Göktepe Bozkır Tahini Kepeksiz Tahin Plastik Kutu 2 Kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
619,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Göktepe Bozkır Tahini Kepeksiz Tahin Plastik Kutu 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baron Ticaret ve Pazarlama Satıcı Ünvanı: EMİNE SEFA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7580386944
    Bu ürün Baron Ticaret ve Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bozkır Tahini Kepeksiz Tahin Plastik Kutu Bürüt: 2 Kg Net:1850 gramdır.
Geri Bildirim Ver

Göktepe Bozkır Tahini Kepeksiz Tahin Plastik Kutu 2 kg

Göktepe Bozkır tahini kepeksiz tahin plastik kutu 2 kg olan ürün, net olarak 1850 gramdır. Göktepe markası, müşterilere ürünlerini ilk denemede kepeksiz olarak kullanmalarını tavsiye eder. Bozkır tahini, tahan olarak da bilinir. Tahin, susamın ezilerek ve farklı süreçlerden geçirilerek yağının akıcı bir şekilde çıkarılmış halidir. Ana malzemesi olan susam tohumları, ilk önce elekten geçirilerek temizleme ve yıkama işi yapılır. Sonrasında susam tohumları kabuklarından soyulup ayrılır. Bu işlemler tamamlandıktan sonra da fırınlarda kavrulur. Bu işlemin de tamamlanmasının ardından ise oda sıcaklığına inmesi beklenir. Oda sıcaklığına ulaşan kavrulmuş susamlar, değirmenlerde ezilerek tahin haline getirilir. Bu leziz seçenek, susamın saf olarak işlenmiş halinden oluşur. Kavrulmuş tahini farklı tariflerde denemek için tercih edebilirsiniz.

  • Kavrulmuş yapı
  • Dikkat çeken tat
  • Lezzetli aroma

Lezzetli Göktepe Bozkır Tahini Kepeksiz Tahin Plastik Kutu

Lezzetli Göktepe Bozkır Tahini Kepeksiz Tahin Plastik Kutu

Göktepe tahin 2 kg susamın sade halinden üretilerek müşterilere sunulur. İçerisinde hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermez. Göktepe markasının ürünleri genel olarak çifte kavrulmuş yapıya ve yoğun bir tada sahiptir. Koyu renkli, kıvamlı ve yoğun bir lezzete sahip olan bu ürün, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürün; genel olarak unlu mamüllerde, kahvaltı sofralarında ve piyazların üzerine dökülerek kullanılır. Pek çok kişi bu besini pekmezle yakıştırır. Aynı zamanda bal ve köpük helva ile de karıştırılarak tatlı bir hale getirilip lezzetli şekilde tüketimi yapılır. Göktepe tahinleri - bozkır tahini üretim sırasında kabuklarından ayrıştırılır. Kabuk oranının yüksek ya da düşük olması ürünün kepekli ve kepeksiz olarak adlandırılmasını sağlar. Sağlıklı ve lezzetli yapıdaki bu ürünü sofralarınıza güvenle misafir edebilirsiniz. Siz de enfes bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Kıvamlı Göktepe Bozkır Tahini Kepeksiz Tahin Plastik Kutu

Kıvamlı Göktepe Bozkır Tahini Kepeksiz Tahin Plastik Kutu

Kepeksiz tahin, ürünün kabuklarından iyi bir şekilde ayrıştırılmasıyla elde edilir. Ürünün rengi, koyuluğu ve tadı kepeksiz tahinde daha az yoğunluktadır. Ürün, vitamin ve mineral bakımından zengindir. Ürünün kabukları maksimum düzeyde alınıp ayrıştırılarak kepeksiz seçenek elde edilir. Bozkır tahini Göktepe açık bir renge ve akıcılığa sahiptir. Az yoğunluğa sahip olan bu ürün tat anlamında da sadedir. Susam, güneş ışığına maruz kalmayan serin depolarda saklanarak sonrasında ıslanma havuzlarına alınarak ıslatılır. Bu işlem, susamın acı suyunun alınıp şişmesini sağlamak amacıyla yapılır. İşlem 1 ile 2 gün arasında sürer. Bu sırada havuzda bulunan su, 5 ya da 6 kez değiştirilerek hazırlanır. Sonrasında kurutularak kabuklarından ayrıştırılır. En sonunda da kavrularak ezilir. Sağlıklı ve lezzetli ürünü kullanmak için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Göktepe Bozkır Tahini Kepeksiz Tahin Plastik Kutu Fiyatı

Göktepe Bozkır Tahini Kepeksiz Tahin Plastik Kutu Fiyatı

Kepeksiz yapıdaki bu seçenek, 2 kiloluk plastik kutuda müşterilere sunulur. Ürünün net ağırlığı 1850 gramdır. Üretici marka tahini ilk kez kullanacak olan müşterilere kepeksiz seçeneği ile tercih etmelerini önerir. İç Anadolu bölgesinde yetişen susamlarla elde edilen tahin belli bir süreçten geçtikten sonra müşterilerin sofrasında yerini alır. Kabukları soyulan susam, kepeksiz hale getirilir. Taş değirmenlerde öğütülerek susamın yağından lezzetli tahin elde edilir. Kokusu, tadı ve rengi az yoğunlukta olan ürün; sade bir tada sahiptir. Göktepe Bozkır tahini kepeksiz tahin plastik kutu 2 kg fiyat olarak farklı müşteri gruplarına hitap eder. Hem lezzeti hem fiyatıyla birçok kişiye hitap eden ürünü günün tüm öğünlerinde tercih edebilirsiniz. Sağlıklı, lezzetli ve kıvamlı yapıdaki bu ürüne sahip olmak için Trendyol’un cazip fiyat avantajından yararlanabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Göktepe Bozkır tahini kepeksiz tahin plastik kutu 2 kg yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.