Givenchy Gentleman Edp 100 ml Erkek Parfümü 3274872368026

4.800 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
4.954 TL

Ürün Bilgileri

Givenchy Gentleman Edp 100 ml Erkek Parfümü 3274872368026

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üst nota:Karabiber, lavanta
  • Orta nota:Iris
  • Alt nota:Tolu balsam, siyah vaniya, paçuli
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Givenchy Gentleman Edp 100 ml ile Sevilen Kokular

Gentleman Edp 100 ml Erkek Parfümü 3274872368026 erkeklerde kötü koku oluşumunun engellemesi için oldukça etkili bir parfümdür. Erkekler arasında parfüm kullanım oranı çok yüksek seviyelerde olsa bile hala kendisine en uygun parfümleri bulamayan insanlar da var. Aynı zamanda erkek parfümlerinden istenilen etkinin alınabilmesi için doğru kullanım şekillerini uygulamak da son derece önemlidir. Erkekler için üretilen parfümlerin genel olarak daha ağır kokulu olduğu düşüncesi bulunmaktadır. Ancak bu noktada erkek parfümlerindeki aroma yağlarının kadın parfümlere nazaran daha az olduğunu söylemek mümkün. 3274872368026 sayesinde erkeklerde kalıcı bir koku sağlamak mümkündür. Özellikle gün içerisinde yaşanabilecek terleme gibi durumlarda kötü koku oluşumunu engellemek adına kaliteli parfüm kullanımı son derece önemlidir.

  • Kalıcı Koku
  • Sevilen Aroma
  • Uygun Fiyat

Gentleman Edp Erkek Parfümü ile Kalıcı Kokular

Gentleman Edp Erkek Parfümü ile Kalıcı Kokular

Erkek parfümlerinin etkisinin kalıcı olmasını isteyen insanların bu noktada sıkı araştırmalar yaparak bir ürün tercih etmeleri gerekmektedir. Gentleman eau de parfüm piyasadaki en fazla koku veren parfümlerden bir tanesi olmaktadır. Kalıcı ve yoğun bir kokusu da olduğundan dolayı, erkeklerin hem güzel kokmaları hem de bu kokuların kalıcı olması sağlanmaktadır. Parfümlerin vücutta kalıcılık süreleri parfümlerin kalitesine ve şartlara bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Örneğin, kıyafetlerin çok fazla dışardaki kokudan etkileneceği bir ortamda parfümlerin kalıcılık süresi de çok daha kısa olacaktır. Givenchy Gentleman edp 100 ml erkek parfümü son zamanların en çok tercih edilen bir ürünü olduğu için, özellikle yaz aylarında kullanan insanların sayısı daha da artmaktadır. Kaliteli bir erkek parfümünü hem yaz hem de kış aylarında güvenilir bir şekilde kullanmak da mümkündür.

Gentleman Edp Erkek Parfümü Kullanımı

Gentleman Edp Erkek Parfümü Kullanımı

Erkek parfüm kullanımında etkinliği artırmak adına insanların dikkat etmeleri gereken bazı önemli konular bulunur. Parfümlerin uygulanacağı alanın en iyi şekilde seçilmesi, koku ve kalıcılık için son derece önemlidir. Bu nedenle ciltte yer alan sıcak bölgelere parfüm uygulaması yapmak, parfümün aromalarının çok daha iyi bir şekilde dışarıya çıkmasına neden olacaktır. Genellikle insanlar kıyafetlerine de parfüm sıkmak isteseler de parfümlerin sadece cilde uygulanması gerekmektedir. Ancak bu noktada cilde uygulanacak olan parfümlerin kesinlikle en iyi şekilde muhafaza edilmesi önerilmektedir. Parfümler ışık ve yüksek sıcaklıkta çok daha kolay şekilde bozulacağı için, kesinlikle bu tip ortamlarda ürünlerin saklanmaması gerekmektedir. Aynı zamanda, Givenchy Gentleman edp yorum incelemesi yaparak da erkek parfümünün ne kadar etkili olduğu hakkında fikir sahibi olunması mümkündür. Erkek parfümünde kullanıcı deneyimleri önemli olur.

Gentleman Edp Erkek Parfümü Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Gentleman Edp Erkek Parfümü Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Erkek parfümü seçimi yaparken farklı özellikteki parfüm modelleri arasında incelemeler yapanların dikkat etmeleri gereken konular vardır. Özellikle, kullanılacak olan parfümün kalıcı olabilmesi için, insanların cilt tipleri ile uyumlu olması gerekmektedir. Kuru, yağlı ya da karma cilt tiplerine göre parfümlerin etkinlikleri ve dışarıya yaydıkları kokular daha farklı olabilir. Gentleman edp 100 ml erkek parfümü 3274872368026 içeriği sayesinde her türlü cilde uygun olarak geliştirilen bir formüle sahiptir. Bu nedenle de pek çok insan severek ve güvenerek erkek parfümünü tercih ediyor. Gentleman edp 100 ml erkek parfümü 3274872368026 kullananlar ürünün kalıcılığından ve dışarıya yaydığı güzel kokudan son derece memnun kalmaktadırlar. Gentleman parfüm fiyat konusu da araştırılarak ürün satın alınabilir. Erkekler için etkili sonuçlar yaratan parfümlere Trendyol'dan ulaşarak, satın alabilirsiniz.