makinesi (5 yedek başlık) kullanımı ile de herkesin beğenisini kazanır.

Gillette Venüs Venüs Classic Tıraş Makinesi Yorumları

Gillette Venüs Venüs Classic Tıraş Makinesi Yorumları

İnsan vücudu için satın alınan malzemeler alışveriş sürecindeki en önemli ürün çeşitlerindedir. Kişi mevcut varlığı ile günün her anında kendisini iyi hissetmek istemektedir. Bu sonuç için de en iyi kişisel bakım ürünlerini kullanmak isteyecektir. Gillette venüs classic tıraş makinesi (5 yedek başlık) kullananlar deneyimlerini olumlu sözcükler ile belirtmektedirler. Uzun süreli kullanım sağladıklarını satın aldıktan sonra oldukça memnun bir kullanıcı deneyimi yaşadıklarını belirtmektedirler. Ürünün kaliteli oluşu ve iyi hissettiren kullanım deneyimi yaşatmasının yanında paketleme ve dış yüzey tasarımı ile de olumlu yorumlar kazanmaktadır. Gillette venüs classic tıraş makinesi (5 yedek başlık) yorumları yeni bir makine almak isteyen diğer kullanıcılar için oldukça bilgilendirici olmaktadır.

Gillette Venüs Venüs Classic Tıraş Makinesi Fiyatları

Gillette Venüs Venüs Classic Tıraş Makinesi Fiyatları

Beklenti oluşturan ihtiyaçlar farklılaştıkça fiyat durumu da değişkenlik göstermektedir. Satın alınmak istenen bir Gillette venüs classic tıraş makinesi (5 yedek başlık) fiyatı içerisindeki değişen durumlara göre farklılık gösterecektir. Beş yedek başlık yerine farklı adet ve sayıda yedek başlığın içerikte yer aldığı durumlar fiyat durumu ile ilgili de sonucu değiştiriyor. Satın alınmak istenen bir makinenin başlığı yahut gövde üzerinde yer alan çok küçük bir yerin farklı bir özellik içeriğini ifade etmesi sonuçta oluşacak fiyat durumunun da değişmesine neden oluyor. Farklı bütçe durumları düşünülerek oluşturulmuş değişen fiyatlar ile ihtiyaç duyulan malzemeye ulaşmak mümkün olacaktır. Yılın belli dönemlerinde yapılan çeşitli kampanyalar ise oldukça avantajlı koşullar ile müşterileri için indirim günleri düzenlemektedir. Yapılan müşteri yorumları fiyat durumu ile ilgili oldukça olumlu geri dönüşleri gösteriyor. Siz de gönül rahatlığı ile bu ürünü tercih edebilirsiniz, böylece cildinize de zarar vermemiş olursunuz. Trendyol'da yer alan 111184 kodlu bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.