GND PET Metal Köpek Oyun Alanı Çit Altı Parça 70x75 Cm 6 Parça ( Siyah )

414 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GND PET Metal Köpek Oyun Alanı Çit Altı Parça 70x75 Cm 6 Parça ( Siyah )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Angel pet Satıcı Ünvanı: OĞUZHAN GÜNDOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 4290448394
    Bu ürün Angel pet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 70x75 Katlanır Metal Köpek Oyun Alanı , Evcil Hayvan Oyun Alanı , Köpek Çiti , Tavşan Çiti Katlanır Metal Köpek Oyun Alanı , Evcil Hayvan Oyun Alanı , Köpek Çiti , Tavşan Çiti Tüm evcil hayvanlarınızın kullanımına uygundur. Evcil hayvan çitinizi bahçenizde, salonunuzda , balkonunuzda kısacası her mekanda kullanabilirsiniz. Ürünümüz evcil hayvanlarının sağlığını tehdit etmeyen elektronik toz boya ile kaplanmıştır. Köpek çitimiz istenildiğinde katlanıp kaldırılabilir ve taşınabilir.
Geri Bildirim Ver

Metal Köpek Oyun Alanı ile Eğlenen Köpekler

Yaşamınıza bir dost edasıyla eşlik eden evcil hayvanınızın çeşitli gereksinimlerini karşılayabilmeniz amacıyla özel olarak imal edilmiş modern tasarım bir oyun alanı çiti modelidir. Gnd PET metal köpek oyun alanı çit altı parça 70x75 cm 6 parça ( siyah ) temel olarak köpeğinizin dış dünyada veya kapalı alanda gereksinimlerini karşılarken uygun güvenli alanı sunma işlevini üstlenir. Köpeğinizin özellikle yavruluk döneminde oyuna olan gereksinimi oldukça artar. Bu dönemde artan öğrenme gereksiniminden doğan geniş hareket edebilme potansiyeli sayesinde adeta yerinde durmadan oyun oynamak ister. Bunun yanı sıra yetişkinlik döneminde de köpeğiniz yapısal olarak durmaksızın hareket etmeye, enerjisini oyuna yansıtmaya eğilimlidir. Fakat çoğu zaman için dışarıda veya evde köpeğinizin için güvenli alan oluşturmakta zorluk yaşayabilirsiniz. ÇİT modeli alan oluşturmanız amacıyla pratik olarak fonksiyon üstlenir.

  • Metalden Gelen Dayanıklı Yapı
  • 6 Parçadan Meydana Gelen Geniş Alan
  • Kolay Taşınabilme ve Saklanabilme

GND PET Metal Köpek Oyun Alanı ile Eğlenceye Güvenli Adım

Gnd PET metal köpek oyun alanı çit, temel olarak köpeğiniz için ideal oyun alanını pratik olarak inşa edebilme kolaylığını sizlere sunar. 6 parçalı açılabilir yapısıyla sizlerle buluşarak köpeğinizin hareket edebilmesi için çit parçalarıyla çevreli geniş bir alan vaat eder. Hava almaya olanak tanıyan aralıklı yapıya sahip çitler birbirileriyle temas ederek köpeğiniz için adeta minimal bir bahçe oluşturur. Gnd PET metal köpek oyun alanı çit altı parça 70x75 cm 6 parça ( siyah ) kullanımı ev, okul, park veya bahçe fark etmeksizin birçok alanda sağlanabilir. Kapalı alanlarda köpeğinizin enerjisi atmak için oyuna adım attığında temel olarak ev içi unsurlara zarar vermesinin önüne geçer. Dış dünyada ise çevreye zarar vermesinin önüne geçme rolüyle birlikte köpeğinizin dış unsurlardan korunmasını ve kontrolde tutulmasını sağlar.

GND PET Metal Köpek Oyun Alanı ile Kolay Kullanım Deneyimi

Gnd PET metal köpek oyun alanı çit altı parça 70x75 cm 6 parça ( siyah ) içeriği size kurulmaya hazır biçimde parçalar halinde ulaştırılır. Kullanıma hazır hale getirmek için kurulum süreci oldukça pratik biçimde gerçekleşir. Birbirine uyumlu olarak imal edilen simetrik parçalar, kolayca birleştirilerek oyun alanının bütüncül yapısı meydana getirilebilir. Altıgen biçiminde yapıya sahip olan oyun alanı çiti, kapalı veya açık alan fark etmeksizin köpeğin eğlenceye adım atmak istediği noktaya pratik olarak sabitlenebilir. Gnd PET metal köpek oyun alanı çit altı parça 70x75 cm 6 parça ( siyah ) kullananlar aynı zamanda pratik katlanma niteliklerinden de yararlanabilirler. Yapısı itibarıyla kolay adımlarla katlanabilir olan çiti köpeğinizin oyun serüveni sona erdikten sonra kolayca katlayıp yaşam alanınızda herhangi bir alana yer kaplamayacak şekilde yerleştirebilirsiniz.

Dayanıklı ve Sağlıklı GND PET Metal Köpek Oyun Alanı

Tasarımcılar ve kullanıcılar tarafından yapılan Gnd PET metal köpek oyun alanı çit altı parça 70x75 cm 6 parça ( siyah ) yorumları çerçevesinde çitin uzun ömürlü dayanıklılık sağladığı ortaya çıkar. Ürün tasarımlarında dayanıklılık açısından birebir olan metal ham maddesi kullanılarak imal edilen çit, darbeler sırasında yüksek direnç göstererek orijinal formunu uzun ömürlü olarak sürdürebilir. Siyah tonda şıklığa sahip olan çit dış kısmında süreç içinde kolay kolay solma, paslanma gibi görünümü olumsuz etkileyen olaylar meydana gelmez. 70x75 cm ölçülerine sahip olan geniş çit köpeğinizin sağlıklı şekilde oyun deneyimini sürdürmesine olanak tanırken kapı detayı sayesinde dostunuzun pratik olarak oyun alanına girip çıkmasını kolaylaştırır. Ayrıca köpeğinizin fiziksel zarar görmemesi için teller bükülü olarak metal köpek oyun alanı yapısında bulunur. Trendyol'da yer alan bu ürünü siz de hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.