Gliss Schwarzkopf Blonde Perfector Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan 250 ml

145 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
169,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gliss Schwarzkopf Blonde Perfector Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFLAMEL Satıcı Ünvanı: EMEL ÖZDİLSİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5940820475
    Bu ürün EFLAMEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GLISS | BLONDE PERFECTOR Blonde Perfector Şampuan 250ml Turunculaşma karşıtı bakım rutiniiçeriğindeki peptit karışımı ve yaban mersini özü sayesinde sarı saçlarıonarır. Rengi açılan tonları nötralize eden mor şampuan ve mormaske, anındaturunculaşma karşıtı etki gösterir ve saça parlaklık kazandırır. saçı derinlemesine onarır karşıt tonları azaltmaya yardımcı olur parlak bir görünüm için saçı besler Kullanım Önerileri Islak saç uçlarına uygulayın, 2 dakikabekleyin ve iyice durulayın. İstediğiniz renk tonunu korumak için düzenlikullanın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Turunculaşma Karşıtı
  • Hacim 200-299 ml
  • Saç Tipi Boyalı / Röfleli
Geri Bildirim Ver

Schwarzkopf 4015100440867 Gliss Blonde Perfector Turunculaşma Karşıtı Mor 250 ml Şampuan

Boyalı saçlar zamanla parlaklığını kaybeder ve turuncu bir renk almaya başlar. Gliss tarafından özel olarak hazırlanan mor şampuan, boyalı saçlarda istenen net rengi oluşturur. Düzenli kullanımda anında etkisini gösteren ürünle sarı renkteki saçlarınızdaki boyanın akarak turuncu olmasını önleyebilirsiniz. Özel olarak hazırlanan ürün içeriği şampuanın saçta istenen rengi oluşturmasına ek olarak kıl köklerini besleyerek canlandırmasına olanak tanır. Şampuanla dikkat çekici ve canlı saçlara kavuşabilirsiniz. Gliss Schwarzkopf 250 ml Blonde Perfector mor şampuan size hayal ettiğiniz saçların ötesinde bir görünüm oluşturur.

  • Şampuan 250 ml ağırlığa sahiptir.
  • Ürün, boyalı saçlarda kullanıma uygundur.
  • Tüm saç tiplerinde kullanılabilir.

Gliss Blonde Perfector Onarıcı Mor Şampuanın Özellikleri

Gliss Blonde Perfector Onarıcı Mor Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Gliss 250 ml Blonde Perfector onarıcı mor şampuan, saçlarınızı kökten uca besleyerek canlı ve parlak kıl kökleri oluşmasını sağlar. Boyalı saçlara özel olarak üretilen şampuan, sarı renkteki saçlarda oluşan turuncu görünümü yok eder. Açık renge boyanan saçlar zamanla mevcut rengini yitirir ve daha koyu tona dönüşür. Mor şampuan içerisinde bulunan bitki ve meyve özleri ürünün saçlarınızda oluşan koyulukları açmasını sağlar. Şampuanı düzenli kullanan kişilerin saçlarındaki boya rengi küllü ve net bir tona dönüşür. Ergonomik ambalaj tasarımına sahip olan ürünü seyahatlerinizde kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz. Mor şampuanla dilediğiniz etkili ve göz alıcı görünüme kavuşabilirsiniz. Ürün, boyanın hemen ardından kullanılmaya başlanabilir. Gliss Schwarzkopf 250 ml Blonde Perfector mor şampuanla bulunduğunuz ortamda dikkatleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz.

Gliss Blonde Perfector Onarıcı 250 Ml Mor Şampuanın İçeriği

Gliss Blonde Perfector Onarıcı 250 Ml Mor Şampuanın İçeriği Nasıldır?

Gliss Blonde Perfector mor şampuanın içeriğinde peptit karışımı ve yaban mersini özü bulunur. Yıpranan ve rengini kaybeden saçlarda etkili olan ürünü her duşta kullanabilirsiniz. Şampuan sahip olduğu mor renk sayesinde sarı saçların renginin küllü ve soft olmasını sağlar. Boyanın saçta kalıcılık oranını arttıran şampuan aynı zamanda parlak ve ışıltılı bir görünüm oluşturur. Onarıcı özelliği olan peptit, ürünün kırılan şaçlar üzerinde oldukça etkili olmasına olanak tanır. Saç tellerini yumuşatan peptitli şampuan aynı zamanda saç uçlarındaki bakımsız görüntünün de yok edilmesini sağlar. Şampuana mor rengini veren yaban mersini özü, saçların hızlı ve sağlıklı uzamasına yardımcı olur. Gliss Schwarzkopf 250 ml Blonde Perfector mor şampuan sayesinde turunculaşan saçlara veda ederek parlak ve dikkat çekici sarılara merhaba diyebilirsiniz.

Gliss Blonde Perfector Onarıcı Mor Şampuanı Kimler Kullanabilir?

Gliss Blonde Perfector Onarıcı Mor Şampuanı Kimler Kullanabilir?

Gliss mor renk şampuanı sarı boyalı saçlara sahip olan kişiler kullanabilir. Kuru, normal ve yağlı saçların kullanımına uygun olan şampuan, dilediğiniz görünüme kavuşmanıza olanak tanır. Ürün, röfleli saçlarda istenen etkiyi yapar. Turunculaşma karşıtı olan şampuan haftada en az 2 kere kullanılmalıdır. Sağlıklı ve parlak saçlara kavuşmak için ıslak saçınıza yeterli miktarda ürün uygulayabilirsiniz. Bu noktada dikkat edilmesi gereken en önemli husus şampuan miktarının saç uzunluğu ve sıklığına uygun şekilde ayarlanmasıdır. Ürünün ardından duşta dilediğiniz ve saçınıza uygun olan herhangi bir şampuan tercih edebilirsiniz. Mor şampuandan istenen etkinin alınabilmesi için ürünün saçta en az 2 dakika boyunca bekletilmesi gerekir. Şampuan, saçlarınızın dolgun ce bakımlı görünmesine olanak tanır. Ürün hakkındaki kullanıcı fikirlerini merak ediyorsanız Gliss Schwarzkopf 250 ml Blonde Perfector mor şampuan yorumlarını okuyabilirsiniz. Gliss Schwarzkopf Blonde Perfecter mor şampuanı uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.