Gimcat Kitten Vitamin Paste Yavru Kedi Malt Macunu 50 gr

128 TL
(2,56 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (48)
900 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
500 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
88,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gimcat Kitten Vitamin Paste Yavru Kedi Malt Macunu 50 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Club Safari Pet Garden Satıcı Ünvanı: PARK PEYZAJ VE EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721018425400015 Vergi Kimlik Numarası: 7210184254
    Bu ürün Club Safari Pet Garden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gimcat Kitten Paste Yavru Kedi Vitamin Paste Macunu Ürün Bilgisi Yavru kediler ve emziren kediler için, genel sağlığı ve gelişimi destekleyen, 12 farklı vitamin, mineral ve kalsiyum içeren kedinizin severek tüketeceği, macun formunda vitamin takviyesi. 12 ayrı vitamin ve kalsiyum içerir. Yavru kedinizin bağışıklığını güçlendirmek için 12 temel vitamin içerir. Kalsiyum kemik, iskelet ve diş gelişimi için önemlidir. Taurin ise yavru kedinizin görme ve kalp fonksiyonlarının korunması için gereklidir. Ayrıca TGOS ve lifler içten dışa tüm vücudu kuvvetlendirir. Baby Paste Macun yavru kediniz için sağlıklı bir büyüme sağlar. Gimcat Kitten Paste Yavru Kedi Vitamin Paste Macunu Faydaları Nelerdir? Lezzetlidir, şeker, boya, tatlandırıcı, lezzet arttırıcı ve laktoz içermez, ödül olarak kullanılabilir. İçeriğindeki 12 farklı vitamin vücut direncini arttırmaya yarduımcı olur. Esas arachidonic asit ihtiyacını karşılamak için yumurta sarısı içermektedir. İçerdiği vitaminler yavru kedinizin bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcıdır. İçerdiği kalsiyum yavru kedinizin diş, kemik ve tüm iskelet sisteminin gelişimi için faydalıdır. Gimcat Kitten Paste Yavru Kedi Vitamin Paste Macunu İçindekiler Sebze Ve Türevleri, Süt Ve Süt Ürünleri, Maya, Bitkisel Ve Hayvansal Yağ, Et Ve Hayvansal Yan Ürünler, Laktoz Yan Ürünü Tgos, Analiz Tablosu Ham Protein %6.00, Ham Yağ %36.00, Ham Selüloz %2.00, Ham Kül %9.00, Nem %11.00, Vitaminler Vitamin A 100.000 Iu/kg, Vitamin D3 10.000 Iu/kg, Vitamin B2 20,00Mg/kg, B12 300Mcg/kg, Vitamin B1 19,00Mg/kg, Vitamin B6 16,00Mg/kg, Vitamin C 333Mg/kg, Biotin 1665 Mcg/kg, Vitamin K3 9,9Mg/kg, Taurin 2000Mg/kg, Nicotinic Acid 200Mg/kg, Pantothenic Acid 50 Mg/kg,

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Form Macun
  • Kısırlaştırılmış Hayır
Geri Bildirim Ver