Girdap Kitap Mehmet Emin Kırgil Ile Rüyalara Cevaplar

208 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,75 TL
4. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Girdap Kitap Mehmet Emin Kırgil Ile Rüyalara Cevaplar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ArdKitap Satıcı Ünvanı: GÜLCAN ÇİVİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2580753732
    Bu ürün ArdKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mehmet Emin Kırgil İle Rüyalara Cevaplar Mehmet Emin Kırgil / Girdap Kitap Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 328
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9789752429840
  • Yazar: Mehmet Emin Kırgil
  • Sevgili okurum! Bu kitabı hazırlarken
  • yüzlerce yıl öncesinde yaşamış olan "Cafer-i Sâdık" "İmam Nablusi" "İmam İbn-i Sirin" ve dahası gibi nice değerli rüya yorumcularından âlimlerden seçmeler yaparak rüyalarla gelen mesajlarınıza ışık tutmaya sizlere az da olsa yardımcı olmaya çalıştım. Değerli okuyucum biliyorsunuz ki "rüya" evrenseldir ve bütün dinlerde yer alır. Yüce Allah'ın sözleri olan Kur'an-ı Kerim'de de rüyalarla ilgili birtakım ayetler yer almaktadır. Hadis-i Şerifler'de ise Hz.Muhammed (s.a.v) kendi sözleriyle rüyaların önemini anlatmış hatta bir hadisinde şöyle buyurmuştur: "Zaman yaklaşınca müminin rüyası neredeyse yalan söylemeyecek. Esasen müminin rüyası peygamberliğin kırk altı cüzünden bir cüzdür." Buhari'nin rivayetinde şu ziyade var: "Peygamberlikten cüz olan şey yalan olamaz." [Buhari Ta'bir 26
  • Müslim Rüya 8 (2263)
  • Tirmizi Rüya 1 (2271)
  • Ebu Davud Edeb 96 (5019)] Ben de görmüş olduğunuz rüyaların illaki hangisinin çıkacağını bilemem çıkacak veya çıkmayacak gibi herhangi bir şey telaffuz da edemem ama inanıyorum ki eğer bu kitap şu an elinizde ve bu yazıyı okuyor iseniz rüyalarınıza önem veren birisiniz ve inandığınız için de Hz. Muhammed (s.a.v) yani peygamberimizin sünnetini bilmeyerek de olsa uyguluyorsunuz ve Cenabıhakk'ın sevabına nail oluyorsunuz. Yukarıda belirtmiş olduğum değerli rüya âlimlerinin içinden seçtiğim kıymetli yorumları ile kendi yorumlarımı perçinleyerek hazırlamış olduğum bu kitap inşallah rüyalarınıza ve size ışık olur. Sevgili okurum sizleri tüm kâinatı sınırsız yaratan Yüce Allah'a emanet eder ve bu kitabın
  • size evinize işyerinize huzur ve bereket getirmesini Cenabıhak'tan niyaz ederim. Sevgi ve Saygılarımla... Abiniz kardeşiniz içinizden biri olan Mehmet Emin KIRGİL

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Mehmet Emin Kırgil Ile Rüyalara Cevaplar Kitabı

Geçmişten beri birçok coğrafyada dini ve kültürel anlamda rüyalara anlamlar yüklenir. Birçok kişi rüyalarından etkilenip bu rüyalara anlam arayışına girer. Din ve mitoloji kategorisinde yer alan Mehmet Emin Kırgil ile Rüyalara Cevaplar kitabı da bu arayışlarda okuyucularına yol göstermeyi amaçlar. Kitap, yüzlerce yıl öncesinde yaşamış olan Cafer-i Sâdık, İmam Nablusi ve İmam İbn-i Sirin gibi nice değerli rüya yorumcularının ve âlimlerin ışığında rüyalarla gelen mesajlara ışık tutmaya çalışıyor. Tüm dinlerde önemli görülen ve evrensel olan rüyaları anlamlandırmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda içerisinde Kur'an-ı Kerim'den alınmış rüya ilgili birtakım ayetler de bulunur. Yazar açıklamaları alfabetik düzene göre sıralayarak rahat kullanımı amaçlar. Mehmet Emin Kırgil’ in bu alana yönelmesi ve kendini bu alanda geliştirip edindiği bilgileri paylaştığı bu kitap oldukça dikkat çekmektedir.

  • Rüyalar ve manalarını basitçe açıklar.
  • Açıklayıcı ve sade anlatıma sahiptir.
  • Alfabetik sıralamaya uygun düzendedir.

Mehmet Emin Kırgil ile Rüyalara Cevaplar Kitabı Hakkında

Mehmet Emin Kırgil ile Rüyalara Cevaplar Kitabı Hakkında

Mehmet Emin Kırgil, Rüyalara Cevaplar Kitabında Cafer-i Sâdık, İmam Nablusi, İmam İbn-i Sirin gibi birçok rüya yorumcusu ve âlimin yorumları ile kendi yorumlarını içeriğinde bulundurarak rüyalara ve okuyucusuna ışık olma amacı taşıyor. Aynı zamanda okuyucularına güvenilir ve doğru yorumlar sunuyor. Girdap Kitap tarafından 2019 yılında basılmış olup kitap kapağında yazarının resmini barındırıyor. Kapak tasarımında Mehmet Emin Kırgil’in bulunması okuyucularının yazarı tanımasına ve akılda kalmasına olanak sağlıyor. Açıklayıcı, örnekleyici, sade ve yalın bir anlatıma sahip olmasıyla okuyucunun kafasını karıştırmadan rüyaların anlamını açıklıyor. Mehmet Emin Kırgil ile Rüyalara Cevaplar kitabı içeriğinin geniş olması sebebiyle 328 sayfadan oluşuyor. Açıklamaların harflere göre sıralanması sayesinde aradığınızı rahatça bulabilir, keyifle okuyabilirsiniz.

Mehmet Emin Kırgil ile Rüyalara Cevaplar Kitabı ile Rüyaları Anlama

Mehmet Emin Kırgil ile Rüyalara Cevaplar Kitabı ile Rüyaları Anlama

Mehmet Emin Kırgil ile Rüyalara Cevaplar kitabı hem boyutu hem karton kapak tasarımıyla kullanımda kolaylık sağlar. Size rehber olacak bu kitabı her zaman her yerde yanınızda taşıyabilirsiniz. Sağladığı taşıma kolaylığının yanında alfabetik sıralamasıyla da okuma kolaylığı sağlar. Bu sayede rüyalarınızın size anlatmak istediği şeyleri ve verdiği mesajları kolayca bulup anlayabilirsiniz. Bu sayede sezgilerinizi güçlendirerek, sorun ve kaygılara çözüm bulmanıza kolaylık sağlar. Yazar kitabının anlaşılır açıklamaları ve dipnot niteliğinde olması ile okuyucularını memnun etmeyi başarmıştır.

Mehmet Emin Kırgil ile Rüyalara Cevaplar Kitabı ile Aradığınızı Kolayca Bulun

Mehmet Emin Kırgil ile Rüyalara Cevaplar Kitabı ile Aradığınızı Kolayca Bulun

Girdap Kitap Mehmet Emin Kırgil ile Rüyalara Cevaplar kitabı ile ilgili yorumları inceleyerek kitapseverlerin fikirlerini incelebilir, kitapla ilgili daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Rüyaları anlamlandırmada yol gösterici olacak bu kitap ile aklınızdaki soru işaretlerine kolayca cevap bulacaksınız. Edindiğiniz anlamlı bilgiler ile hayatınızı doğru yönlendirme imkânı bulacaksınız. Rüyalara Cevaplar kitabı; dili, anlatımı ve içeriğiyle genç, yaşlı demeden her kesime hitap ediyor. Hadis ve ayetler ışığında yazılmış, Mehmet Emin Kırgil’in yorumları ile şekillenen ve her evde bulunması gereken bu kitap; rüyalarınıza cevap, size yol gösterici olacaktır.