7
Bebek Sütü kategorisinde
en çok ziyaret edilen 7. ürün

Golden Goat Keçi Bebek Sütü 1 Numara 400 gr

427 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
454,55 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

Golden Goat Keçi Bebek Sütü 1 Numara 400 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Park Ecza Optik Satıcı Ünvanı: PARK ECZA OPTİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721094879300001 Vergi Kimlik Numarası: 7210948793
    Bu ürün Park Ecza Optik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Golden Goat Keçi Bebek Sütü 1 Numara 400 gr

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 1
Geri Bildirim Ver

Golden Goat Keçi Bebek Sütü 1 Numara 400 gr

Keçi sütü yüksek oranda A, D ve B vitaminine içerir. İnek sütüne göre en büyük farkı kolay bir şekilde sindirilebilir olmasıdır. Keçi sütü kilo kaybına yardımcı olur, kalp sağlığını arttırır ve bağışıklığı güçlendirir. Keçi sütünün laktoz oranı diğer sütlere göre daha az seviyededir. Ayrıca keçi sütünün cilt hastalıkları ve sindirim sorunlarında tedavi edici bir özelliğe sahip olduğunu vurgulamak gerekiyor. Proteinler vücudumuzda onarım ve güçlendirme görevlerini üstlenir. Yüksek protein oranına sahip bir bardak Golden Goat bebek sütü yaklaşık 9 gram proteine sahiptir. Bebeklerin bir yaşına kadar anne sütü, ardından keçi sütü kullanması önerilir.

 
  • Yüksek protein oranı
  • A, D ve B vitamini
  • Kolay sindirilebilir

Golden Goat Keçi Bebek Sütü Özellikleri

Golden Goat Keçi Bebek Sütü Özellikleri

Golden Goat keçi bebek sütü, kolay sindirilebilir bir özelliğe sahip olması sayesinde bebeklerde gaz sorununa yol açmaz. Yeni Zelanda’ da bulunan çiftliklerde üretilen bu sütler tamamen doğaldır ve el değmeden hazırlanmıştır. İçerisinde özenle seçilmiş bebeklerin sağlıklarına fayda sağlayacak bitkisel yağlar barındırır. Üretiminde keçi sütü, proteinlerinden arındırılmadan tam yağlı şekilde işlenir. İçerdiği doğal besin maddeleri, mineral ve vitaminler bebeklerin doğal biçimde büyümelerine destek olur. Keçi sütünden gelen biyoaktif bileşikler olan serbest amino asit, nükleotid ve poliaminler, içerisinde doğal olarak bulunur. İnsan yaşamı için hayati öneme sahip olan dokosaheksaenoik adı verilen omega 3 yağ asitlerini içerir. Diğer sütlerden farklı olarak keçi sütünün protein yapısı, küçük ve kürecik yapıdadır, bu yüzden sindirimi kolaydır.

 

Golden Goat Keçi Bebek Sütü Kullanımı

Golden Goat Keçi Bebek Sütü Kullanımı

Golden Goat keçi bebek sütü 400 gr mutlu bebeklerin vazgeçilmez besin takviyesidir. Minik midelerine karşı nazik yapısıyla beraber sindirim sistemlerini her zaman destekler. Yumuşak içimli ve güzel bir tada sahip olması sayesinde bebeklerin severek içtiği bir süttür. Araştırmalara göre keçi sütü, diğer sütlere göre 300 kat daha yüksek oranda prebiyotik içerdiği kanıtlanmıştır. Bu prebiyotikler bağırsak florası ve bağışıklık sisteminin olmazsa olmaz bir parçası olarak görülür. Golden Goat keçi sütlerinin bir diğer özelliği ise hipoalerjenik yapıda olmasıdır. Sütün içerisinde bulunan kazein miktarının az olması nedeniyle bebeklerde alerji ihtimali ortadan kalkmış oluyor. Bilimsel ortamda elde edilen verilere göre keçi sütü anne sütüne en çok benzeyen maddedir. Keçi sütünü farklı formlarda kullanabilirsiniz. Bebeklerinize sağlıklı besinler hazırlayabilir gelişimlerinde faydalı adımlar atabilirsiniz.

 

Golden Goat Keçi Bebek Sütü Fiyatı ve Yorumları

Golden Goat Keçi Bebek Sütü Fiyatı ve Yorumları

Keçi sütünden maksimum verim alınabilmesi için çiğ olarak tüketilmesi önerilir. Böylece Golden Goat sütleri kaynatma ihtiyacı duymadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Keçi sütü iltihap iyileştirme özelliğine sahip bir yapıdadır. Bağırsak yolu enfeksiyonları için birebir bir süttür. Üretim süreci minimalize şekilde tasarlanmış bu sütler aşırı işleme yöntemine maruz kalmazlar. Dolayısıyla protein yapısı bozulmaz ve lipidler korunur. Golden Goat keçi bebek sütü fiyatı, tüm ön işleme ve zengin içerik maliyetleri göz önünde bulundurularak belirlenmiştir. Doğal kaynağına olabildiğince bağlı olarak kalması hedeflenen bu sütlere ilave şeker, nişasta, palm yağı ve soya gibi ürünler eklenmemiştir. Siz de Golden Goat keçi bebek sütü yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini sayfa üzerinden inceleyerek ürünü Trendyol’dan hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.