Golden Goat Keçi Devam Sütü 2 Numara 400 Gr 12'li Paket

4.930 TL
(410,83 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.449 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.398,80 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

Golden Goat Keçi Devam Sütü 2 Numara 400 Gr 12'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vitaminsan Satıcı Ünvanı: VİTAMİNSAN İLAÇ VE GIDA TAKVİYELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925097145600001 Vergi Kimlik Numarası: 9250971456
    Bu ürün Vitaminsan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Golden goat®2 devam sütü 400 gr Pastörizekeçi sütü (sıvı bazda %83) içerir. Golden goat®2 devam sütü 6-12 ay arası çocukların kullanımına uygundur. Çocuklar için enüstün besin anne sütüdür. Golden goat® 2 devam sütü, doğum sonrasında anne sütüile beslenemeyen çocukların özel beslenmesi için uygundur. Sadece anne sütü ilebeslenmenin mümkün olmadığı durumlarda ve yetkili sağlık çalışanının önerisiile kullanılmalıdır. Uygun olmayan saklama ve hazırlama şekli sağlığazararlıdır. Golden goat®yeni zelanda’da dgc (nz) ltd. Tarafından kendi çiftliklerinde yetiştirilenkeçilerin sütlerinden üretilir. Dgc (nz) ltd. Keçi sütü bebek formülüüretiminde dünya lideridir. Golden goat®2 devam sütü, kolay sindirilebilir proteinleri sayesinde gaz problemlerininyaşanmasının önlenmesine destek olur. Seçilmişbitkisel yağlar sayesinde çocukların genel sağlıklarına destek olmayı amaçlar. Keçi sütüproteinlerinden üretilmektedir. Üretimi sırasında keçi sütündenayrıştırılmadan, tam yağlı olarak ve bütün olarak kullanılmaktadır. Goldengoat® 2 devam sütü zenginleştirilmiş içeriği ile küçük çocukların doğrugelişimine destek olmayı amaçlamaktadır. Golden goat®2 devam sütü’ nün karbonhidrat içeriği sadece laktozdur. Ilave şeker, palmyağı, soya ve nişasta içermez. Içindekidoğal besinler, vitamin ve mineraller sayesinde bebeklerin normal büyüme vegelişimlerini sağlamaya yardımcı olur. Keçi sütününözel protein yapısı ve daha küçük yağ kürecik çapı sayesinde kolay birsindirimi destekler. Folik asitve demir gibi bebekler için gerekli diğer vitamin ve minerallerle formülütakviye edilmiştir. Proteinkaynağı keçi sütü olduğundan nükleotidler, poliaminler ve serbest amino asitlergibi biyoaktif bileşikler içeriğinde doğal biçimde mevcuttur. 6-12 ayarası küçük çocukların kullanımı için uygundur. Kalsiyum ved vitamini içermektedir. Yaş aralığı:6-12 ay arası Ürününağırlığı: 400 gr Markanın aitolduğu ülke: Yeni zelanda Üretim yeri:Yeni zelanda

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 2
Geri Bildirim Ver