Gimcat Malt Soft Extra Tüy Yumağı Önleyici Kedi Macunu 100 gr

358 TL
(3,58 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (85)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
362,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gimcat Malt Soft Extra Tüy Yumağı Önleyici Kedi Macunu 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PATİREX Satıcı Ünvanı: ASLI BANU MERSİNOĞLU ESMER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6180525801
    Bu ürün PATİREX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gimcat Malt Soft Extra Tüy Yumağı Attıran Kedi Macunu Ürün Bilgisi Tamamen saf ve doğal aromatik olan Gimpet Malt-Soft kedi malt pastası, tüy yumağı oluşumunu önler. Yüksek seviyeli TGOS trans-galactooligosaccharide katkılı laktoz türevi, özel altın sarısı bitkisel yağ ve kedinizin bağırsak sağlığı için önemli olan diyet lifler içerir. Gimcat Malt-Soft kedi malt pastasının içerdiği diyet lifler, yiyeceklerin ve yalanma sonucu boğazda biriken tüylerin bağırsaklardan kolayca taşınıp dışarı atılmasını sağlar. Ayrıca kusma yolu ile de dışarı atılmasına yardımcı olur. Gimpet Malt-Soft macun kıvamındadır ve kolay uygulanır. Her yaştaki kedi için uygundur. Gimcat Tüy Yumağı Attıran Kedi Macunu İçindekiler Malt özü Yağlar Sebze türevleri Laktoz türevleri TGOS Analiz Tablosu Ham protein %3 Ham yağ %39 Ham lif %3 Ham Kül %4,9 Su %12 Tüketim Önerisi Günlük 5 cm 2,5 gr verilmesi tavsiye edilir. Direk olarak verilebilir veya yemeğine ilave edilebilir. Uzun tüylü ve çok temizlenen ırk kedilerde veya gerekli durumlarda, verilecek miktar 2 katına kadar çıkarılabilir. Yemeklerden önce verilmesi daha idealdir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Form Macun
  • Kısırlaştırılmış Hayır
Geri Bildirim Ver