Gliss Intense Therapy Yeniden Yapılandırıcı Şampuan 360 ml 2'li

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
690 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
8.5
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
245,95 TL
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gliss Intense Therapy Yeniden Yapılandırıcı Şampuan 360 ml 2'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Henkel Consumer Brands Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Henkel Consumer Brands tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GLİSS | INTENSE THERAPY Şampuan Her bir saç telinin içerisinde çok sayıdabağ bulunur. Fön, şekillendirme, boyama gibi işlemler sırasında saç dokusununiçerisindeki bu bağlar kırılır. Saçınızın ihtiyacı, bu bağların yenidenyapılandırılmasıdır. Aşırıİşlem Görmüş Saçların İhtiyacı: Saç kalitesinde artış.
  • Saç dokusunun içerisindeki bağları yeniden yapılandırır.
  • Saç yıpranmalarina karşı koruma sağlar.
  • Saç kalitesini UZUN SÜRELİ olarak arttırır.
  • KullanımÖnerileri Islak saçuçlarına uygulayın ve iyice durulayın. Düzenli kullanın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Onarıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Gliss Intense Therapy 2'li 360 Ml Yeniden Yapılandırıcı Şampuan

Canlı, gür ve sağlıklı saçlara sahip olmak sanıldığı kadar zor değildir. Kaliteli içeriğe sahip bir şampuanla saçlarınızı temizlemek sizi hayalinizdeki parlak görünüme kavuşturabilir. Gliss; uzun yıllara dayanan tecrübesi ile çıkardığı şampuan çeşitleriyle kalitesini ispatlamış ve kullanıcı memnuniyetini kazanmış bir markadır. Gliss Intense Therapy; gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz, kaliteli içerikler ile formüle edilmiş bir şampuandır. Günlük kullanıma uygun bu şampuanı kullanarak saçınızı yağdan ve kirden kolayca arındırabilirsiniz. Gliss Intense Therapy yeniden yapılandırıcı 360 ml şampuan:

  • Yenilenen Omegaplex formülü sayesinde pürüzsüz bir saç görünümü sağlar.
  • Dış faktörlere karşı uzun süreli bir koruma sağlar ve saçın yıpranmasını önler. Saçı ısıl işlemlere karşı daha dayanıklı bir yapıya kavuşturur.
  • Keratin serum içeren yapısı ile saç kalitesini arttırır ve parlak bir görünüm sağlar.

Gliss Intense Therapy Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Intense Therapy Yeniden Yapılandırıcı Şampuan 360 ML 2'li Fiyat

Gliss Intense Therapy şampuan günlük kullanım için uygundur. Islak saçınıza masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Sonrasında iyice durulamanız önerilir. Düzenli kullanım ile yıpranmış ve parlaklığını yitirmiş saçlar üzerinde oldukça etkilidir.Gliss Intense Therapy şampuan banyo sonrasındakolay bir tarama sağlar. Ürün saçınızı yumuşatıp pürüzsüz bir görünüme kavuşturarak tarama işlemini de kolaylaştırır. Bu şampuan ile yıkadığınız saçlarınızı yumuşak hareketlerle kolayca tarayabilirsiniz. Böylece taramaya bağlı olarak saçta oluşan yıpranmaların da önüne geçebilirsiniz. Gliss Intense Therapy saçta dış faktörlere ve yıpranmaya bağlı oluşan hasarı giderir. Saç dokusunda hasar gören bağları yeniden yapılandırır ve güçlendirir. Formülündeki OmegaPlex ve keratin serum sayesinde saçın iç yapısını destekler. Saçın kalitesini arttırarak güzel bir görünüm sunar.

Gliss Intense Therapy Şampuanı Hangi Saç Tiplerine Uygundur?

Intense Therapy Yeniden Yapılandırıcı Şampuan 360 ML 2'li Fiyat

Gliss Intense Therapy şampuan her saç tipi için günlük kullanıma uygun olarak formüle edilmiştir. İçeriğindeki OmegaPlex formülü ile saça pürüzsüz bir yapı kazandırır. Keratin içeren özel formülü sayesinde duş sonrası saçınız tıpkı fönlenmiş gibi pürüzsüz ve parlak görünür. Gliss Intense Therapy onarıcı formülü ile özellikle fazla işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için önerilen bir şampuandır. Fön, şekillendirme ya da boyama sonucu saç dokusunda oluşan yıpranmaları onarır. Isıl ve kimyasal işlemler saç dokusundaki bağları kopartır. Saçlarınızı düzenli olarak Intense Therapy ile yıkayarak bu bağların onarılmasını ve güçlenmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca yıpranan saçları taramak oldukça zordur. Isıl ya da kimyasal işlemler sonucu yıpranan saçlar tarama sırasında koparak dökülebilir. Intense Therapy ile yıkanan saçlar kolayca taranır.

Gliss Intense Therapy Şampuan Kaliteli midir?

Intense Therapy Yeniden Yapılandırıcı Şampuan 360 ML 2'li Fiyat

Gliss Intense Therapy onarıcı ve yapılandırıcı formüle sahip kalitelibir şampuandır. Günlük kullanımlarda Intense Therapy ile saçınızı rahatlıkla arındırabilirsiniz. Ürün yalnızca saçınızı temizlemekle kalmaz aynı zamanda içeriğindeki OmegaPlex ve keratin sayesinde onarıcı bir bakım uygular. Dolayısıyla Gliss Intense Therapy gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir şampuandır. Gliss Intense Therapy yeniden yapılandırıcı şampuan Trendyol’dan kolayca satın alabileceğiniz bir üründür. Alışverişiniz sırasında Trendyol tarafından sunulan avantajlı kampanyalardan ve indirim fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Gliss Intense Therapy ürününü Trendyol’dan satın alan kullanıcıların deneyimlerini ve objektif fikirlerini okuyarak daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Gliss Intense Therapy şampuan 360 ml yorum bölümünden gerçek kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Siz de yıpranan saçlardan ya da koparak dökülmelerden şikayetçiyseniz Gliss Intense Therapy şampuana bir şans tanımalısınız. Trendyol’un avantajlı online alışveriş dünyası ile bu şampuana sadece birkaç tıklama ile sahip olabilirsiniz.