Gillette Tıraş Bıçağı Mach-3 12'li Başlık

949 TL
(79,08 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette Tıraş Bıçağı Mach-3 12'li Başlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MedicarMarket Satıcı Ünvanı: ENVER BERK KULAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5910720178
    Bu ürün MedicarMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gillette Tıraş Bıçağı Mach-3 12'Li BaşlıkGillette Tıraş Bıçağı Mach-3 12''li Başlık
Geri Bildirim Ver

Gillette Tıraş Bıçağı Mach-3 12'li Başlık

Günlük hayatta erkeklerin birçoğu sakallarını düzenli olarak keser. Sert ve gür çıkan sakalların bakımı zor olabilir. O nedenle kaliteli ve keskin bıçaklara yönelim gösterilir. Bu bağlamda Gillette Mach 3 12'li yedek tıraş bıçağı müşterilerin ihtiyaçlarına cevap olur. Son teknolojiyle geliştirilen bıçaklarıyla pürüzsüz bir görünüme sahip olabilirsiniz. Başlıkta bulunan 3 lü bıçak sistemi sayesinde tek seferde kılların çoğu kesilerek pürüzsüzlük sağlanabilir. Kaliteli ve kullanışlı tıraş bıçağı arayışında olan müşteriler tarafından ilgiyle karşılanan Mach3 12'li yedek tıraş bıçağı, konforlu bir deneyim yaşatır. Bıçaklarının güçlü yapısından dolayı uzun süreli kullanım sağlanabilir. Tutuşunun kolaylığı ve kalitesi nedeniyle ergonomik bir üründür. Kontrolü kolay olduğundan takılma gibi durumlarla karşı karşıya kalmaz ve olası yaralanmaların önüne geçebilirsiniz.

  • Yüksek performans
  • Ergonomik kullanım
  • Koruma bandıyla güvenli deneyim

12 Başlıklı Gillette Tıraş Bıçağı Mach-3 Özellikleri

12 Başlıklı Gillette Tıraş Bıçağı Mach-3 Özellikleri

Gillette tıraş bıçağı Mach-3 12'li başlıklı oluşuyla müşteriler tarafından ilgiyle karşılanır. Fonksiyonel ve kullanımı kolay olan ürün kaliteli malzemelerden ortaya konulur. Üstelik tıraş esnasında kolaylık sağlayacak çeşitli özellikleri sayesinde dikkatleri üzerine çeker. 3 bıçaklı yapısı sayesinde sakal ve bıyıkların daha kolay bir şekilde kesilmesine olanak sağlar. Özellikle yoğun bir iş hayatına sahipseniz sabahları pratik bir şekilde tıraş olmak için Gillette Mach-3 12'li başlıklı modelinden yararlanabilirsiniz. Akıllı tıraş başlığı sayesinde her cilt tipiyle kolaylıkla uyum sağlar. Düz olmayan girintili yüzeylerde başlık yüzeyin formuna göre şekil alır. Bu sayede olası yaralanmaların önüne geçerek hızlı ve güvenli bir tıraş deneyimi yaşayabilirsiniz. Gillette tıraş bıçağı Mach3 12'li başlıklı olarak müşteriyle bir araya getirilir. Tıraş bıçağı ömrünü tamamladığında atmak yerine yenisini takarak uzun süreli kullanım sağlayabilirsiniz.

Kusursuz Bir Tıraş İçin Gillette 12 Başlıklı Mach-3

Kusursuz Bir Tıraş İçin Gillette 12 Başlıklı Mach-3

Gillette Mach3 başlıkları değiştirilebilir olması nedeniyle müşteriler tarafından ilgiyle karşılanır. Bir tıraş bıçağından maksimum performansın alınabilmesi için kaliteli olması ve uzun süreli kullanım sağlaması gerekir. Bu noktada Mach 3 jilet başlığıyla üst düzey performans ortaya koyar ve müşterilerin beğenisini kazanır. Keskin yapısıyla kusursuz bir tıraş imkanı sunar. Üstelik oynar başlıklı yapısı sayesinde yüzde kolay bir şekilde hareket eder ve pürüzsüz bir şekilde ilerler. Başlıklar iç yaylı yuvalara oturulduğunda etkili bir performans ortaya koyar. Mach3 12'li başlıklı olduğundan bıçak ömrünü tamamladığında kolaylıkla yenisiyle değiştirilebilir. Bıçakların hepsinde donuk vaziyette kayganlaştırıcı bantlar bulunur. Bu bantlar suyla etkileşim haline girdiğinde çözülür ve bıçağın ciltte sorunsuz bir şekilde ilerlemesine olanak sağlar. Bıçaklar ömrünü tamamladığında kendiliğinden beyaz bir renge döner. Bu sayede ürünün ömrünü tamamladığını anlayabilir ve yeni bir başlıkla değiştirebilirsiniz.

Gillette Tıraş Bıçağı Mach-3 Konforlu Deneyim

Gillette Tıraş Bıçağı Mach-3 Konforlu Deneyim

Mach 3 12’li yedek başlıklarıyla uzun süreli kullanım arayan müşterilerin ihtiyaçlarına cevap olur. Normalde tek tek alındığında normal fiyatına tabii tutulurken yedek başlıklı çoklu model sayesinde uygun fiyatlı bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Günlük hayatta kullanıma uygun olduğu gibi iş hayatında da rahatlıkla kullanılabilir. Geride herhangi bir iz bırakmadan kusursuz bir tıraş için Gillette Mach3 12’li yedek başlıklı çeşidinden tercih edebilirsiniz. Islandığında bile tutuşu engellemeyen gövdesi ve şık tasarımıyla da dikkatleri üzerine çeken ürün ergonomik bir yapıya sahiptir. Mach3 başlıklarını tatillerde ve seyahatlerinizde yanınızda rahatlıkla götürebilirsiniz. Bıçakları kutusunda muhafaza ederek hafif ve küçük formu sayesinde çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Trendyol’dan kaliteli ve uygun fiyatlı Mach3 12’li tıraş bıçağını satın alarak konforlu tıraş deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.