giyimmasalı Kadın Lacivert Abiye Elbise

1.333,86 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 34
34
36
38
40
44
46
48
50
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

giyimmasalı Kadın Lacivert Abiye Elbise

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Giyimmasali Satıcı Ünvanı: EİPOM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326030252500019 Vergi Kimlik Numarası: 3260302525
    Bu ürün Giyimmasali tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Görsellerde bulunan takı kemer vb. aksesuarlar elbiseye dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
  • Dokuma Tipi Payet

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polyester
Geri Bildirim Ver

Giyimmasalı Kadın Lacivert Abiye Elbise Modelleri Trendyol'da!

Özel günlerde her kadın özenli ve şık olmak ister. Giyimmasalı kadın lacivert abiye elbise, kadınların istediği zarif görüntüyü oluşturmalarında yardımcı olur. Uzun kollu tasarımı, elbisenin yaz ve kış aylarında rahatlıkla giyilmesini sağlar. Lacivert renge sahip elbise, pullu dokusu ile dikkat çeker. Davetlerde şık görünmek isteyen kadınlar için ideal seçim olabilir. Kendi özel gününüzde ya da farklı organizasyonlarda rahatlıkla giyebilirsiniz. Esnek kumaşı ve boy uzunluğu elbisenin içerisinde rahat hareket etmenizi sağlar. Rengi ve tasarımı her daim modern ve tarz olmak isteyen kadınlar için uygundur. Kaliteli kumaşa sahip elbise, elde yıkanarak ya da profesyonel kişilerce temizlenmelidir. Elbisenin üzerinde bulunan pullar oldukça sağlamdır. Uzun yıllar renginde değişim olmadan kullanılabilir.

  • Farklı beden aralıkları vardır.
  • Pullu tasarıma sahiptir.
  • Astarlıdır.

Giyimmasalı Kadın Lacivert Abiye Elbise Özellikleri Nelerdir?

Giyimmasalı Kadın Lacivert Abiye Elbise Özellikleri Nelerdir?

Giyimmasalı kadın abiye elbise, önemli günlerde giyilmek üzere özel olarak tasarlanır. Uzun kollu elbisenin bilek kısmında manşet bölümü bulunur. Kol manşeti kıyafetin daha modern görünmesini sağlar. Elbisenin transparan kolu balon model olarak tasarlanır. Belinde kemeri bulunan elbise, standart boy uzunluğuna sahiptir. Kemer, elbiseyle aynı kumaştan üretilir. Bel oyuntusunda bulunan kemer, farklı vücut ölçülere göre ayarlanabilir. Pullu ve ışıltılı kumaşın içerisinde ekstra astar bulunur. Elbise boyundan birkaç cm kısa olan astar, elbisenin şık görünmesini sağlar. Parlak ve göz alıcı tasarıma sahip elbisenin pulları kullanıcının teninde rahatsızlık hissi oluşturmaz. Ürünün üzerinde bulunan pullar plastiktir. Bu nedenle elbise kişilerin ağırlık hissetmesine neden olmaz. Yuvarlak yakaya sahip elbisenin kolay giyilebilmesi için koltuk altında fermuar bulunur.

Giyimmasalı Kadın Lacivert Abiye Elbise Şık mı?

Giyimmasalı Kadın Lacivert Abiye Elbise Şık mı?

Giyimmasalı abiye elbise oldukça şık bir gece kıyafeti olarak kullanıcıların beğenisine sunulur. Elbise kumaşı göz alıcı pullara sahiptir. Kendiliğinden ışıltılı olan bu pullar modern bir görüntü oluşturur. Abiye elbiseler özel günler için tasarlanır. Her kadının dolabında giyince kendini iyi hissettiği bir abiye elbise mutlaka vardır. Giyimmasalı kadın lacivert abiye elbise, tasarımıyla her ortamda kendinizi rahat hissetmenizi sağlar. Dikkat çekici bir elbise olmasına karşın abartılı renk ve detaylara sahip değildir. Diz hizasında biten boy uzunluğu hareket esnasında sizi zorlamaz. Elbisenin üzerinde bulunan pul detayları dikey olarak dizilmiştir. Üründe bulunan bu özellik, giyen kişilerin daha uzun boylu görünmesini sağlar. Elbisenin formu vücuda tam oturur şekilde dizayn edilir. Sahip olduğu bu görünüm vücut hatlarının daha dikkat çekici olmasını sağlar.

Giyimmasalı Kadın Lacivert Abiye Elbise Hangi Mevsimlerde Giyilebilir?

Giyimmasalı Kadın Lacivert Abiye Elbise Hangi Mevsimlerde Giyilebilir?

Giyimmasalı kadın elbise her mevsim rahatlıkla tercih edilebilir. Uzun kollu tasarımı mevsim geçişlerinde üşümenizi önler. Sıcak havalarda da rahatlıkla tercih edilebilecek olan pullu abiye elbise her kadının dolabında olması gereken özel parçalar arasında yer bulur. Zamansız tasarımı sayesinde uzun yıllar özel günlerde vazgeçilmez elbiseniz olabilir. Rengi, farklı renkteki ayakkabı ve çantalarla uyum sağlar. Elbise, soğuk havalarda şık kabanlarla beraber giyilebilir. Esnek kumaşa sahip olan elbise vücudunuzu sararak hoş bir görünüm ortaya koyar. Modern ve şık görünmek isteyen kişiler, bu elbiseye sahip olabilir. Özel günlerinde kendini tarz ve güzel hissetmek isteyenlere Giyimmasalı kadın lacivert abiye elbise yorum yapanların verdiği detaylı bilgiler yardımcı olabilir. Dört mevsim giyebileceğiz bu özel lacivert abiye elbiseye avantajlı fiyatlarla Trendyol'dan dilediğiniz zaman sahip olabilirsiniz.