Gliss Schwarzkopf Beauty Milk-onarici Saç Bakım Sütü 150 ml

189 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gliss Schwarzkopf Beauty Milk-onarici Saç Bakım Sütü 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALIŞVERİŞ_CENTER Satıcı Ünvanı: ALŞVRŞ CENTER KOZMETİK ELEKTRONİK TEKSTİL GIDA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0059135563100001 Vergi Kimlik Numarası: 0591355631
    Bu ürün ALIŞVERİŞ_CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schwarzkopf Gliss Beauty Milk-Onarici Saç Bakım Sütü 150 ML 1.Çiçek özleri içeren besleyici süt proteini
  • 2.Saçın iç yapısını ve yüzeyini keratin ile derinlemesine onarır.
  • 3.SIVI İPEK TEKNOLOJİSİ mat ve cansız saçları pürüzsüzleştirir.
  • 4. Saçı onarır.
  • 5. Saça yumuşaklık kazandırır.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 0-199 ml
Geri Bildirim Ver

Gliss Schwarzkopf 88099 Beauty Milk 150 ml Onarıcı Saç Bakım Sütü

Gliss Schwarzkopf Beauty Milk 150 ML onarıcı saç bakım sütü ürünüyle saç bakımınızı en iyi şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Saçlarımız, dış görünüşümüz açısından önemli unsurlardan birisidir. Hemen herkes saç bakımına önem gösterir. Saç bakım sütleri ise saç bakımında en sık kullanılan ürünlerdendir. Gelişmiş seçenekleriyle saç bakımını en iyi şekilde gerçekleştiren ürün, katkı maddesi içermez. Ürün, çiçek özleri içerir ve besleyici süt proteini özelliklerine sahiptir. Sadece saçın dış yapısını değil, aynı zamanda iç yapısını da besleyen Gliss Beauty Milk onarıcı saç bakımı ürünü, bu anlamda oldukça kullanışlı özelliklere sahiptir. Gliss Schwarzkopf Beauty Milk-Onarıcı saç bakım sütü 150 ml, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

  • Saçı derinlemesine besler.
  • Saçı onarır.
  • Sıvı ipek teknolojisiyle cansız ve mat saçları pürüzsüz kıvama kavuşturur.

Gliss Schwarzkopf Beauty Milk-Onarıcı Saç Bakım Sütünün Özellikleri

Gliss Schwarzkopf Beauty Milk-Onarıcı Saç Bakım Sütünün Özellikleri

Gliss Schwarzkopf Beauty Milk 150 ML onarıcı saç bakım sütü ürünü, oldukça geniş özelliklere sahiptir. Saçınızın ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri içerir. İçerdiği çiçek özleriyle etkili bir bakım sağlar. Saçın yüzey kısmını ve iç yapısını keratinle derinlemesine onararak temizler. Saçı onararak aynı zamanda yumuşaklık sağlar. İpeksi saçlara sahip olmak için idealdir. Gliss Schwarzkopf Beauty Milk onarıcı saç bakım sütü ürününde, saç bakımı için ihtiyaç duyulan tüm özellikler yer alır. Saç bakım sütünün koku özellikleri oldukça etkileyicidir. Böylece kaliteli kullanım sergilerken hoş kokular da bu duruma eşlik eder. Saç bakımında ve onarımında rahatlıkla tercih edilebilir. İlgili üründe keratin bağlama teknolojisi kullanılmıştır. Onarıcı özelliklere sahip olarak yıpranmış saçlar için oldukça idealdir. Süt proteini sayesinde saçı derinlemesine onarır ve besler.

Gliss Schwarzkopf Beauty Milk-Onarıcı Saç Bakım Sütü Ne İşe Yarar?

Gliss Schwarzkopf Beauty Milk-Onarıcı Saç Bakım Sütü Ne İşe Yarar?

Gliss Schwarzkopf Beauty Milk 150 ML saç bakım sütü ürünü, saçları beslemek ve hızlı uzamasını sağlamak için kullanılabilir. Özellikle güçsüz ve kolayca yıpranan saçlar için oldukça önemli özelliklere sahiptir. Dökülme başta olmak üzere saçlarda meydana gelen birçok problem için kullanılabilir. Saçınızda kabarma mevcutsa saç bakım sütü ile bunu engelleyebilmeniz mümkündür. Gliss Schwarzkopf Beauty Milk 150 ML onarıcı saç bakım sütü ürünüyle birlikte saçlarınızı yıpratmadan bakımını sağlayabilirsiniz. Saçları düzleştirmek için de kullanılabilir. Saç düzleştiricilerinde yer alan toksik kimyasalları kullanmadan bu ürün ile saçları düzleştirebilmek mümkündür. Saç tellerine protein ekler ve bunu telleri kırmadan gerçekleştirir. Böylece saçlarda meydana gelen hasarın onarılması sağlanır. Mat ve kuru bir görünümü gidermek için de rahatlıkla tercih edilebilir.

Gliss Schwarzkopf Beauty Milk-Onarıcı Saç Bakım Sütü Nasıl Kullanılır?

Saç bakım sütünü kullanma noktasında birçok teknik mevcuttur. Gliss Schwarzkopf Beauty Milk 150 ML onarıcı saç bakım sütü yorum unsurlarıyla bu tekniklere ulaşabilmeniz mümkündür. Öncelikle saçlarınızı şampuanla temizlemeniz gerekir. İlgili ürün grubu, saçın temiz olması koşuluyla uygulanır. Sonraki aşamada saç bakım sütünü saçınıza eşit bir şekilde uygulayabilirsiniz. Uygulama işleminden sonra etkili sonuç alabilmek için saçlarınızı beş dakika boyunca tarayın. Bu işlemle ilgili ürünün saç tellerine derinlemesine etki göstermesi beklenir. Taradıktan sonra saçlarınızı iyi bir şekilde durulayın. Saç bakım sütü düzenli kullanım sonucunda etki gösterir. Düzenli kullanımda zengin amino asitler ve minerallerin saçı onarması ve beslemesi söz konusudur. Aynı zamanda saçlarınızı nemlendirmek için de kullanabilirsiniz. Ürün yardımıyla saçlarınıza vitamin desteği de sağlanır. Saçlarınız yoğun olarak dökülüyorsa ve kopuyorsa, bu anlamda da destek sağlar. İpeksi bir görünümle birlikte saçlarınızı daha parlak gösterir. Parlak görüntüye ek olarak saçların hızlı uzamasını saçı yıpratmadan sağlar.