Gıpta 72 Yaprak 17x24 Pastoral Spiralli Plastik Kapak Kareli Defter 3252

64,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
56,72 TL
Kurumsal Fatura
60,95 TL
Kurumsal Fatura
64,84 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gıpta 72 Yaprak 17x24 Pastoral Spiralli Plastik Kapak Kareli Defter 3252

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smart Office Satıcı Ünvanı: MAHİDE DÜNDAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6020418734
    Bu ürün Smart Office tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • defter

Ürün Özellikleri

  • Kapak Türü Sert
  • Tel Tipi Spiralli
  • Sayfa Tipi Kareli
  • Sayfa Sayısı 72 Yaprak
  • Boyut Orta Boy
  • Renk Beyaz
  • Defter Tipi Okul Defterleri
  • Kağıt Boyutu A4
Geri Bildirim Ver

Gıpta 3252 613252 72 Yaprak 17x24 Pastoral Spiralli Plastik Kapak Kareli Defter

Rengi, tasarımı ve kullanımı ile öne çıkan Gıpta Pastoral 72 yaprak 17×24 spiralli plastik kapak kareli defter, yüksek kaliteye sahip ürünler arasında yer alır. Özel tasarımı ile verimli bir kullanım sergiler. Defter konusunda tüketicinin güvenini kazanmış olan Gıpta markası tarafından üretilen bu ürün serisi, birçok açıdan kullanıcının beğenisini toplar. Bu model, tasarım detayları ile dikkat çeker. Plastik kapağı rengiyle öne çıkarken yuvarlak köşeler ürünü daha kullanışlı kılar. Spiralli yapı ise hem görsel açıdan beğenilir hem de çalışma esnasında pratiklik sunar.

  • Yaprak/Sayfa: 72 / 144
  • Boyut: 17 cm x 24 cm
  • İç Sayfalar: Kareli, 60 g, beyaz

Gıpta Pastoral Plastik Kapak Kareli Defter Özellikleri Neler?

Gıpta Pastoral Plastik Kapak Kareli Defter Özellikleri Neler?

Gıpta markasının tercih edilen modellerinden biri olan Pastoral defter serisi, taşıdığı özelliklerle verimli kullanımı mümkün kılar. Söz konusu defter olduğunda, sayfa sayısı önem taşır. Bu model; 72 yaprak, yani 144 sayfa olur. Bu özellik sayesinde yeterli kullanım ömrüne sahip olduğu görülür. Gıpta Pastoral spiralli plastik kapak kareli defter A5 boyutuna yakın ölçüleri ile de dikkat çeker. 17×24 cm şeklinde ölçülere sahip olan kırtasiye gereci, A4'ten biraz daha küçük olur. İdeal boyutta olması yeterli yazı alanını sunar. Ürünün belirgin özelliklerinden bir diğeri ise beyaz renkli, kareli iç sayfaları olur. Bu yönüyle kullanışlı ürünler arasında yer alır. Ayrıca Gıpta Pastoral 72 yaprak 17×24 spiralli plastik kapak kareli defterin iç sayfaları, 60 gramlık kâğıttan üretilir. Sayfalar, yeterli kalınlığıyla rahat çalışmayı mümkün kılar.

Gıpta Pastoral 72 Yaprak 17x24 Kareli Defteri Kimler Alır?

Gıpta Pastoral 72 Yaprak 17x24 Kareli Defteri Kimler Alır?

Farklı kullanıcılara hitap edebilen Gıpta Pastoral 72 yaprak 17×24 spiralli plastik kapak kareli defter, kaliteli ve kullanışlı bulunur. Bu özelliği sayesinde günlük hayattan eğitim sektörüne kadar birçok alanda tercih edilir. Öğrenciler bu defter çeşidini, ders notlarını tutmak için alır. Ayrıca bireysel çalışmalar için de ideal özellikler taşır. Öğretmenler tarafından da sıklıkla kullanılır. Öğrencilere yaptırılacak örnek çalışmalar, bu defterler üzerinde tutulabilir.

Gıpta Pastoral defterler; günlük hayatta not almak, çizim ya da planlama yapmak için de tercih edilir. Ev işlerini düzenlerken, alışveriş listesi yapılırken bu üründen faydalanılabilir. Ofis çalışanları da bu defteri alabilir. Sık not tutulan sektörlerde tercih edilir. Çeşitli iş yerlerinde standart not tutma gereci olarak çalışanlara alınabilir. Özellikle defter bastırmaya gerek duymayan iş yerleri, bu modeli seçebilir.

Gıpta Pastoral Spiralli Plastik Kapak Defter Kullanışlı mı?

Gıpta Pastoral Spiralli Plastik Kapak Defter Kullanışlı mı?

Gıpta Pastoral 72 yaprak 17×24 spiralli plastik kapak kareli defter, kullanışlı bir ürün olur. İç sayfaları kareli olduğu için hem sayısal hem de sözel notlar tutmak mümkün olur. Ayrıca bu kareler, teknik çizimler yapabilmeyi de sağlar. Aynı şekilde eskiz çizmek için de küçük bir defter olarak satın alınabilir. Boyutları itibarıyla oldukça kullanışlı olan bu ürün, kolay bir şekilde taşınabilir. Elde taşınması zor olmayan yazı gereci, çantaya da rahatlıkla sığar. Evde ya da çalışma ortamında yer kaplamaz ve çekmecelerde de kolayca muhafaza edilebilir. Gıpta Pastoral 72 yaprak 17×24 spiralli plastik kapak kareli defter yorumları da ürünün kullanışlı olduğunu doğrular. Her yaştan kullanıcı için verimlilik sağlayan bu defter, kullanışlı yapısıyla farklı ihtiyaçları rahatlıkla karşılar. Gıpta Pastoral defteri online alışveriş platformu Trendyol üzerinden satın alabilir, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.