MUJGAN Komedon Paslanmaz Siyah Nokta Ve Akne Temizleyici Set 4lü

44,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MUJGAN Komedon Paslanmaz Siyah Nokta Ve Akne Temizleyici Set 4lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LALİNBEAUTY Satıcı Ünvanı: ĞARZAN DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3030638632
    Bu ürün LALİNBEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 lü Kutulu Paslanmaz Komedon Akne - Siyah Nokta Temizleyici Set Son derece Güzel bir cilde sahip olmak için gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek güçlü temizlik sağlamaktan geçer. Cildinizi sadece 1 kullanımdan sonra yumuşak ve pürüzsüz bir hale getirebileceksiniz. Cilde zarar vermeden temizleme yapar. Cildinizi sıkarak yada çekerek tahriş etmenize son verecek mükemmel bir set. Sivilceye ve siyah noktalara neden olan kirlerin giderilmesinde kullanılır. Cildin gözeneklerini aşırı yağ ve kirden arındırmak için kullanılır ve cilt daha pürüzsüz ve daha temiz olur. Ciltteki yabancı maddeleri temizler. Temizlemesi ve kullanımı kolaydır. Bay ve bayan kullanımına uygundur. Siyah ve beyaz noktalardan iltihaplı kistler bir Alet yardımıyla artık kolayca temizlenebiliyor. Bu aletin ismi de Komedon aleti . Iltihaplı sivilceler ve püstüller yerine Komedon sivilce genel olarak cildi pürüzlü hale getirir, beyaz nokta, siyah nokta ve iltihapsız lekelere neden ol Açıklama: Malzeme: Paslanmaz çelik Boyut: 13 cm Renk: Gümüş Paket içeriği: 4 Adet çift taraflı komedo sivilce temizleme SET Sizler için en iyisini yapıyoruz.Sizler için en iyisini yapıyoruz.
Geri Bildirim Ver