GNX 3'lü Yüz Makyaj Fırça Seti - 3 Pcs Face Brush Set

449,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GNX 3'lü Yüz Makyaj Fırça Seti - 3 Pcs Face Brush Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GNX COSMETICS Satıcı Ünvanı: ERTUĞRUL KIRAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4669057344800001 Vergi Kimlik Numarası: 5560613422
    Bu ürün GNX COSMETICS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yassı Fondöten Fırçası Fondöten ve kapatıcı uygulamak için tasarlanmıştır. Yüz kontürü işleminde en çok tercih edilen fırçadır. Krem ve likit ürünlerin uygulaması için idealdir. Sentetik fırça kıllarına sahiptir. Allık Fırçası Yüksek kaliteli olarak üretilen bu fırça allık ve bronz pudraların yanaklarda ve yüzde kolay ve kusursuzca uygulanması için idealdir. Açılı olması sayesinde elmacık kemiklerine çok kolay uygulayabilirsin. Sentetik fırça kıllarına sahiptir. Kullanım / Uygulama Önerisi: Sürme işlemine elmacık kemiğinizden başlayın. Fırçayı yukarıya şakak kemiklerine doğru hafifçe dairesel hareketlerle gezdirin ve hafif gölgelendirin. Yuvarlak Fondöten Fırçası Doğal görünümlü ve cilde doğru uygulanmış bir fondöten hayal ediyorsan, GNX Foundaiton Brush tam sana göre bir fırça. Sünger ile yayarken ısınan, form kaybeden ve bakteri üretimine açık olan fondöteni fırçayla sürerek cildini kusursuz sonuçla tanıştırabilirsin. İstediğin tonda ve yapıdaki likit fondöteni GNX Foundation Brush ile uygula, doğal görünümlü bir yüze sahip ol. Sentetik fırça kıllarına sahiptir. Fırça Temizliği Neden Önemlidir? Makyajın ayrılmaz parçası olan makyaj fırçalarının temizliği oldukça önemlidir. Çünkü makyaj sonrasında fırçada kalan yağ ve makyaj kalıntıları bakteri oluşumuna zemin hazırlar. Fırça Temizliği Nasıl Yapılır? Tüm işlemler sırasında fırça kıllarının aşağı bakacak şekilde dik pozisyonda olması gerekir. Bunun amacı temizleyici ve suyun fırçanın metal kısmına gelmesini engellemektir. Aksi taktirde fırçalar zarar görebilir. Fırçanızın sağlıklı ve uzun ömürlü kullanımı için Dalin şampuan ile yıkamanızı tavsiye ederiz. Fırça Nasıl Kurutulmalıdır? Fırçayı nasıl temizlediğiniz kadar nasıl kuruttuğunuzda önem taşımaktadır. Fırçalar yıkama pozisyonundaki gibi fırça kılları aşağı bakacak şekilde dik ve oda sıcaklığında kurutulmalıdır. Ekstra ısıya maruz kalması fırça yapısını ve kıllarını bozabilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Set
  • Fırça Tipi Fondöten Fırçası
  • Kıl Tipi Sentetik
Geri Bildirim Ver