Gliss Nutribalance Repair Dökülme Karşıtı Şampuan - Prebiyotik Aktifler Ve Huş Ağacı Suyu Ile 360 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
690 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
8.3
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %6 İndirim
550 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
108,54 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gliss Nutribalance Repair Dökülme Karşıtı Şampuan - Prebiyotik Aktifler Ve Huş Ağacı Suyu Ile 360 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Henkel Consumer Brands Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Henkel Consumer Brands tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prebiyotik aktifler ve huş ağacı suyu içeren inovatif formülüyle gliss nutribalance repair saçı kökten uca güçlendirerek saç dökülmelerini azaltır ve saç derisi florasını dengeler.

Ürün Özellikleri

  • Etki Arındırıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Gliss Nutribalance Repair Saç Dökülmesi Karşıtı Şampuan 360 ml

Gliss Nutribalance repair şampuan özenle tasarlanan formülü sayesinde saç dökülmesine karşı yüksek oranda etki gösterir. Saçınızın gün boyunca maruz kaldığı toz, kir ve kötü koku gibi istenmeyen etkilerden temizlenmesine yardımcı olur. Bu kaliteli ürün, sağlıklı, parlak ve daha az dökülen saçlara sahip olmak için gerek duyduğunuz yardımcıdır. Kaliteli formülü ile daha az dökülen saçların ve eşsiz kokusunun keyfini çıkarabilirsiniz. Gliss Nutribalance Repair 88772, saç dökülmesinine karşı gösterdiği yüksek performansla müşterilerinin takdirini kazanmayı başarır. Şampuan, kalıcı temizleme özelliğiyle de saçlarınızın konforunu sağlar. Aynada kendinize bakmak artık daha az dökülen saçlarla daha keyifli bir hal alır. Şampuan, özel formülü ile size belirgin bir etki yaratır ve kalıcı bir şekilde saç dökülmesinin önüne geçer.

  • Sağlıklı formül
  • Daha az dökülen saçlar
  • Derinlemesine temizlik

Gliss Nutribalance Repair Dökülme Karşıtı Şampuan İçeriği

Gliss Nutribalance Repair Dökülme Karşıtı Şampuan İçeriği

Gliss Nutri Balance repair dökülme karşıtı şampuan, her bir teli derinlemesine temizlemek ve hayatınıza rahatlık getirmek için özel olarak formüle edilmiştir. Bu ürün, saçınızı günlük hasarlardan korumaya destek olan sağlık antioksidanlar açısından zengindir. Saç dökülmesini yüksek oranda azaltma eğilimindedir. Saç derisinin florasını yeniden dengeler ve dökülmeyi azaltmaya yardımcı olur. Kökten uca temizleme ve besleme sunan Gliss NutriBalance repair içeriğinde yer verilen Keratin serumu, saçta oluşan hasarı büyük oranda önleyerek onarır. Bu ürün saçı kökten uca güçlendirmek, saç dökülmesini azaltmak ve saç derisinin florasını yeniden dengelemek için prebiyotik açısından aktif maddelere yer verir. Yenilikçi formülünde huş ağacının sağlık içeren ve saçı besleyen öz suyu da bulunur. Deneme amaçlı kullanımlardan sonra dahi ürünün benzersiz etkisi gözle görülür şekilde izlenebilir.

Gliss Nutribalance Repair Şampuan Fiyatları ve Yorumları

Gliss Nutribalance Repair Şampuan Fiyatları ve Yorumları

Gliss Nutribalance Repair, saça düzenli olarak uygulandığında hem dökülmeyi azaltır hem de uzun süreli temizlik sağlar. Bütün bunların yanına ilk kullanımın ardından sağladığı parlaklık ve yumuşaklık sayesinde kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Saçınıza parlaklık ve yumuşaklık kazandıran derinlemesine temizleme formülü her kullanımda ayrıcalığını hissettirir. Eşsiz kokusu sayesinde saçınızı her savurduğunuzda etrafınızdaki bakışları üstünüze toplayabilirsiniz. Tüm bu ekstra özellikler ve bakım noktasında gösterdiği başarı ile ürün hatırı sayılır bir koruma ve bakım sağlar. Saçları derinlemesine güçlendirir, parlaklığı artırır ve besler. Gliss NutriBalance Repair Saç Dökülmesi Karşıtı Şampuan 360 ml fiyatı, müşterilerin bütçesini zorlamayan bir aralıkta yer alır. İçerdiği özellikler açısından tam bir bakım ürünü niteliğindedir. Müşterilerin yaptığı Gliss Nutribalance repair yorumlarına göz atarak deneyimleri okuyabilir ve ürünle ilgili karar sürecini hızlandırabilirsiniz.

Gliss Nutribalance Repair Şampuan Özellikleri!

Gliss Nutribalance Repair Şampuan Özellikleri

En yeni teknolojiler ile üretilmiş Gliss NutriBalance repair şampuan 360 ml sayesinde saçlarınızın daha uzun süre parlamasını ve daha az dökülmesini sağlayabilirsiniz. Saç bakım şampuanı zayıf saçlar için özel bir formülle geliştirilmiştir. Yüksek kaliteli formülasyonu, uzun ömürlülüğü ve uygulama rahatlığı ile bu ürün hayatınızda çok önemli bir yere sahip olabilir. Güçlü besleyici ve koruyucu özellikleri sayesinde saça tamamen nüfuz ederek parlak bir görüntü sunar. Buna ek olarak hacimsiz saçlara hacim kazandırarak benzersiz bir görüntü verir. Mat saçları parlak ve hacimli bir hale getirerek güzelliğinizi özgürce gösterme fırsatı verir. Gliss Nutribalance Repair dökülme karşıtı şampuan kullananlar tarafından paylaşılan deneyimler, ürün hakkında size fikir verebilir. Trendyol’da yer alan bu ürünün indirimli ve kampanyalı fiyatlarını değerlendirerek ekonomik bir alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.