Gimdog Çiş Pedi Lavantalı 50'li 60x90 cm

827,10 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.055 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.191,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gimdog Çiş Pedi Lavantalı 50'li 60x90 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Frog Pet Satıcı Ünvanı: FROG PET İNTERNET SATIŞ VE MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388127352400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881273524
    Bu ürün Frog Pet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gimdog Çiş Pedi 50'Li - 60x90cm ( LAVANTA KOKULU ) Köpekler için Çiş (Eğitim) Pedi Ürün özellikleri
  • Hijyenik,Pratik ve Rahattır
  • Özel tutma sapı ile kolay taşınır ,hafiftir.
  • Süper emici polimerleri sayesinde yüksek emiş gücüne sahiptir.
  • Altında bulunan astarı sıvının dışarıya sızmasını ve etrafın kirlenmesini engeller.
  • Tuvalet kabı içine yada doğrudan yere serilerek kullanılabilir.
  • Yavru köpeklerin eğitimi esnasında, çiş pedi üzerine 1-2 damla GIMBORN ÇİŞ DAMLASI damlatılarak tuvalet eğitimine daha çabuk adapte olmaları sağlanır.
  • Çis pedi üzerine her dışkılamadan sonra köpeklerin ödüllendirilmesi bu davranışı pekiştirir.
  • Veteriner Hekimler için,idrarını tutamayan yaşlı,yatalak veya hasta köpeklerde kullanımı , kolaylık sağlayacaktır.
Geri Bildirim Ver

Gimdog Çiş Pedi Lavantalı ile Kötü Kokulara Son

Gimdog Çiş Pedi Lavantalı 50’li 60x90 cm KA.02124 köpeklerin evin içerisinde çişlerini yapmaları için özel olarak tasarlanmıştır. Yavru bir köpek sahiplenen kişilerin, öncelikli olarak köpeklerine çiş eğitimini vermeleri gerekir. Köpeklerle aynı evi paylaşmak isteyenler, tuvalet sorununa bir çözüm aramaktadırlar. Köpeklerin evin herhangi bir yerine tuvaletlerini yapmalarını önlemek için Gimdog çiş pedi kullanılması gerekir. Evin farklı yerlerine çişlerini yapan yavrular, evde kötü koku yayılmasına ve evin pislenmesine neden olurlar. Gimdog çiş pedi lavantalı kokusuyla hem evin pislenmesini önler hem de koku sorunu gidererek içeriye güzel bir koku yayar. Tuvalet eğitimi sürecinde ve sonrasında hayat kurtaran çözümler sunan çiş pedleri oldukça dikkat çekmektedir. Hijyenik ve rahat olmaları çiş pedlerinin tercih edilmesinde önemli bir etkendir.

  • Özel Tutma Sapı
  • Kötü Kokuyu Önleyici
  • Sıvıyı Sızdırmayan Özellik

Gimdog Çiş Pedi ile Köpeklerin Tuvaletleri Kontrol Altında

Gimdog Çiş Pedi ile Köpeklerin Tuvaletleri Kontrol Altında

Gimdog çiş pedi 60x90 emici yönüyle dışarıya herhangi bir şekilde sıvı yayılmasının önüne geçer. Her ne kadar çiş pedleri tuvalet için uygun olsalar bile, emici güçleri olmadığı sürece dışarıya sıvı geçişi olur ve evin pislenmesine yol açar. Bu nedenle de emici gücü yüksek çiş pedi tercih edilmesi gerekir. Çiş pedleri farklı kokularda oldukları için insanların ev için en iyi kokuyu seçmeleri önemlidir Lavanta kokulu çiş pedleri bu noktada oldukça sevilen ürünler olmaktadır. Küçük ırklar tuvalet eğitimini tamamladıktan sonra da dışarıda tuvaletlerini yapmakta zorlanırlar. Onların bu süreç sonrasında da evde tuvaletlerini yapmaları için çiş pedi kullanılması önerilir. Yavruların tek bir bölgeye tuvaletlerinin yapılması için süreç boyunca en iyi eğitimin verilmesi gerekmektedir. Köpekleri teşvik etmek adına 1-2 damla çiş damlası kullanılabilir.

Lavantalı Gimdog Çiş Pedi Kullanımı

Lavantalı Gimdog Çiş Pedi Kullanımı

Gimdog Çiş Pedi Lavantalı 50'li 60x90 cm yorumları incelendiğinde oldukça faydalı bir ürün olması dikkat çekmektedir. Çiş pedi kullanımı tuvalet eğitimi ve sonrasında fayda görebilmek için dikkat edilmesi gereken bir konudur. Çiş pedi evin içerisine yerleştirilirken su ve mamadan uzak bir yere konulması önerilir. Köpekler içgüdüsel olarak yemek yedikleri alanların uzağında bir yere tuvaletlerini yapmak isterler. Kedilerin çiş pedine alışma süreçleri de kediler için zorlayıcı bir hale gelebilir. Kedi sahiplerinin bu süreçte devamlı olarak kedilerin yanında olmaları ve onların motivasyonlarını yükseltmeleri sağlanır. Tuvaletini çiş pedine doğru bir şekilde yapan kedilere ödül olarak ödül maması vermek de faydalı olacaktır. Onların bu alışkanlığa devam etmeleri için ödüllendirilmeleri önemlidir. Çiş pedinde bulunan kolay tutma sapları taşıma aşamasını da kolaylaştırır.

Gimdog Çiş Pedi Lavantalı 50’li 60x90 cm KA.02124 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Gimdog Çiş Pedi Lavantalı 50’li 60x90 cm KA.02124 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Köpek sahiplenenler için tuvalet eğitimi vermek oldukça önemlidir. Çiş pedi ile köpeklerine evde tuvalet eğitimi vermek ve tuvalet ortamı sağlamak isteyenler bu alanda kaliteli ürünler kullanmak isterler. Çiş pedleri veteriner hekimlerinin de sıklıkla kullandıkları bir üründür. Öyle ki, hastalıklarından dolayı çişlerini tutamayan köpekler için bu ürün son derece idealdir. Çiş pedleri direkt olarak yere serilebilir ya da tuvalet için özel olarak kapların üzerinde durabilir. Gimdog Çiş Pedi Lavantalı 50'li 60x90 cm fiyatları da sık sık araştırılan bir konu olur. Tuvalet eğitimin tamamlanması ve evin içerisinin pislenmesini önlemesi için kullanılan çiş pedinin fiyatı da uygundur. Yavru köpeklerin tuvalet eğitimi için kullanılan çiş pedine Trendyol'dan ulaşabilirsiniz. Gimdog Çiş Pedi Lavantalı 50'li 60x90 cm satın al seçeneğine tıklayarak uygun fiyata siparişinizi oluşturabilirsiniz.