Gold Wings Aspur Sade Kanarya Yemi 300 gr

41 TL
(0,14 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
40,46 TL
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gold Wings Aspur Sade Kanarya Yemi 300 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRA PET MARKET Satıcı Ünvanı: SELİN SOLMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3319000549400001 Vergi Kimlik Numarası: 7860106193
    Bu ürün TUĞRA PET MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gold Wings Aspur Sade Yem 300 Gram 20'li Paket Aspur yem faydaları saymakla bitmez.
  • Kabuğu kolay soyulduğu için kuşlar tarafından sevilerek yenen aspur tohumu, aspir olarakta adlandırılmaktdır.
  • Muhabbet kuşu, kanarya, paraket türleri ve saka, finch gibi egzotik kuşlar için ana besin olan aspur tohumudur.
  • %15 oranında protein içermektedir.
  • Saka, finch ve kanarya kuşları için ana besin olarak kullanılmaktadır.
  • Muhabbet kuşları ve paraketlerin yemlerine ilave olarak %20 oranında kullanılması tavsiye edilmektedir.
  • Günlük Kullanım Miktarı: Haftada 3 - 4 defa taze porsiyon olarak verilmesi tavsiye edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Mama Cinsi Kanarya Yemleri
  • Mama Türü Yetişkin
  • Şekil Granül
Geri Bildirim Ver

Gold Wings 5422726 Aspur 300 g Sade Kanarya Yemi

Gold Wings 300 g aspur sade kanarya yemi, kuşlar için besleyici ve sağlıklıdır. Yemin içinde bulunan besin değerleri, kanaryaların yaşam kalitesini artırır. Yakın dostlarınız olan kuşların sağlıklı büyümesini istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ayrıca yem, kuşunuzun parlak tüylere sahip olmasını sağlayan bir tohumdur. Sade ya da kanarya yemi olarak bilinen tohum pek çok kuş türü için tercih edilebilir. Ayrıca tohumun kabuğu rahat soyulduğundan kuşlar tarafından da beğenilerek tüketilir. Yemi kuşunuzun dengeli ve doğru bir beslenme rutini oluşması için gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Kuşların severek tükettiği aspur yemini cinslerine ve yaşlarına göre ayarlayarak verebilirsiniz. Gold Wings 300 g aspur sade muhabbet kuşu yeminin genel özelliklerinden bazılarıysa şunlardır;

  • Miktar: 300 g
  • İçerik: Aspur sade
  • Kuşları beslemek için kullanabilirsiniz.

Gold Wings Aspur 300 gr Sade Kanarya Yemi Besleyici midir?

Gold Wings Aspur 300 gr Sade Kanarya Yemi Besleyici midir?

Gold Wings 300 g plain feed aspur sade kanarya yemi, kuşlarınızın sağlıklı büyümesine yardımcı olur. Yem, kabuklu tohumdan oluştuğu için kuşların besin değeri yüksek bir ürünü tüketmesini sağlar. Aspur tohumundan oluşan yem, kuşlar için oldukça fazla faydaya sahiptir. Ürünün içinde yer alan besin değeri kuşların günlük olarak protein, yağ, karbonhidrat, selüloz ve kalsiyum gibi pek çok ihtiyacını karşılar. Bununla birlikte kanarya yemi kuşların fosfor ihtiyacına da destek sağlar. Aspur, kuşlara enerji veren bir tohumdur. Bu sebeple Gold Wings 300 g aspur sade kanarya yemi, kuşların sağlıklı büyüyüp gelişmeleri için oldukça ideal bir besin türüdür. Farklı cinslerdeki kuşlara vermek için miktar değişikliği yaparak ürünü kullanabilirsiniz. Kuşların sağlıklı ve yüksek besin içeren bir yem tüketmeleri için sade aspur tohumunu tercih edebilirsiniz.

Gold Wings Aspur 300 gr Sade Kanarya Yemi Ne Sıklıkla Kullanılır?

Gold Wings 300 g aspur sade kanarya yemi, farklı kuşlar için tercih edilebilir. Bununla birlikte yem tüketimi kuşların yaşlarına ve kilolarına göre de değişiklik gösterebilir. Aspur, bir tohum olduğu için kuşlar tarafından kolaylıkla soyularak tüketilebilir. Bu sayede kabuğun içindeki yemin besin değeri yüksek kalır. Muhabbet kuşları günde ortalama 10 g yem tüketir. Yemi muhabbet kuşuna verecekseniz günlük yiyeceğinin yarısına aspur yemi ekleyebilirsiniz. Bununla birlikte yiyecek miktarı kuşum yaşına, ırkına ve kilosuna göre de farklılık gösterebilir. Sade kanarya yemi, kuşun sağlıklı bir şekilde büyümesi için oldukça önemli bir besin türüdür. Aspur, kanarya türüne ait bir yem olarak bilinse de muhabbet kuşlarının da severek yediği besinlerden biridir. Gold Wings 300 g aspur sade kanarya yemi fiyatı hemen her bütçeye hitap eder.

Gold Wings Aspur 300 gr Sade Kanarya Yemi Faydaları Nelerdir?

Gold Wings 300 g aspur sade kanarya yeminin kabukları kolay ayrılır. Ayrıca yem, muhabbet kuşlarına enerji verir. Besleyici ve lezzetli olan bu yem türünün içinde kuşların sağlıklı büyüyüp gelişmelerini sağlayan besinler yer alır. Ayrıca ürün, kuşların günlük almaları gereken besin değerlerini de sağlar. Yem, kuşların hastalık, kızışma ve yumurtlama dönemlerinde de tercih edilmelidir. Enerji vererek zor süreçleri sağlıklı geçmelerini sağlayan yem, kuşlar tarafından da sevilerek tüketilir. Ürünü sizden önce satın almış kişilerin deneyimlerinden faydalanmak için Gold Wings 300 g aspur sade kanarya yemi yorumlarına Trendyol’dan göz atabilirsiniz. Kuşunuzun sağlıklı büyümesine yardımcı olan Gold Wings 300 g aspur sade kanarya yemini platformdan sipariş verebilirsiniz.