Giorgio Armani My Way Edp 90 ml Kadın Parfüm 3614272907690

4.296,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.294 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
4.299,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.320 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Giorgio Armani My Way Edp 90 ml Kadın Parfüm 3614272907690

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOLAND Satıcı Ünvanı: NEHİR KOZMETİK PARFÜMERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630043653000011 Vergi Kimlik Numarası: 6300436530
    Bu ürün COSMOLAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Giorgio Armani'nin yeni kadın parfümü My Way'in eşsiz dünyasını keşfedin. My Way, ufkunuzu genişletmeniz ve dünya çapında yeni deneyimler yaşamanız için bir davetiyedir. Baş döndüren beyaz çiçeklerden oluşan bir buket, dünya metaforu olarak yaratılmış tılsımlı bir şişede saklanmaktadır. My Way, ufkunuzu genişletmeniz için, sizi dünyanın her hangi bir yerinde denk gelebileceğiniz anlamlı deneyimlere çağıran bir kokudur. Açık fikirli, meraklı, doğayı hisseden ve hem kendini hem de dünyayı keşfetmeye hazır olan kadınların kokusudur. Kokunun içeriğindeki bergamot, Mısır'dan gelen portakal çiçeği ile aydınlık ve parlak bir başlangıç yaparken, Hindistan'dan gelen yasemin çiçeği ile bütünleşir. Son olarak, Virginia'nın taze sedir ağacı akorları, kompozisyonu imzalamak için Madagaskar’dan gelen beyaz misk ve şehvetli vanilya ile buluşur. Mavi kapak, bir dünya metaforudur. Mavi, insanlığı birleştiren evrensel renktir. Kapağın çevresindeki altın yüzük, kazanılan her deneyim tarafından aydınlatılan eşsiz bir serüvenin sembolüdür. Giorgio Armani imzasıyla damgalanmış altın yüzükle çevrili olan kapak, yaşanması gereken zarafet dolu dünyayı yansıtır. Bu eşsiz parfüm sürdürülebilirlik ilkesi ile uyumlu olacak şekilde yeniden doldurulabilir formatta üretilmiştir. I AM WHAT I LIVE PARFÜM İÇERİĞİ: MY WAY, dünyanın dört bir yanından sürdürülebilirlik ilkesi benimsenerek elde edilen malzemelerin bütünleşmesi ile yaratılmıştır. MISIR'DAN PORTAKAL ÇİÇEĞİ Kokunun ışıltılı başlangıcı. Mısır'da elle toplanan portakal çiçeğinin esansı, tamamen doğal bir işlem olan, yağda bekletme işlemi ile elde edilmiştir. HİNDİSTAN'DAN SÜMBÜLTEBER & YASEMİN Kokunun parlak çiçek kalbi, ikonik beyaz çiçeklerin çağdaş bir yorumudur. Hint sümbülteber çiçeği, Hindistan’daki Mysore çiftliğinden tedarik edilir ve el ile doğal bir şekilde toplanır. MADAGASKAR'DAN VANİLYA Kompozisyonu saran canlı bitiş. Vanilya, Madagaskar'daki yerel toplulukları desteklemek için tasarlanmış sürdürülebilir ve sorumlu bir program aracılığıyla elde edilir. ŞİŞE TASARIMI: MY WAY şişesi, yaşanılan tüm deneyimleri kucaklayan bir tılsımdır. Mavi ve altın yüzük detaylı kapak, nereye giderseniz gidin yanınıza alabileceğiniz bir tılsımı ifade edecek şekilde tasarlanmıştır. Mavi taş, Dünya'nın rengidir, hepimizi birleştiren ve bizi birbirimize ve gezegenimize bağlayan, altın bir halka tarafından çevrelenen evrensel bir renktir. Giorgio Armani imzası olan altın yüzük deneyimlerle dolu kendi benliğimizi kazanma yolculuğumuzu simgeler. Lüks mavi kumaş, ikonik Armani moda dünyasına bir övgüdür. MY WAY'in üretilen her boyu – 30ml, 50ml veya 90 ml – arzu ettiğiniz her yerde özel (selofan içermeyen) 150ml doldurma şişesi aracılığı ile doldurulabilecek formatta tasarlanmıştır. Kullanım Şekli: vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız: bilek, dirsek içi ve boyun. 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz. Boy:90 ML Tip:EDP Cinsiyet:KADIN Yaş Grubu:KADIN

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 90 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
Geri Bildirim Ver

Giorgio Armani My Way Edp 90 Ml

Giorgio Armani My Way dünyayı farklı notaları ile dikkat çekmeyi başarıyor. En güzel kadın parfümleri arasında yer alan Giorgio Armani My Way hem çiçek hem de vanilya özünü hissetmenize yardımcı oluyor. Şahane bir koku deneyimi yaşamanızı sağlayacak parfüm, boyutu sayesinde de uzun süre kullanılıyor. Parfüm yalnızca cesur ve taze kokusu ile değil; şık ve göz alıcı şişesiyle de tam not alıyor. Tasarım harikası şişeye sahip olan parfüm, içeriğinde bulunan çiçek özleri ile tazeliği gün boyunca üzerinizde taşımanızı sağlıyor.

 
  • Bergamot, portakal çiçeği, yasemin çiçeği, sedir ağacı notaları, beyaz misk ve vanilya içerikli
  • Kapak kısmı ve parfümün bulunduğu alt kısım olarak bölümlenen şişesinde kalite ve şıklık görüntüsü
  • Gün boyu kalıcılığı koku

Giorgio Armani My Way Edp 90 Ml Özellikleri

Giorgio Armani My Way Edp 90 Ml Özellikleri

Uzun süre kullanıma uygun olan boyutu, kaliteli ve göz alıcı duruşu ile Giorgio Armani My Way, kullanıcıların vazgeçilmezi olmayı başarıyor. Kadınların kullanımına uygun olarak üretilen parfüm, şişe içerisinde çiçek kokularını, bergamot ve vanilya ile bir araya getiriyor. Yasemin kokusundan portakal çiçeğine, bergamottan misk, vanilya ve sedir özlerine kadar zengin içeriği ile tercih ediliyor. Şişesindeki kaliteyi içeriğinde de yansıtan Giorgio Armani My Way EDP 90 ml kadın parfüm, doğal içeriği sayesinde de kullanıcıların cildine de zarar vermiyor.

 

Giorgio Armani My Way Edp 90 Ml Kalıcılığı

Giorgio Armani My Way Edp 90 Ml Kalıcılığı

EDP formunda üretilen parfüm, gün boyunca kullanıcıların üzerinde kalmayı başarıyor. Şişe yapısı incelendiğinde alt ve üst kısım olarak ikiye ayrıldığı görülüyor. Kadınların ilgisini çekecek detayların buluştuğu parfüm şişesinin kapak kısmında altın yüzük detayı yer alıyor. Yatay forma ve parlak mavi renge sahip olan parfüm kapağı parfüm haznesini de koruyor. Parfümün alt kısmı olan parfüm haznesinde, cam şıklığı ve toz pembenin güzelliği bir araya geliyor. Ayrıca parfüm haznesi üzerinde parfümün markası ve ismi olan “Giorgio Armani” “My Way” ibareleri yer alıyor. Sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz şık ve gösterişli bir hediye olabildiği gibi; kendinizi şımartabileceğiniz parfüm seçenekleri arasında da boy gösteriyor.

 

Giorgio Armani My Way Edp 90 Ml Kullanım Önerileri

Giorgio Armani My Way Edp 90 Ml Kullanım Önerileri

Giorgio Armani My Way yorum detayları incelendiğinde kullanıcıların bir numaralı seçimi olduğu görülüyor. Özel günleriniz için imza niteliğinde bir parfüm mü arıyorsunuz? Giorgio Armani My Way, kullanıcılarına özel gün ve davetlerde kalitesi ve yoğun kokusu ile eşlik ediyor. Siz eğlencenin tadını çıkarırken parfümünüz ise kalıcı yapısı sayesinde gece boyunca üzerinizde kalıyor. En iyi kadın parfümlerinden olan Giorgio Armani My Way yalnızca özel günlerde ve davetlerde değil; günlük kullanımda da kullanıcıların ilk tercihi oluyor. İşe, okula ya da gezmeye giderken evden çıkmadan uygulamanız halinde gün boyunca yenilemenize gerek kalmıyor. Trendyol’dan Giorgio Armani My Way EDP 90 ml fiyat detayları hakkında bilgi alabilir ve ürünü kolaylıkla sipariş edebilirsiniz.