Gojo Hızlı Cila 750 ml + Cilalı Oto Yıkama Şampuanı 1000 ml

319,90 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gojo Hızlı Cila 750 ml + Cilalı Oto Yıkama Şampuanı 1000 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doganershop Satıcı Ünvanı: DOĞANER OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0307032357300001 Vergi Kimlik Numarası: 3070323573
    Bu ürün Doganershop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gojo Ultra Yıkama Seti Gojo Cilalı Şampuan 1 L Gojo Hızlı Cila 750 Ml STİKVE SOLVENT İÇERMEYEN ÖZEL FORMÜLASYONLU ÜRÜN Gojo Sprey Cila 750 Ml Gojo sprey cila, özel formülü ile aracınızın yüzeyinde derin parlaklık oluşturan bir formüle sahiptir. Su kaydırıcı etki eden formülü aynı zamanda UV ışınlarına ve diğer çevresel etmenlere karşı uzun süren koruma sağlar. Uygulaması son derece kolaydır. Kullanım Talimatı: Aracınızı önce yıkayınız ve kurulayınız. Şişeyi çalkalayınız ve uygulanacak alana püskürtünüz. Temiz bir mikrofiber bez ile siliniz. Ardından son parlaklığı vermek için bezin diğer tarafı ile tekrardan siliniz. Direkt güneş ışığı altında ve yüzey sıcakken uygulamayınız. ÖZEL FORMÜLASYONLU ÜRÜN KOSTİK VE SOLVENT İÇERMEDİĞİ İÇİN ARACINIZA ZARAR VERMEZ Gojo Cilalı Fırçalı Cilalı Oto Yıkama Şampuanı 1 L YAĞMUR KAYDIRICI ÖZELLİĞİNE SAHİP BİR ÜRÜNDÜR Gojo cilalı oto şampuanı özel formülü sayesinde otonuzun boyası üzerinde bir tabaka oluşturarak her türlü kirlenmeye karşı itici bir güç kazandırır. Renk kaybolmasını ve oksitlenmeyi önler. Aracınızın rengini canlandırır. Kalıntı bırakmaz, konsantre olduğu için ekonomiktir. Tuzsuz formülü sayesinde kaporta ve boyanızdaki koruyucu tabakaya zarar vermez. Sürekli kullanımda kirlenme ve tozlanmayı geciktirir. Tek adımda temizler, parlatır. Kullanım Talimatı: 10-15 Lt suya bir çay bardağı ürünü döküp, karıştırınız. Fırça veya süngerle otonuzun tüm dış yüzeyini yıkayıp bol su ile durulayınız. Durulama yapıldıktan sonra antistatik bir bezle kurulayınız. Gojo cilalı oto şampuanı ile aracınız pırıl pırıl görünüme sahip olacaktır.
Geri Bildirim Ver