Gillette Mach3 Tıraş Makinesi Özel Seri Krom Kaplama + (Tıraş Makinesi Standı)

2.249,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.500 TL

Ürün Bilgileri

Gillette Mach3 Tıraş Makinesi Özel Seri Krom Kaplama + (Tıraş Makinesi Standı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YETKİLİBAYİİ Satıcı Ünvanı: HASAN TAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2736112378000000 Vergi Kimlik Numarası: 8260644425
    Bu ürün YETKİLİBAYİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gillette Mach3 tıraş makinesi hediye seti ile pürüzsüz, sinekkaydı tıraş hediye edin! Paket, Gillette Mach3 erkek tıraş makinesi ile birlikte bir yedek bıçak, 200 ml boyutunda Mach3 Extra Comfort tıraş jeli ve bir seyahat kabı içerir. Tıraş makinesinde uzun süreli rahatlık için 3 adet DuraComfort bıçak, bir jel şeridi ve Gelişmiş Cilt Koruma özelliği bulunur. Tıraş jeli yoğun, rahatlatıcı bir köpük haline gelerek cildinizin nemi tutulmasını sağlar (Mach3 tıraş jellerine kıyasla). Bu Gillette Mach3 hediye seti ile pürüzsüz, sinekkaydı tıraş hediye edin Paket, Gillette Mach3 tıraş makinesi, bir yedek bıçak, tıraş jeli ve seyahat çantası içerir Tıraş makinesinde, çelikten daha güçlü bıçaklar, kayganlaştırıcı şerit ve mikrofin cilt koruyucu yer alır Tıraş jeli yoğun, rahatlatıcı bir köpük haline gelir

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Gillette Mach3 Tıraş Makinesi Özel Seri Krom Kaplama + (Tıraş Makinesi Standı)

Erkek müşteriler tıraş makinelerine iş yaşamında, günlük yaşamda her zaman ihtiyaç duyarlar. Bu ihtiyaca cevap veren Gillette Mach3 tıraş makinesi yoğun ilgi görür. Aynı zamanda sakal kesimini pratikleştiren bu ürün sıkça tercih edilir. Kaliteli marka modern görünümü ve fonksiyonelliği bir arada sunar. Modelin sahip olduğu güçlü bıçaklar ve kayganlaştırıcı şerit daha rahat rahat bir kullanım sunar. Ürünün içerisinde yer alan jel, yoğun ve rahatlatıcı köpük haline gelir. Kompakt formuyla kolaylıkla kullanılan Gillette Mach3 tıraş makinesi özel seri krom kaplama + (tıraş makinesi standı), en ince tüyleri de almaya yardımcı olur. Uzun süre kullanıma uygun, çelikten daha güçlü bıçakları sayesinde cildinize zarar vermeden sakalınızı kesmenize olanak sağlar. Mach3 tıraş makinesi özel seri krom kaplama özelliği sayesinde, ürünü uzun süre boyunca sorunsuz kullanabilirsiniz.

  • Çelik gibi bıçaklar
  • Kayganlaştırıcı şerit
  • Mikrofin cilt koruyucu

Gillette Tıraş Makinesinin Güçlü Nitelikleri ve Özellikleri

Gillette Tıraş Makinesinin Güçlü Nitelikleri ve Özellikleri

Kolay ve konforlu kullanım fırsatı sunan makineler, her daim ön plana çıkar. Gillette Mach3 tıraş makinesi özel seri krom kaplama özelliği sayesinde herhangi bir paslanma olmadan uzun süreli kullanım sunar. Kaliteli donanımlara sahip olan bu ürün pürüzsüz ve sinekkaydı bir tıraş imkanı sağlar. Gillette Mach3 tıraş seti halinde olması müşteriler için bir fırsattır. Ürünün modern ve donanımlı nitelikleri, ürünü hediye olarak da hoş bir alternatife dönüştürür. Üründe uzun süreli rahatlık adına 3 adet Dura Comfort bıçak yer alır. Aynı zamanda jel şeridi ve cilt koruma özelliği bulunan ürün, pürüzsüz bir tıraş deneyimi vadeder. Gillette Mach3 krom kaplama set halinde olmasıyla da ön plana çıkar. Set içerisinde Gillette Mach3 tıraş makinesi, yedek bıçak, jel ve seyahat çantası bulunur. İnceleyerek seçiminizi tamamlayabilirsiniz.

Gillette Mach3 Tıraş Makinesinin İşlevsel Avantajları

Gillette Mach3 Tıraş Makinesinin İşlevsel Avantajları

Günlük yaşamda erkekler için sakal tıraşı olmak rutin bir durumdur. Hatta bazı mesleklerde her gün sakallar kesilmesi gerekir. Bu kullanışlı ürün sayesinde kısa süre içerisinde ve en iyi şekilde tıraşınızı olabilirsiniz. Sağlam ve üstün kaliteli bu ürün, uzun süre boyunca ilk günkü gibi kullanım fırsatı sunar. Elinize oturan kaymaz sapıyla kısa süre içerisinde ve zahmetsiz olarak sakalınızı kesebilirsiniz. Avantajlı ve ağır olmayan formuyla da sakalınızı keserken herhangi bir rahatsızlık hissi oluşturmaz. Keskinliği yükseltilmiş ve mikrokanat yüz koruyucuları ile tasarlanmış bıçaklara sahip Gillette Mach3 tıraş makinesi krom, kayganlaştırıcı bandı sayesinde cildinizde yumuşak bir his bırakır. Aynı zamanda özel standı üzerinde dik bir şekilde durabilen makine, şık bir görünümü de beraberinde getirir.

Özel Seri Gillette Tıraş Makinesi Avantajlı Fiyatları

Özel Seri Gillette Tıraş Makinesi Avantajlı Fiyatları

Gillette Mach3 Tıraş Makinesi Özel Seri Krom Kaplama + (Tıraş Makinesi Standı) fiyatlarında indirim fırsatları yakalamak mümkündür. Bu ürün modeliyle, toplam 15 adet sinekkaydı tıraş yapabilirsiniz. Gelişmiş gövdeye sahip olmasıyla daha fazla rahatlık ve manevra yeteneği sunar. Böylece daha rahat bir şekilde sakalınızı kesebilirsiniz. Aynı zamanda Mach3 makineleri bütün Mach3 yedek bıçakları ile uyumludur. Bu sayede yalnızca bıçağı değiştirerek gövdeyi uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Set halinde sahip olabileceğiniz bu ürünün içerisinde sakalınızı keserken ihtiyacınız olabilecek bütün ekipmanlar yer alır. Gillette Mach3 Tıraş Makinesi Özel Seri Krom Kaplama + (Tıraş Makinesi Standı) yorumlarına bakıldığında bıçakların uzun süre keskin kaldığını söyleyenlerin çoğunlukta olduğu görülür. Ürün içerisinde yer alan koruma çantası sayesinde ürünü istediğiniz her yere görütebilirsiniz. Uzun kullanım ömrü sunan Gillette Mach3 tıraş makinesi özel seri krom kaplama ürününe Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.