Göktepe Bozkır Tahini Kepekli Tahin Plastik Kutu 2 Kg

578,90 TL
(289,45 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
619,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Göktepe Bozkır Tahini Kepekli Tahin Plastik Kutu 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PDAteknoloji Satıcı Ünvanı: KAZIM TOPAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1655321960800001 Vergi Kimlik Numarası: 8510176850
    Bu ürün PDAteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bozkır Tahini Kepekli Tahin Plastik Kutu Bürüt: 2 Kg Net:1850 gramdır.
Geri Bildirim Ver

Göktepe Bozkır Tahini Kepekli Tahin Plastik Kutu 2 kg

Tahin susamdan elde edilen vitamin ve minerallerden oldukça zengin bir besindir. Birçok tüketim alanı olan ve içine girdiği her yiyeceği zenginleştiren bir tadı bulunur. Özellikle kış aylarında pekmezle sevilerek tüketilen bağışıklık sistemini destekleyici niteliktedir. Kabuklarından ayrılıp kavrulan susamların dinlendirip çekilmesiyle elde edilen tahinin besin değeri oldukça yüksektir. Ürün, enerji vermesinin yanı sıra birçok açıdan vücuda yarar sağlar. Göktepe Bozkır Tahini kepekli tahin plastik kutu 2 kg susamların kavrularak çekilmesiyle sizler için üretilir. Besin değeri yüksek Bozkır kepekli tahin sizin gün içerisindeki enerjinize katkıda bulunur. Özellikle kış aylarında verdiği enerji sayesinde vücut ısınızı korumaya yardımcı olur. İçerisinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde doğal antioksidan özelliği kış aylarında hastalıktan korur.

  • Vitamin ve mineraller açısından zengin
  • Bağışıklık sistemini destekleyici
  • Sağlıklı ve doğal

Enerjinizi Göktepe Tahin ile Destekleyin

Enerjinizi Göktepe Tahin ile Destekleyin

Ürün, içeriğindeki susamdan kaynaklı doğal yağlar, vitamin ve mineraller besin değerini yükseltir dolayısıyla verdiği enerji ve kalorisi de artar. Kalorisinin artması sebebiyle gün içerisinde yüksek enerji seviyelerine sahip olursunuz ancak tahin tüketiminde yüksek yağ içeriğine bağlı olarak dikkatli olunması gerekir. Göktepe kepekli Bozkır tahini susam kepeğinin de tahin içerisine katılmasından kaynaklı ekstra besleyici ve çifte kavrulduğu için koyu renge sahiptir. Tamamıyla doğal olan ürün paketinde sadece susamlar işlemden geçer. İlave olarak herhangi bir katkı maddesi bulunmaz. İnsan vücudu için önem arz eden omega 3, kalsiyum, demir, çinko gibi mineralleri; B, C ve E gibi vitaminleri bünyesinde barındırır. Yüksek kalsiyum düzeyi oldukça fazladır. Bu nedenle tüketimi kemikleri güçlendirir ve kemik sağlığınızı korumaya yardımcı olur. Siz de bu ürünü kolaylıkla deneyimleyebilirsiniz.

Göktepe Kepekli Tahin ile Sağlığınıza Katkıda Bulunun

Göktepe Kepekli Tahin ile Sağlığınıza Katkıda Bulunun

Protein, vitamin ve birçok mineralleri içerisinde barındıran tahin sayesinde bağışıklığınızı ve sağlığınızı destekleyebilirsiniz. Vitaminler sayesinde yaraların iyileşmesine katkıda bulunur ve sağlıklı cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Göktepe Bozkır Tahini sizin için satışa hazır hale getirilir. Güvenilir üretim ve doğal olması ürün kalitesini destekler. Özellikle kahvaltı sofralarında tahin pekmez karışımı olarak tüketilmesine rağmen yemek, çörek ve tatlılarda da karıştırılarak tüketilir. Kemik güçlenmesine, yaraların iyileşmesine ve kalp sağlığını koruyarak yüksek tansiyonun da düşmesine yardımcı olur. Sağlığa faydaları saymakla bitmeyen tahin tüketimi 2 yemek kaşığını geçmeyecek şekilde olmalıdır. Göktepe Bozkır Tahini kepekli tahin plastik kutu 2 kg yorumlarını okuyarak siz de diğer müşterilerin görüşlerini inceleyebilirsiniz. Besleyici olması açısından kepekleri ayrılmadan üretim aşamasına dahil edilen ürün, her yaşa hitap eder ve sevilerek tüketilir.

Sofraların Vazgeçilmezi Göktepe Tahini Güvenle Tüketin

Sofraların Vazgeçilmezi Göktepe Tahini Güvenle Tüketin

Raflarda yer alan ürünlerin raf ömrünü uzatmak için çoğunlukla koruyucu maddeler kullanılır. Koruyucu madde içermeyen Göktepe tahini güvenle sevdikleriniz ile birlikte tüketebilirsiniz. Yapısı gereği uzun süre dayanıklı olan tahin her ihtimale karşı serin ve kuru yerde ağzı kapalı bir şekilde muhafaza edilmelidir. Olabildiğince nemden uzak tutmaya çalıştığınız tahini herhangi bir küflenme olmadığı sürece uzun süre zarfında tüketebilirsiniz. Kullanım çeşitliliği size kalmış olan tahin birçok yerde kullanılarak tat farklılığı oluşturulabilir. İçerisinde bulunan vitaminler sayesinde cildi de güzelleştiren bir yapıya sahiptir. Yüksek enerji düzeyi cinsel gücü artırır bağışıklığı destekleyerek kansere yakalanma riskini azaltacak besin değerine sahiptir. Siz de Göktepe Bozkır Tahini kepekli tahin plastik kutu 2 kg fiyatını inceleyerek sevdiklerinizle tüketebileceğiniz besleyici ve lezzetli olan bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.