GLŞ ŞİFAHANEM ORGANİK AKTAR Çoban Çantası Çayı Ecza Kalite 100 gr

50,36 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GLŞ ŞİFAHANEM ORGANİK AKTAR Çoban Çantası Çayı Ecza Kalite 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GLŞ Şifahanem Aktar Organik Satıcı Ünvanı: SERKAN ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5484758065200019 Vergi Kimlik Numarası: 7960830601
    Bu ürün GLŞ Şifahanem Aktar Organik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GLŞ ŞİFAHANEM ORGANİK AKTAR’IN FARKI NEDİR??? Glş Şifahanem Oraganik Aktar’dan Alacağınız Bütün Şifalı Bitkilerde Zirai Tarımın Yapılmadığı Zirai İlaçlamanın Yapılmadığı Doğada Kendiliğinden Doğal Ve Organik Olaran Yetişen Şifalı Bitkilerin İç Etken Maddesinin En Zengin Olduğu Döneminde Özenle Toplanarak Isıl işem Görmeden (Fırınlanmadan) Doğal Olarak Kurutulup Tüm Hijyen Kuralları Uygulanarak Hazırlanır…. Glş Şifahanem Oraganik Aktar’dan Alacağınız Bütün Ürünler Yeni Mahsüldür, Son Kullanma Tarihi Gelmiş Veya Yaklaşmış Ürünler Asla Gönderilmez, Bilmelisinizki Şifalı Bitkilerde Bir Seneden Sonra Etkisini Azalır Glş Şifahanem Oraganik Aktar’dan Aldığınız Ürünlerinin Ambalajları Kare Kod Hologramlıdır… Siparişinize Özel Olarak Pandemi Kurallarına Uygun Olarak Özenle Paketlenir….
Geri Bildirim Ver

GLŞ Şifahanem Organik Aktar Çoban Çantası Çayı Trendyol'da!

Çobançantası otu, çok sayıda faydası olan bir bitki türüdür. GLŞ Şifahanem 100 gr çobançantası çayı, söz konusu bitkiyi düzenli olarak tüketme şansı verir. Bu ürün, doğal yöntemlerle kurutulduğu için gönül rahatlığıyla kullanılır. İlgili ürünün paketinde 100 gr kurutulmuş çobançantası otu bulunur. Bitki, kaynayan suya eklendiğinde kısa sürede içmeye hazır hâle gelir. Tüketilecek miktara bağlı olarak hazırlanması tavsiye edilen çay çeşidi, demlendikten sonra taze olarak içilir. Haricen kullanıma uygun olan ürün, ağrıyan bölgelere sürülebilir.

  • 100 gramdır.
  • Isıl işlem görmeden kurutulur.
  • Hijyen kuralları gözetilerek paketlenir.

GLŞ Çobançantası Çayının Özellikleri Nelerdir?

GLŞ Çobançantası Çayının Özellikleri Nelerdir?

GLŞ Şifahanem 100 g çobançantası çayı, son derece faydalı bir üründür. Kaynayan suya belirli miktarlarda eklenerek kullanılır. Eklendikten sonra kısa sürede tadını ve kokusunu verir. Ardından sıcak olarak tüketilmesi tavsiye edilir. İlgili otta bulunan yararlı bileşenlerin vücuda girmesini sağlar. Böylece bazı rahatsızlıkların etkilerinin daha hafif geçmesini mümkün kılar. Söz konusu çobançantası çayı doğal yöntemlerle üretilir. İlaçlamanın olmadığı hijyenik yerlerden toplanır. Bu işlemin ardından doğal yöntemlerle kurumaya bırakılır. GLŞ Şifahanem 100 g çobançantası çayı, fırınlanmadan kurutulduğu için faydalı özelliğini yitirmez. Kuruduktan sonra aynı hijyenik yöntemlerle paketlenir. Böylece gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir üründür. Raf ömrü sayesinde uzun süre rahatlıkla kullanılır. Bu sayede dilediğiniz zaman ilgili çayı içme şansı verir. Doğal ve güvenilir yöntemlerle üretilen bu ürünü uzun süre keyifle tüketebilirsiniz.

GLŞ Çobançantası Çayı Ne Amaçla Kullanılır?

GLŞ Şifahanem 100 g çobançantası çayı, farklı amaçlar doğrultusunda kullanabileceğiniz bir üründür. Aromatik bir tadı olduğu için keyifle tüketilir. Dolaşım sistemi için yararlı olduğu belirtilir. Ayrıca sindirim zorlukları yaşayanların da tercihidir. Böylece hazımsızlık ve kabızlık gibi rahatsızlıklar için fayda sağlar. Sindirim fonksiyonlarını düzenlediği için yemeklerden sonra rahat etmenize yardımcı olur. Tüketildikten sonra rahatlama sağlayan GLŞ Şifahanem Organik Aktar 100 g çobançantası çayının ağrıları azaltıcı bir etkisi bulunur. Regl dönemindeki ağrıların daha hafif geçmesine yardımcı olur. Böylece söz konusu ağrıdan dolayı günlük işlerinizin aksamasını önler. İlgili çayın sık tüketiminde birtakım sakıncalar olabilir. Tüketim sıklığını tavsiye edilen düzeyde tutmanız önerilir. Bu sayede güvenli bir kullanım mümkün hâle gelir. Söz konusu çobançantası çayını belirli aralıklarla kullanabilir, faydalarını kısa sürede görebilirsiniz.

GLŞ Çobançantası Çayı Nasıl Kullanılır?

GLŞ Şifahanem 100 g çobançantası çayı, kısa sürede tüketime hazır hâle gelir. Kaynayan suya bir miktar eklenerek kullanılır. Bir süre demlendikten sonra tadını ve kokusunu yoğun olarak bırakır. Böylece keyifli bir şekilde tüketilir. Söz konusu çay paketinin içerisinde çok sayıda yaprak bulunur. Bu yaprakların az bir miktarı çayın aroma vermesi için yeterlidir. Bu aromatik çayın hazırlandıktan sonra uzun süre bekletilmesi ve günaşırı tüketilmesi önerilmez. Yoğun bir tadı olduğu için fazla ürün kullanmanıza gerek kalmaz. GLŞ Şifahanem 100 g çobançantası çayı, haricen de kullanılabilen bir üründür. Farklı malzemelerle karıştırılarak cilt üzerine uygulanır. Belirli bir süre bekletildikten sonra sürülebilir kıvama gelir. Ardından ağrıya bölgelere uygulanması tavsiye edilir. Bu işlem sonucunda ağrının etkilerini azalttığı belirtilir. Arzu ederseniz GLŞ Şifahanem Organik Aktar 100 g çobançantası çayı yorumlarına ve değerlendirmelerine göz atabilir, ürünü deneyimleyen kullanıcıların görüşlerini öğrenebilirsiniz. İlgili ürünü online alışverişin tercih edilen adresi olan Trendyol üzerinden kısa sürede satın alabilirsiniz.