Golden Rose Nude Look Velvety Matte Lipcolor No: 02 Peachy Nude - Likit Mat Ruj

259 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
210 TL190 TL
Kurumsal Fatura
196,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Golden Rose Nude Look Velvety Matte Lipcolor No: 02 Peachy Nude - Likit Mat Ruj

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NADİDE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: NADİDE IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4670659107
    Bu ürün NADİDE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kolay uygulanabilen kremsi, mat ve yoğun renk veren formülü ile dudaklarınıza gün boyu mükemmel bir görünüm sağlar
  • İçerdiği Jojoba ve Avakado yağı ile dudaklarınızın yumuşak ve esnek kalmasını sağlarAmbalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Sıvı
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Golden Rose Likit Mat Ruj No:02 ile Farkını Koy

Golden Rose markasının özenle geliştirmiş olduğu ruj ürünleri dudaklarınıza aynı zamanda bakım yapan özel içeriklere sahiptir. Golden Rose likit mat ruj çeşitleri markanın en favori ürünlerinden bir tanesidir. Bu ruj serisinin en çok tercih edilen renklerinden bir tanesi şeftali renginde olan çeşididir. Nude tonlarında olan bu şeftalimsi renk; sade, doğal ve günlük makyaj severler için doğru bir seçenektir. Kadifemsi yapıya sahip olduğundan dudağınızda yapışkan bir his bırakmaz. Günlük veya gece kıyafetlerinizle yaptığınız makyajda kullanmak için ideal bir renge sahiptir. Özellikle doğal görünümlü makyaj yapmayı sevenlerin tercihi olan Golden Rose likit mat ruj müşterilerden tam not almaktadır. İçeriğinde bulunan doğal formülü ile aynı zamanda dudak bakımı yapan bu ürün, çantanızda her daim bulundurmak isteyeceğiniz bir ruj çeşididir. Golden Rose peachy nude sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • İdeal renk
  • Kolay uygulama
  • Gece ve gündüz kullanıma uygun

Golden Rose Likit Mat Ruj Gün Boyu Yanınızda

Golden Rose Likit Mat Ruj Gün Boyu Yanınızda

Golden Rose markasının likit mat rujları kadınlar ve genç kızlar tarafından oldukça beğenilmektedir. Likit mat rujlar kadifemsi hissi ile dudaklarınızda doğal ve bakımlı bir görüntü oluşturmaktadır. Kolay uygulanabilen kremsi yapısıyla kadınların tercihi olan Golden Rose likit mat ruj ürünleri, makyaj çantanızda bulundurmak isteyeceğiniz malzemelerden biridir. Likit mat ruj çeşitleri arasında, nude tonlardaki şeftali rengi her cilt rengine uyabilecek ve makyajınızın tamamlayıcısı olacak bir üründür. Mat ve yoğun renk veren formülü ile dudaklarınızda tüm gün mükemmel bir görüntü sağlayacaktır. Golden Rose likit mat ruj 02 ürününü dilerseniz gündüz iş yerinde veya arkadaş buluşmalarında yahut gece etkinliklerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kolay sürülebilir yapısı sayesinde gün içerisinde dilediğiniz zaman ihtiyaç duyduğunuz anda çantanızdan çıkararak rujunuzu tazeleyebilirsiniz. Likit mat ruj - nude look velvety matte lipcolor no: 02 peachy nude 869119096746 yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Doğal İçeriği ile Golden Rose Likit Mat Ruj Peachy Nude

Doğal İçeriği ile Golden Rose Likit Mat Ruj Peachy Nude

Kadınlar, Golden Rose likit mat ruj ürününü doğal içeriği ve kadifemsi yapısından dolayı beğenerek kullanmaktadırlar. 8691190967451 r-nvl kodlu bu ürünü sepetinize ekleyip dilediğiniz zaman sipariş verebilir ve siz de doğal ve kadifemsi ruj tazeliğinin tadını çıkarabilirsiniz. Dolayısıyla hem dudaklarınızda güzel mat bir görünüm sağlarken hem de dudağınızı kurutmaz. Likit mat ruj - nude look velvety matte lipcolor no: 02 peachy nude 869119096747 içeriği ile dudaklarınıza aynı zamanda bakım yapar ve dudaklarınızın yumuşak ve esnek kalmasını sağlamaktadır. Klasik mat rujlarda yaşanan dudak kuruluğu ve gerginliğini bu üründe yaşamazsınız. Her tonda göz makyajı ile kullanabileceğiniz doğal bir renge sahiptir. Nude tonları doğal makyaj sevenlerin tercih ettikleri renklerdir. Nude şeftali renklerindeki bu kadifemsi ruj ile tam anlamıyla temiz bir mat görünüm elde edebilirsiniz. Doğal içeriği sayesinde dudağınızda kalıntı bırakmayan bir yapısı vardır.

Golden Rose Likit Mat Ruj İle Harika Bir Görünüm

Golden Rose Likit Mat Ruj ile Harika Bir Görünüm

Golden Rose markasının likit mat rujları arasında en çok rağbet gören ürünlerden biri olan 02 numaralı peachy nude rengi, özellikle doğal makyajdan hoşlanan kadınlar için tavsiye edilebilir. Dilerseniz bu mat görünümlü rujun üzerine şeffaf lip gloss sürerek parlak bir görüntü elde edebilirsiniz. Golden Rose likit mat ruj - nude look velvety matte lipcolor no: 02 peachy nude ürünü makyaj çantanızın kurtarıcı parçalarından biri haline gelecektir. Her kıyafet ve ortam için uygun olan bu ruj, dudaklarınızı hoş gösterirken aynı zamanda doğal içeriği ile dudaklarınıza bakım yapmaktadır. Klasik mat rujlarda yaşadığınız sıkıntıları doğal içeriği sayesinde önler. Likit mat ruj - nude look velvety matte lipcolor no: 02 peachy nude 869119096745 ürünü ile güzel dudaklara sahip olacak ve özgüveninizi tazeleyeceksiniz. Likit mat ruj - nude look velvety matte lipcolor no: 02 peachy nude 869119096745 kullananlar her zaman memnuniyetlerini dile getirir. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürün hemen sipariş vererek siz de kullanmaya başlayabilirsiniz.