Gimcat Multivitamin 100 Gr

439 TL
(4,39 TL / g)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,26 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
390 TL342 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gimcat Multivitamin 100 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bestlotuspetmarket Satıcı Ünvanı: YASİN ERKILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3620145327
    Bu ürün Bestlotuspetmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gimcat multi-Vitamin kedi macunu Kediler için tamamlayıcı mama (essential line) Gimcat multi-Vitamin kedi macunu, bağışıklık sistemini koruyan özel bir formüle sahiptir. Formülündeki hayati önem taşıyan 12 önemli vitamin, zengin içerikli keten tohumu yağı ve beta glukan gibi yüksek etkili maddeler, bağışıklık sistemini güçlendirir ve dış etkenlere karşı etkin bir koruma elde edilmesine yardımcı olur. Keten tohumu yağı, dha ve epa omega 3 yağ asitlerinin kaynağını oluşturan linolenik asit içerir. Omega 3, hücre yenilenmesinde ve sinir dokusu üzerinde önemli bir rol oynar. Bileşim: Bitkisel yan ürünler, yağlar ve katı yağlar (%4,00 keten tohumu yağı) maya (%1,00 beta glukan içerir). Analitik bileşenler:Nem 12,00%, ham protein 6,00%, ham yağ 35,50%, ham lif 2,50%, Ham kül 5,50%, Beslenme talimatı: Günde 6 cm, ya doğrudan tüpten veya yiyeceklere ilave edilir (1 cm macun = yaklaşık 0.5 g). Gerektiğinde miktar ikiye katlanabilir. Son kullanma tarihi ve parti no - Paketin altındadır. Açtıktan sonra serin yerde saklayın. Menşei: Almanya

Ürün Özellikleri

  • Yaş Tüm Yaş Grupları
  • Form Macun
  • Kısırlaştırılmış Hayır
Geri Bildirim Ver

Gimcat Multivitamin 100 Gr

Multivitamin 100 Gr kedi macunu olarak da bilinen, kedilerin için tamamlayıcı mama niteliğinde bir üründür. Kedilerin bağışıklık sistemini koruyucu özelliklere sahip olan özel bir formüle sahiptir.  Barındırdığı zengin içerikli keten tohumu yağı, kediler için gerekli 12 farklı vitamin ve beta glukan gibi yüksek etkili maddeler içerir. Destekleyici mama takviyesi olan Multivitamin 100 Gr tüm kediler için kullanılabilir.

Bileşiminde bitkisel yan ürünler, yağlar ve maya içeren Gimcat Multivitamin 100Gr, günde 6 cm, doğrudan tüpten veya yiyeceklere ilave edilerek kullanılabilir. Gerektiği durumlarda iki katı kullanımı da önerilen Gimcat multivitamin paste kedi besleyen tüm bireyler için oldukça kullanışlı bir üründür.

  • Omega 3 kaynağı
  • Güçlü ve sağlıklı bileşenlerden oluşan içerik
  • Kedilere özel aroma

Gimcat Multivitamin 100 Gr Faydaları Nelerdir?

Gimcat Multivitamin 100 Gr

Multivitamin 100 Gr içeriğinde keten tohumu yağı sayesinde tüm kediler için bağışıklığı güçlendirmek adına önerilen bir tamamlayıcı takviye gıdadır. Keten tohumu yağı, dha ve epa omega 3 yağ asitlerinin kaynağını oluşturan linolenik asit içerir. Omega 3, hücre yenilenmesine yardımcı olduğu gibi sinir dokusu üzerinde de büyük rol oynar.

Kediler yapı olarak hassas hayvanlar oldukları için bağışıklıkları da oldukça kırılgandır. Tüm kediler için kullanılabilen gıda takviyesi, kedilerin bağışıklık sistemini kuvvetlendirme konusunda oldukça işlevseldir. Ayrıca içeriğindeki aroma sayesinde tüketen kedilerin oldukça beğendiği ve yemeye hevesli olduğu bir üründür.

Takviye ya da tamamlayıcı mama olarak kullanılması uygun olan Multivitamin, 100 Gr içeriğindeki güçlü ve sağlıklı bileşenleri sayesinde oldukça kalitelidir. Kedi dostlarının yakından tanıdığı marka olan Gimcat güvencesiyle kullanıcılara sunulur.

Gimcat Multivitamin 100 Gr Zararlı Madde İçerir mi?

Multivitamin 100 Gr uygulaması oldukça kolay, tüm kedilerin can atarak tüketmeyi sevdiği, takviye niteliğinde olan bir üründür. İçeriğindeki doğal bileşenler sayesinde özellikle kedilerin bağışıklık sistemini güçlendirmek için kullanılabilir. İçeriğinde hiçbir zararlı kimyasal madde barındırmayan ürünü, tüm ev kedilerinin severek tüketir.

Kediler doğası gereği geniş alan sever ve hareketli canlılardır. Özellikle evde yaşayan kediler için bu alan oldukça küçüktür. Doğal hayatlarına göre az hareket alanı ve tek düze beslenme döngüsüne girebilen ev kedileri için özellikle tavsiye edilen Multivitamin 100 Gr, içeriğindeki 12 yararlı vitamin sayesinde aynı zamanda kedileri zinde tutar.

Özellikle evde yaşayan kedilerin beslenme şekillerinden dolayı, bağışıklıklarını daha da güçlendirmek için takviye gıda olarak Multivitamin 100 Gr kullanılması önerilir. Multivitamin 100 Gr, özel aromasıyla da tüm kediler için dayanılmaz lezzettedir.

Multivitamin 100 Gr Kediler Tadını Sever mi?

ediler için faydalı olan, içeriğindeki keten tohumu yağı gibi doğal besleyici bileşenler barından Multivitamin 100 Gr, aynı zamanda özel aroması sayesinde kedilerin tüketirken oldukça sevdiği gözlemlenen bir yapıya sahiptir. Tüm ev kedileri için takviye gıda niteliği taşıyan Multivitamin 100 Gr, her cinsten kedi için kullanımı uygundur.

Kediler tıpkı birçok insan gibi yemek seçici yapıdadırlar. Beğenmedikleri yemeklere her ne kadar aç olsalar da asla bakmazlar. Multivitamin 100 Gr, içeriğindeki yüksek besleyici bileşenlerin yanı sıra kediler için enfes yapıda aromasıyla oldukça lezzetli ve besleyicidir.

Müşterileri için her zaman yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunan Trendyol’dan Multivitamin 100 Gr gibi pet shop kategorisindeki ürünler satın alınabilir. Sıkça tercih edilen ve uzun süreli kullanım için uygun olan Multivitamin 100 Gr yorum ve değerlendirmelerde de kullanıcılardan tam not alır. Trendyol üzerinden farklı satıcılarda fiyat karşılaştırılması yapılarak bütçeye uygun olarak satın alınabilir.