Gionmax Jant Temizleyici - Lastik Parlatıcı

159 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gionmax Jant Temizleyici - Lastik Parlatıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Whitebox Satıcı Ünvanı: MEHMET EMİN EFE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3250434693
    Bu ürün Whitebox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün detayları Ağırlık: 500 ML Gionmax Lastik parlatıcı Arabanızın lastiklerine ilk günkü gibi parlaklık ve temizlik verir. Lastiklerin ıslak, siyah ve parlak görünmesini sağlar. Anti statik özelliğinden dolayı tozlanma yapmaz. Kurumaya karşı lastiklerinizi korur. Lastiklerinizin çatlamasına engel olur. İçerdiği aktif maddeler biyolojik olarak doğada parçalanabilir. Tüm lastik tiplerine uygundur. Kullanımı Aracınızın lastiklerini yıkayın ve kurumasını bekleyin. Ürünü kullanmadan önce çalkalayınız. Süngerin üzerine yeteri miktarda dökün ve lastik kenarlarına yedirerek uygulayınız. Ürün detayları Ağırlık: 500 ML Gionmax Jant Temizleyici Otomobil, motosiklet, atv ve bisiklet jantları için uygundur. Her türde janttaki fren balata tozlarını kolayca temizler. Anti statik formülü nedeni ile kirlenmeyi geciktirir. Kalıntı bırakmaz. Köpüğü kontrollüdür. Her türlü alüminyum ve çelik alaşımlı jantlarınızda temizlik, parlatma ihtiyacınız için kullanıma uygundur. İçerdiği aktif maddeler biyolojik olarak parçalanabilir. Kullanımı: Ürünü kullanmadan önce çalkalayınız. Tabanca çıkış vanasını açın sprey yada köpük püskürtme moduna alın. Aracınızın jant yüzeyine yaklaşık 15 cm. uzaktan ürünü püskürtün. Minimum 15 sn. bekledikten sonra tazyikli su püskürtün sonra kuru bir bez ile kurulayın. Tazyikli su imkânınız yok ise Jant fırçası, bez ya da sünger ile kirleri yüzeyden temizleyin. Sonra su ile durulayın.
Geri Bildirim Ver