Gold Ak Milan Güneş Enerji Hidroforu Pompamat, Sıcak Su Hidroforu

2.700 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gold Ak Milan Güneş Enerji Hidroforu Pompamat, Sıcak Su Hidroforu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uğur Bobinaj Satıcı Ünvanı: İBRAHİM UĞUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8850045172
    Bu ürün Uğur Bobinaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güneş Enerji Sıcak Su Hidroforu Genelde güneş enerjilerindeki sıcak suyun basınçsız gelmesinden dolayı sıcak ve soğuk suyun istenilen oranda karıştırılmadığı için ve sıcak suyun tazyiğini artırmak için sıcak su hattına takılarak sıcak suyun basınçlandılmasında kullanılan otomatik sıcak su hidroforu dur. Bu pompa otomatik olarak çalışmaktadır, sıcak suyu açtığınızda çalışmaya başlar ve kapattığınızda durur, manuel olarak müdahale etmenize gerek yoktur. Türkiye'nin en sıcak bölgelerinde bile aktif olarak kullanılmaktadır sorunsuz çalışır. Sıcak suyunuzu soğuk şebeke suyunuzla aynı basınca getirir. Konforlu bir kullanım sağlar. Sıcak suyunuzu sürekli aynı basınçta alırsınız, kesik kesik akma yada motorun durup çalışmasını hissetmetsiniz. Sıcak su hattına bağlayıp fişe takmanız yeterlidir, ayar yada bakım gerektirmez. Sıcak Su Pompa Özellikleri Dökme demir pompa gövdesi ve destek için özel bir anti-pas işlemi Pervane Anti-blok sistemi Pirinç pervane AISI 304 mil Maks. sıvı sıcaklığı: + 80 ? Maks. Emme: 8 m 0.37kW 0.5 Hp Giriş:1"(25mm) Çıkış:1"(25mm) Maksimum Basınç : 4 Bar 40 mss Maksimum Debi : 35 Litre / Dakika Sıcak Su Pompa Motoru Özellikleri C & U rulman Bakır sargı Dahili tek fazlı motor için termik koruyucu Yalıtım sınıfı: F Koruma sınıfı: IPX4 Maks. ortam sıcaklığı: + 40 ?

Ürün Özellikleri

  • Tip Bahçe Hidroforları
Geri Bildirim Ver