GIOCHI PREZIOSI Surprise L.o.l. Bebek Ve Mobilya Oyun Seti - Cozy Coup Pack-m.c. Swag

699 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GIOCHI PREZIOSI Surprise L.o.l. Bebek Ve Mobilya Oyun Seti - Cozy Coup Pack-m.c. Swag

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: need-shop Satıcı Ünvanı: ELİF BAŞKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1480233824
    Bu ürün need-shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • L.O.L Surprise LOL Bebek ve Mobilya Oyun Seti - Cozy Coup Pack-M.C. Swag L.O.L Bebek ve Mobilya Oyun Seti paketleri ile L.O.L hayranlarını birbirinden eğlenceli sürprizler seni bekliyor! Yepyeni ve çok şık eşyalar ile şimdi L.O.L. Ev'ini genişletme ve kişiselleştirme zamanı! Her bir parçası özenle tasarlanan L.O.L Bebek ve Mobilya Oyun Seti 4 adet paketten oluşuyor. Salon paketinde Diva, Cozy Coup paketinde M.C. Swag, Yatak Odası paketinde Neon Q.T. ve Gardrob paketinde ise Queen Bee yer alıyor. Paket içinde koli şeklinde kutularda gleen eşyalar çocuklara gerçekten taşınma hissiyatını yaşatıyor. Çocuklar bu eşyalarla L.O.L bebek evini istedikleri gibi dekore edebiliyor. Üstelik her pakette önceki serilerden 1 Adet L.O.L bebek ve katlanabilir oyun sahnesi yer alıyor. Paket ölçüsü: 25 x 15 x 25 cm.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Elsa
  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver