GIOCHI PREZIOSI The Zequins Figürler THE00000 - Kırmızı Renkli - Kurdelesiz

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GIOCHI PREZIOSI The Zequins Figürler THE00000 - Kırmızı Renkli - Kurdelesiz

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Sevimli The Zequins Figürler’i ile tanışın! Duyguları ifade etmek hiç bu kadar eğlenceli ve parıltılı olmamıştı! Yüzleri pullardan oluşan sevimli Zequins karakterlerinin yüz ifadelerini değiştirmek için pulların yönünü değiştirmek yeterli! Zequins karakterlerinin yüzündeki pulları yukarı doğru kaldırdığınızda pulların rengi ve yüz ifadesi değişiyor. İki farklı yüz ifadesi ve parıl parıl parlayan pulları ile Zequins’lerle oynamak hem çok eğlenceli hem de çok havalı. Kendi karakterini oluşturmak isteyenlerin pulları aşağı yukarı oynatmasının yeterli olduğu Zequins karakterleri, paketlerdeki ışıl ışıl taşlarla da süslenebiliyor. 15 cm. uzunluğundaki sevimli Zequins figürlerini kızlar yanlarından ayırmak istemeyecekler! Serinin
  • Mavi Renkli-Mor Kurdeleli, Pembe Renkli-Sarı Kurdeleli, Mor Renkli-Kırmızı Kurdeleli, Pembe Renkli-Mavi Kurdeleli, Sarı Renkli-Kurdelesiz ve Kırmızı Renkli-Kurdelesiz olmak üzere 6 farklı modeli bulunmaktadır. Ürün ölçüsü: 15 x 13 x 8 cm.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver