Gillette Blue2 Plus Kullan At Tıraş Bıçağı 14'lü

210 TL
(15 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
208,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,90 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette Blue2 Plus Kullan At Tıraş Bıçağı 14'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gülüm Kozmetik Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5520296789
    Bu ürün Gülüm Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blue2 Plus Kullan At Tıraş Bıçağı 14'lü

Ürün Özellikleri

  • Tipi Kullan-at Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver

Gillette Blue2 Plus Kullan At Tıraş Bıçağı 14'lü

Tıraş olmak birçok insan için uzun ve zahmetli bir süreçtir. Bu zahmetli süreci keyfe dönüştürmek ve pratik bir sonuç almak için seçeceğiniz tıraş bıçağının oldukça önemlidir. Gillette Blue2 Plus kullan at tıraş bıçağı 14’lü ile siz de zamandan tasarruf ederek muhteşem bir görünüme kısa sürede sahip olabilirsiniz. Gillette kalitesinin köklü geçmişi ile müşterilerine hizmet sunan bu ürün çift bıçaklı yapısı ile size sinekkaydı bir tıraş deneyimi vadeder.Ürün krom kaplama yapısı sayesinde müşterilerine uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Bunun yanı sıra ürünün oynar başlıklı yapısı su ile temas ettiğinde kayganlaştırıcı özelliğini artırarak daha rahat bir tıraş deneyimi sunar. Keyifli ve pratik bir tıraş için siz de bu ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Uzun ömürlü yapı
  • Hassas ciltlere uygun
  • Ekonomik fiyat

Gillette Blue2 Plus Kullan At Özellikleri

Gillette Blue2 Plus Kullan At Özellikleri

Bir tıraş bıçağından beklenilen şey genellikle pürüzsüz ve uzun ömürlü olması yönündedir. Ürünün bu hizmeti sunabilmesi için bir takım özellikleri bünyesinde bulundurması gerekir. Gillette markasının köklü geçmişi ve birikimli yapısı sayesinde müşterilerine üst düzey bir hizmet sunmayı vadeder. Gillette Blue 2 Plus sinekkaydı tıraşı sağlayan Twin Comfort bıçaklara sahiptir. Bu bıçaklar krom kaplama yapısı sayesinde müşterilerine uzun süre kullanım olanağı sunar. Ürün su ile etkinleşen kayganlaştırıcı şerit bıçakları sayesinde cildinizde kolayca kayar ve tıraş işlemini basit bir şekilde gerçekleştirir. Bunun yanında ürünün başlığı oynayan bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sayesinde yüzünüzün hatları ile uyum sağlar. 7702018466979 kodu ile satışa sunulan bu ürün benzersiz bir tıraş deneyimi sunar. Fonksiyonel yapısı ile müşterilerine keyifli bir kullanım imkanı sunan bu ürünü siz de değerlendirmeye alabilirsiniz.

Gillette Blue2 Plus Kullan At Tıraş Bıçağı 14’lü Yorumları

Gillette Blue2 Plus Kullan At Tıraş Bıçağı 14’lü Yorumları

Tıraş bıçağı seçerken ürünün cilt ile uyum göstermesi önemli bir husustur. Cilde alerji yapabilecek ya da cildi tahriş eden ürünler müşteriler tarafından genellikle tercih edilmez. Gillette tıraş bıçağı sahip olduğu oynar başlığı sayesinde yüzünüzün her bir hattı ile uyum sağlar. Ürün su ile etkinleşen kayganlaştırıcı şerit bıçakları sayesinde cildinizde kolayca kayar ve cildiniz zarar görmeden tıraş olma işlemi tamamlayabilirsiniz. Tıraş olurken ılık su tercih etmeniz işleminizden maksimum verimi almanızı sağlar. Ilık su tüylerin ya da kılların yumuşamasını sağlayarak tıraş işleminizin kolay bir şekilde gerçekleşmesine olanak sunar. Ürün, tıraş makinesi kaynaklı yanma etkisini minimum seviyede tutarak size rahat bir kullanım deneyimi sunar. Cilde uyumlu yapısı ve uzun süreli kullanımı ile size güvenilir ve kaliteli sinek kaydı tıraş deneyimi sunar.

Gillette Blue2 Plus Kullan At Tıraş Bıçağı 14’lü Fiyatı

Gillette Blue2 Plus Kullan At Tıraş Bıçağı 14’lü Fiyatı

Gillette Blue2 Plus kullan at tıraş bıçağı 14’lü yorumları incelendiğinde müşterilerin ürünün birçok özelliğinden memnun olduklarını ifade ettikleri görülür. Ürün, hassas ciltler için uyumlu yapısı ile müşterilerinin beğenisini kazanır. Tıraş bıçağının oynar başlıklı yapısı ve suda etkinleşen kayganlaştırıcı şerit bıçakları ürünü ön plana çıkan özellikleri arasındadır. Bu ürün, Twin Comfort bıçaklara sahiptir. Müşteriler Gillette’in köklü geçmişinden bekledikleri performansı bu üründen gördüklerini ifade ederler. Ardından ürünü beğendiklerini ve tavsiye ettiklerini ortaya koyarlar. Gillette Blue2 Plus kullan at tıraş bıçağı 14’lü fiyatı ile de müşterilerden tam not alır. Müşterilerine kaliteli ve uygun bir hizmet sunarken bunu her bütçeye uygun ve ekonomik bir şekilde yapar. Kaliteli malzemelerden imal edilen bu ürüne Trendyol ayrıcalıkları ile kolaylıkla sipariş vererek sahip olabilirsiniz.