Golden Rose Doğal Işıltılı Dudak Parlatıcısı - Nude Look Natural Shine Lipgloss No:01 Nude DeLight 8691190967406

124 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
121,90 TL117,95 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
117,95 TL
Kurumsal Fatura
131,90 TL
1.600 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Golden Rose Doğal Işıltılı Dudak Parlatıcısı - Nude Look Natural Shine Lipgloss No:01 Nude DeLight 8691190967406

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cozyce Satıcı Ünvanı: ÖZGE DEMİRCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8370433392
    Bu ürün Cozyce tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal güzelliğinize ışıltı ve parlaklık katmak için geliştirilen lipgloss dudaklarınızda yapışkanlık ve ağırlık hissi yaratmadan gün boyu süren doğal parlak bir görünüm yaratır
  • esnek ve yumuşak aplikatörü ile kolayca uygulanır
  • Ürün %100 orijinaldir.Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Parlak
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Sıvı
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Golden Rose Doğal Işıltılı Dudak Parlatıcısı - Nude Look Natural Shine Lipgloss No:01 Nude DeLight 8691190967406 Trendyol'da

Doğal ışıltılı dudak parlatıcısı, Golden Rose kozmetik markası tarafından üretilen bir dudak parlatıcısıdır. Golden Rose doğal ışıltılı dudak parlatıcısı no: 01 dudaklara doğal bir parlaklık ve ışıltı verirken, aynı zamanda nemlendirici etkisi ile de dudakları yumuşatır. Genellikle makyaj rutininin son aşamasında kullanılan bu ürün, tek başına veya rujun üzerine uygulanabilir. Dudak parlatıcısı, pembe renk seçeneğiyle ve hafif yapısıyla dudaklarda doğal bir görünüm sağlar.

 
  • Pembe ışıltı
  • Dolgun dudaklar
  • Doğal görünüm

Golden Rose Doğal Işıltılı Dudak Parlatıcısı Özellikleri

Golden Rose Doğal Işıltılı Dudak Parlatıcısı Özellikleri

Golden Rose doğal ışıltılı dudak parlatıcısı, dudaklara doğal bir parlaklık ve ışıltı vererek, daha dolgun ve canlı bir görünüm elde edilmesini sağlar. Nemlendirici özelliğine sahip olan dudak parlatıcısı içeriğinde bulunan jojoba yağı, avokado yağı ve E vitamini gibi bileşenler sayesinde, dudakları nemlendirir ve yumuşatır. Golden Rose doğal ışıltılı dudak parlatıcısı, pembe renk seçeneğiyle sunulur ve kullanıcılara dudakların bu eşsiz renkle bütünleştirme imkan sağlar. Dudak parlatıcısının hafif yapısı, dudaklar üzerinde rahatsızlık hissi yaratmadan kolayca uygulanabilmesini sağlar. Golden Rose doğal ışıltılı dudak parlatıcısı no: 01 nude delight dudaklara uygulandıktan sonra uzun süre kalıcı bir etki gösterir ve sık sık yenilenmesine gerek kalmaz. Dudakların daha dolgun ve parlak görünmesini sağlarken aynı zamanda nemlendirici etkisi sayesinde bakım da sağlar. Golden Rose markasının uygun fiyat politikası ile piyasaya sürülen doğal ışıltılı dudak parlatıcısı, kullanıcılar için ekonomik bir seçenek sunar.

 

Golden Rose Doğal Işıltılı Dudak Parlatıcısı Nude Look Natural Shine Lip Gloss Kullanımı

Golden Rose Doğal Işıltılı Dudak Parlatıcısı Nude Look Natural Shine Lip Gloss Kullanımı

Golden Rose doğal ışıltılı dudak parlatıcısının kullanımı oldukça kolaydır. Dudakları öncelikle temizleyin ve kurulayın. Doğal ışıltılı dudak parlatıcısının fırçasını dudaklara uygulamak istenilen miktarda alın. Fırçayı dudaklara uygulayın ve dudaklarının tamamına yayın. İsterseniz daha fazla parlaklık için bir kat daha uygulayarak, hacmini ve rengini ayarlayabilirsiniz. Dudak parlatıcısının dudaklarda kalıcılığını artırmak için, parlatıcıyı uyguladıktan sonra birkaç dakika bekleyin. Daha canlı bir görünüm için dudak parlatıcısı benzer renkteki rujun üzerine de uygulanabilir. Doğal ışıltılı dudak parlatıcısı, özellikle günlük makyaj rutininin bir parçasıdır. Makyaj yaparken en son kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Dudak parlatıcısı herhangi bir zamanda, istenilen sıklıkta uygulanabilir. Golden Rose Nude Look Natural Shine Lip Gloss no: 01 dudaklarda muhteşem kalıcılık ve estetik bir görünüm sunar. Nemlendirici etkisi sayesinde dudakların çatlamasını ve soyulmasını da önler.

 

Golden Rose Doğal Işıltılı Dudak Parlatıcısı No: 01 Fiyatı

Golden Rose Doğal Işıltılı Dudak Parlatıcısı No: 01 Fiyatı

Golden Rose doğal ışıltılı dudak parlatıcısı kullanıcılar arasında oldukça popüler bir üründür ve genel olarak olumlu yorumlar alır. Dudak parlatıcısının hafif yapısı ve doğal parlaklık vermesi ideal bir görünüm sunar. Her gün dudakların nemli kalmasına yardımcı olur. Hem nemlendirici hem de renk verici özelliği sayesinde sıklıkla tercih edilir. Pembe rengi ile birçok kullanıcının beğenisine hitap eden dudak parlatıcı gündüz makyajından gece makyajına kadar pek çok şekilde kullanılır. Dudak parlatıcısı çok kalıcı ve canlı renkler sunar. Özellikle kuru cilt tipi başta olmak üzere tüm ciltlerde rahatlıkla kullanılır. Dudaklara ışıltı verir ve rujun üzerinde de parlak ve göz alıcı bir görsellik sunar. Uzun süre kalıcılığa sahip olan dudak parlatıcısı, dudaklardaki çatlakları ve kuru bölgeleri hemen düzeltir. Golden Rose doğal ışıltılı dudak parlatıcısı no: 01 fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.