Godiva Bitter Çikolata - Sütlü Çikolata Parçalı Krokant 123g

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Godiva Bitter Çikolata - Sütlü Çikolata Parçalı Krokant 123g

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Godiva Bitter Çikolata - Sütlü Çikolata Parçalı Krokant 123G İşletme Kayıt No TR-34-K-009464 Net Miktar (g/ml) 123 Menşei TÜRKİYE İçindekiler Şeker,kakao kitlesi,bitkisel yağlar (palm,shea),tam yağlı süt tozu,buğday unu,kakao yağı,kakao nib,kakao tozu,sade yağ,emülgatörler (soya lestini,ayçiçek lesitini,poligliserol polirisinoleinat),buğday nişastası,yumurta sarısı tozu,aroma vericiler,kabartıcılar (sodyum hidrojen bikarbonat,amonyum hidrojen bikarbonat),tuz,yumurta akı tozu. Alerjen Uyarısı SÜT,BUĞDAY,SOYA,YUMURTA ALERJENLERİNİ İÇERİR. Saklama Koşulları Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı PASİFİK TÜKETİM ÜRÜNLERİ SATIŞ VE TİC.A.Ş. Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Geri Bildirim Ver